.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

За тези, които носят лещи

Има ли проблем дълги нокти и лещи? Искам да си пусна ноктите дълги, до сега виднаги съм си ги поддържала къси, защото мисля, че ще ми пречат При вас как е?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Зависи. Аз в момента съм с доста дълги нокти /ноктопластика/ и честно казано нямам никакъв проблем с лещите. Разбира се, трябва да бъдеш една идея по-внимателна, но не е чак толкова сложно. Все пак ще си махаш и поставяш лещите с възглавничките на пръстите си,а не с ноктите.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Отначало може да ти е малко трудно, но зависи все пак и от дължината на ноктите. Като цяло се свиква!

Супер фен Аватара на pressiana
    Моите са средни, засега нямам проблеми. Просто ги пусни и ако в даден момент те притесняват, ги отрежи.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Зависи. Аз в момента съм с доста дълги нокти /ноктопластика/ и честно казано нямам никакъв проблем с лещите. Разбира се, трябва да бъдеш една идея по-внимателна, но не е чак толкова сложно. Все пак ще си махаш и поставяш лещите с възглавничките на пръстите си,а не с ноктите.
    +1
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз лично нямам проблеми !

Свиква се. Трябва да си внимателна и да не бързаш, защото можеш да надраскаш лещата и да ти е неудобна на окото. Иначе когато ноктите са ми по къси става много по-бързо слагането ;д

не обаче внимаваи да не я одереш аз при ваденето я прибутвам с клечка за уши да не я хвана с нокът

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Re: За тези, които носят лещи

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Има ли проблем дълги нокти и лещи? Искам да си пусна ноктите дълги, до сега виднаги съм си ги поддържала къси, защото мисля, че ще ми пречат При вас как е?
    Най-добрата ми приятелка има сууууупер дълги нокти (даже са като изкуствени) И носи лещи. В началото е трудно, но се свиква. Даже казва, че по-добре си ги слага сега с дългите нокти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си