- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжки парфюми
Да и аз го използвам.На първата страница пише,че ми е любимАз попринцип не питам за мнение защото ще си купувам нов или нещо от сорта просто ми стана интересно какво е мнението на дамите тук и честно да си призная силно съм учуден че bvlgari е толкова харесван като за мене не е нищо особено,но въпрос на личен избор и вкус ;д
Специално това Bvlagi не е нещо ососбено, но като сравнително ново съответно рекламирано, явно се е набило в съзнанието на хората като "много добро"..Както и нелепото, циганско, златно шишенце на Пако Рабан, което мирише на.....rotten fruits както го бяха описали в един уважаван форум за парфюми. Там 1 million беше получил доста лоша оценка, но и беше описан като може би най-използвания парфюм в гимназиите (смятай).
Извода е, че парфюм се купува след като го помиришеш и ти хареса, а не заради шише, име или реклама.
+13873930 !!!Първоначално написано от Cucko0
![]()
Особено тези!
Проблема с този Bvlgari Aqua е, че всеки втори селянин се залива с него...съответно всяко момиче е било влюбено поне в един мъж, който се пръска с него и затова им напомня на хубаво...иначе парфюма не е нищо особено - свеж и приятен, но никога не бих си го купил поради горните причини - не искам да мириша като всички около мен....
Аз съм маниак на тема парфюми...имам около 15-20 оригинални маркови парфюми ( не говоря за стрейтове и подобни ) и смятам че избора на парфюм за деня трябва да е съобразен с мястото, на което ще бъдеш и сезона, както и настроението...
1 Million е много ефектен, но за мен е подходящ най-вече за партита и клубчета...а и той е станал толкова масов, че не помня от колко време не съм се пръскал вече с него...харесва ми да нося парфюми, които не са много популярни...в повечето случаи редки и по-скъпи от ширпотребата. Най-вече си падам по упояващи ме при помирисване, "gourmand" парфюми.
Любимите за есенно зимния сезон са ми Givenchy - Very Irresistible, Yves Saint Laurent - La Nuit De L Homme и един много рядък и скъп с аромат на шотландско уиски, който имам отскоро - Thierry Mugler - A*Men Pure Malt...
За пролетта любим ми е Givenchy - Blue Label - изключително ароматен е!
Последно редактирано от VankoAA : 12-31-2011 на 17:06
Givenchy - Very Irresistible е уникален, обожаааавам го! Иначе нямам предпочитания към марките мъжки парфюми, стига да ми харесва аромата. Тези, които използва приятеля ми, ми харесват всичките, явно ни съвпадат вкусовете. В момента има четири - Calvin Klein - In2U, Issey Miyake - L'eau D'issey, Lamis - Everyone и Everyone Noir. Като цяло харесвам по-дървесните и пикантни, свежите "аква" аромати ги свързвам с автършейв. Много харесвам и този.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Авторе, добре си се насочил към 2-3 парфюма, които всички ги знаят, викат, че се пръскат с тях и се имат за гъзариСигурно им има налепени реклами на вратите на гимназиите. Ако искаш да си готин и неповторим, влез в един хубав голям магазин и вместо да търсиш най-лъскавото и познато шишенце мириши наред и съм сигурна, че ще откриеш нещо хиляда пъти по-добро!
За всички, които харесват мъжките парфюми, аз препоръчвам: Fahrenheit от Christian Dior !
Този аромат, ще ви предаде безупречен стил ! Ароматът на Диор, привлича по-сила и присъствие..
А, моят най-любим мъжки парфюм е Allure Homme Sport by Chanel !