И аз имам хлебопекарна, но притеснението от тефлоновото покритие си остава. Иначе хляба става много вкусен...
А тъй като спомена спирулината трябва да отбележа, че това е една чудесна добавка особено за хората които искат да редуцират теглото си. 5 грама на ден правят чудеса .
Знам че истинската кафява захар трябва да изглежда по следния начин. До сега не съм срещала нещо подобно по магазините.
А хидрогенираните мазнини са ми любима тема, почти всичко сладко в супермаркета съдържат тези мазнини. Като почна от бонбоните "Таралежки" , мина през кроасаните "7 Days" и стигна чак до готовите супи на "Maggie" , а те даже не спадат към сладките продукти. Всички вафли ги съдържат, дори вафлите "Ная" които едно време ми бяха любими . Съдържат се също и в чипсовете и в солетите.
Впрочем пауър йогата е на основата на ащанга йогата, обаче и двете са твърде хард, особено за момиче и особено ако до момента не е имала голяма физическа активност. Най-подходяща е хата (хатха) йогата и със сигурност би помогнала за оформяне на тялото и сваляне на килограми.