- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10ти клас? Извращаване???
Дааа, кажи го на университети в Германия.![]()
Оффммххх... Мразя тъпото бележкарство!!! Но няма как да стане просто, конкуренцията на запад е огромна и е повече от ужасно как някаква си диплома, развалена от ниски оценки по Физе, може да ти разбие всякакви планове за следване на пух и прах... Ами няма начин, ако не си бележкар, се прецакваш. Ако ще и най- умният и способният да си, има случаи, в които нищо не е достатъчно, освен едно преписване и/ или подмазване. Надявам се да греша, но писанието важи за мене и за тези около мене в пълна сила.
:х
always late but worth the wait!
И кой е казал, че "отчаяно" трябва да имаш отлична диплома ? Или това са някакви набити от външен източник или от опиянение стремежи ? - "На всяка цена, задължително, само и единствено 6", нали така ? Добре, ами ако въпреки отличната диплома, въпреки 5-те години стремително бележкарство... да кажем не те приемат в Германия ? Защото просто някой е изкарал по-добри резултати на приемните изпити (без преписване, разбира се) ?Първоначално написано от PinkPan7her
Хем казваш, че не ти върви дадена наука, обаче се силиш и се мъчиш само и само 6 да имаш. Ами не можеш ли просто да държиш едно ниво - ок. 4,30 да кажем и да не се занимаваш ? Или просто хем сърби, хем боли ?
@Абе вярно ли помня, че ти също така беше запален кучел-юбител, който поставяше животът на кучето си над животът на обикновен човек ? (питам само за справка, информативно)
Тука бъркаш, в Германия няма приемни изпити, влиза се с матура и диплома, според мен темата е за ключ вече, каквото имаше да се казва, се каза.
Да, направо всичко се каза. Целта на темата беше дали някъде другаде има подобна тенденция да се пишат по трудно оценки. Само един десетокласник писа в темата и го потвърди. Всички други(студенти май са повечето) го отрекоха и започнаха спорове в съвсем различна посока... Но щом мислите темата за изчерпана, така да бъде.
На мен все пак ми е странно, хора които отдавна не са в 10ти клас и не знаят какво точно е положението в момента, да дават такива мнения и едва ли не като кажат нещо, само защото вече са минали от тук и мнението им трябва да е закон.
Фактите са си факти. 2ма десетоласника писаха в темата-и 2мата виждат повече зор сравнено с други години. Жалко, че не могат да се правят абсолютно никакви заключение от тези данни. 2ма човека са твърде недостатъчни за тази цел.
Драги, като не знаеш, не пиши. В Германия има приемни изпити на места, които мога да изброя на пръстите на едната си ръка. Приемат с диплома+сертификати по немски и английски+разни други плюсчета като извънкласни дейности и прочее. Ако имам 4.30, по-добре да остана да повторя всички 5 години обучение. На приятеля ми му искат 5.50 за Берлин. Както обикновено, момичетата имаме нужди от по-високи оценки.Първоначално написано от Lucho
Не намесвай други теми в тая. Да, смятам, че едно бездобно куче има повече нужда от помощ от бездомен човек, който го мързи да отиде в бюрото по труда и да си намери работа. Да, смятам, че едно изхвърлено на улицата има нужда от повече помощ от ония тъпаци, които се правят на глухонеми, обаче като си изтървеш ключовете на стъклената маса, се обръщат.![]()
NAPAST94, и аз ти казах, че 10ти и 11ти клас ми бяха най-трудни, но не съм мрънкала по форуми. Изкарала съм си ги, може дипломата ми да не е отлична, но не ми пука. Аз си знам, че мога да пиша грамотно и си знам материала за предметите, които са ми интересни. Никога не съм си давала кой знае колко зор, просто едни предмети ми се отдават, а други не. Еми не мога да съм добра във всичко, затова сме хора, мамка му...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от marin4itu
Напълно съгласен(поне с последните 3 изречения) А ако темата ми се възприема като мрънкане.. и това ще го приема.
Ако някой модератор чете темата, може спокойно да и сложи катинара. Няма какво повече да се добави мисля![]()