- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нудизъм на плажа
Правили ли сте го? Ако сте - как се чувствахте? Ако не сте - бихте ли го пробвали? Какво е мнението ви за нудизма като цяло? Нудистки плажове в България? Въобще всичко по темата.
Едит: Нов съм тук, ако има по-подходящ раздел за темата, кажете.
ами,виж сега,ако тука говорим за нудизъм в буквалния смисъл(ЧИСТО гол) не съм пробвала, но пък без горнище си се попеквам и то често. разбира се,ако излезна на басейн не бих го свалила,не знам защо, но на плажа не ми пука особено![]()
Първоначално написано от titinkaa
Не бих и не го одобрявам.Какъв е смисъла да се разхождаш гол?Ама щом им харесва да се мандахерцат голи.
Първоначално написано от Djuff
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
Според мен няма нищо лошо , ако човек се чувства добре . Разбира се трябва да се прави само на нудистки плаж . Бих пробвала , не мисля че има нещо лошо или толкова страшно . Иначе нудистки плажове има на много места , но тези който съм виждала са по-скоро отделна част от плажа има в Китен , Приморско ... за други не се сещам .
Първоначално написано от xfakexsmilex
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Зависи от много неща,но с удоволствие бих отишла някой път на нудистки плаж,не виждам нищо нередно.А иначе на плажа ако съм с момичета си ходя без горнище,защото много почернявам и стои супер грозно ако имам разлика.
ПП:Ако може някой дето е против да обясни защо![]()
Аз лично бих си съблякла само горнището,обаче това да видиш чисто гол мъж или жена вече е прекалено. Другото,което е,че нудистите трябва да се съобразяват с килограмите и външният си вид..
• Обичай,за да те обичат! •
Съгласна съм. Стига да не съм сама, бих отишла.Първоначално написано от shisharka
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от xSANYAx
Извинявай,не искам да се заяждам,но по твоята хора дебелите и грозни хора изобщо не трябва да ходят на плаж.Все едно с бански или без,все си си дебел и хората го виждат...
Защо? Не са ли нудисти, точно защото не им пука от вида им и не се притесняват да се покажат голи, заедно с недостатъците си?Първоначално написано от xSANYAx
+ това килограмите се виждат със и без бански, so ..
По темата - би ме било срам.
не не бих го провбвала освен това съм чувала че така се получава рак!
Може би само горнището.. и то не на басейн, а на плажа... и зависи с кого ще съм... Иначе чисто гол.. не ми харесва.. Но пък щом на някой хора им харесва, нека си го практикуват ;р
По принцип си се пека без горнище, а на нудитски плаж...иска ми се от една страна, за да нямам разлика в тена, но от друга - едва ли заобикалящата ме гледка ще е особено приятна...
Аз не бих, защото лично на мен не ми е приятно да зяпам на някоя си трътката или нещо друго, не бих го направила и аз.
Отделно, че някой хора на нормален плаж ми става зле да ги гледам, камо ли още сланина и косми на показ на нудистки...
е,хайде,космите са си въпрос на личен избор,ама тва,че някой си имал повече "сланина",нали знаеш,че не всеки може да е слаб и да ти се харесаПървоначално написано от Minerva
![]()
+1Първоначално написано от breathless
Нямам против нудистите. Какво лошо има в т'ва да си освободен? Щом се чувстват добре, супер.
Аз си ходя с бански, най-малкото 'щото е супер як.![]()
Всеки е свободен да си избира как да ходи на плажа и какво да прави. не съм против нудистките плажове, само че да са си обозначени и отделени, а не както си се разхождаш по плажа и ОП - то в края се водело нудистки и се озоваваш сред дебели старци по членовеАз лично не съм се разголвала до толкова и не смятам да го правя.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
То и банският няма да ти помогнеПървоначално написано от wikktoriyaa28
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от Josefinne
+1
И аз съм против този тип нудистки плажове, защото и аз съм попадала хей така на тях. На морето си свалям горнището понякога, но на басейн не, тъй като не знам, ама сред толкова познати ме е срам, а на морето да познавам само хора от компанията, другите ме виждат за първи и последен път. А долнището не мисля да го свалям, особено ако в морето има водорасли - иъллл![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Не съм ходила никога гола на плажа и не бих го направила. Но пък не ми пречи другите да го правят.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.