.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Голям фен Аватара на eminemfenka

Дамски обувки > вашите предпочитания

Започна лятото , и ми е интересно към какво сте се насочили?
    Ако токове,то какви дебели, тънки.. а може би платформи?

Как се чувствате удобно и кое ви се струва грозничко, на какво ще залагате това лято?

---

Аз обичам да нося дебели токове, на тънките ме болят крата и просто няма шанс , сега не съм ходила много по магазините и се опитвам да намеря с платформа и дебел ток , но иначе се двоумя между сандал на цялостна платформа , но са ми някак грознички. Вие как мислите?

--

Иначе залагам на нисък сандал без ток и на висока обувка ( само дето не мога да си избера какво да я крепи хаха )
    ла-ла-ла

Супер фен Аватара на gabri3lla

Re: Дамски обувки > вашите предпочитания

с висока платформа това лято ще са мнооого актуални не са чак толкова лоши,дори мисля да си взема един чифт. иначе последно си взех тези http://prikachi.com/images/758/3455758V.jpg все пак нисичкото си е най-добре

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Още нищо не съм си купувала, имам от миналата година два чифта сандалки, нисички са, мисля пак такива някакви да си взема, високото не е за мен, без значение ток или платформа.

Мега фен Аватара на babity
    Това лято ще съм фен на платформата. Вече си взех един чифт с платформа, обаче ги пречуках още с първото обуване и сега ще си вземам други. За всеки ден имам едни миналогодишни бели, абсолютно ниски чехли, обаче за излизане съм си харесала една средновисочка платформа сандалки с тънки каишчици. Само да се поопарича малко...

I ♥ machoka Супер фен
    Имам и ниски,но съм голяма фенка на високите тънки токове.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

За работа - съвсем обикновени черни пантофки, а за излизане - високи тънки токчета.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

За ежедневието си имам черни пантофки и бели кецове и си ходя с тях,Трябва обаче да си взема и някакви токчета.Влюбена съм във такива :

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Купих си от тия обувки ниските,,дето са като гумени ама са много сладки...само че не са удобни...
    Имам си много сандали от миналата година,с тънки токчета и си ги нося тях.За много официални случаи си имам затворени,високи,черни обувки

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Имам няколко чифта обувки на платформи.
    Червени, черни, два чифта бежови и едни шарени на цветя .
    Изобщо голям фен съм на платформата .
    Някой хора се питат как ходя постояно с такива, но на мен са ми страшно убодни !

С дебели токове имам два чифта, едните са ми стари, другите са наскоро купувани, само веднъж съм ги обувала.

Замислям се да си взема ниски, но още нищо не съм си харесала...

Мега фен Аватара на xoxi
    Най-удобно се чувствам с:

... независимо от сезона!

За лятото бих си взела нещо подобно на:

.. обаче ме съмнява да ги обуя повече от 2-3 пъти, съмнява ме да има моя номер.. съмнява ме и да са ми удобни!
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Купих си вече едни ниски сандали, предстои ми да си купя и нови чехли, че предните се съсипаха напълно. Иначе си имам 2-3 чифта пантофки, два чифта сандали на висок тънък ток от минали години и обувки на ток със средна дебелина... а, и едни сандали на платформа от миналата година. А бе като цяло не е като да се наблюдава недостиг на летни обувки при мен определено.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на Infinity
    Лятото си нося почти само равни сандалки, въпреки че имам голямо желания за нещо такова :
    http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...l&tid=34048569
    / примерно / , но няма какво да се самозаблуждавам - малка съм си още за такива обувки.
    Засега съм си взела едни чифт равни сандали от Страдивариус, но тези дни ще се поразходя пак да видя какво има ..
    От миналата година имам 3-4 чифта, но изобщо не обичам да нося стари обувки..
    Искам и нещо такова, но все си мисля, че изобщо няма да мога да ходя нормално :

Не същите, разбира се.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от xoxi

И аз така.
    Иначе си взех 2 чифта сандали на платформа-черни, убийствени са, но нз дали ще излезна изобщо с тях.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Платформи и токове. Не съм фен на равни обувки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от xoxi

амин!

едва си харесах сандалетки, но, разбира се, няма моя номер.
    но продължавам да си търся някакви де, ниски, равнички, изчистенки, искам ги в шоколадово кафяво, мхм!

иначе - имам си едни коркови с шалче за овързване:Д, също и бледо розовки с минимален брой каишки.

Това лято хитовете(говоря за сандалските хитове:Д) са ниски сандали с цип отзад и сандали на платформа.Наскоро си купих едни сандали с цвете,а като си харесам някои на платформа ще си ги купя.А като за шляене с колелото,бягане и скачане по гаражи ще си купя едни чехли.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Мега фен Аватара на koshtramba
    Тва па с ципа е мнооого "модерно". Просто се оправят евтини копия на скъпи такива. (Кристиян Лубутен и др.)

Супер фен Аватара на psych0
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Обожавам високите токове взех си няколко чифта.Утре ще ходя да си взема с платформа

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    За ежедневието си имам черни пантофки и бели кецове и си ходя с тях,Трябва обаче да си взема и някакви токчета.Влюбена съм във такива :
    УНИКАЛНИ СА. Жалко,че не мога да ходя с такива (+ това съм и малка още )

Най-много нося едни черни,гумени,много са сладурски и са ми супер удобни за всеки ден.А иначе за излизане най-често слагам:

http://www.prikachi.com/images/971/3357971r.jpg
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Най-много нося едни черни,гумени,много са сладурски и са ми супер удобни за всеки ден.А иначе за излизане най-често слагам:

http://www.prikachi.com/images/971/3357971r.jpg
    Ето това е обувка!
    И тия червените по-нагоре с панделките и те са страхотни.
    Аз си взех едни сандали на висок ток, имам едни розови на платформи и едни равни тип гладиаторски, обаче съм против носенето на равни ниски обувки. Много по-красиво си е с токчетата След цяла зима и пролет на високи обувки като обух равните сандалки и се клатех като пате.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Купих си от тия обувки ниските,,дето са като гумени ама са много сладки...само че не са удобни...

е как да не са удобни?
    предполагам имаш в предвид на Жизел сандалките ?! (ипанема)

аз имам такива (с морската звездичка от миналата колекция) и са страхотни! удобни са ми много

karamel44e, моля те, повече никъде не слагай снимки на краката ти. или поне предупреждавай...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си