- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем Здраве
Под 'новия', този с леката формула ли имаш в предвид?Първоначално написано от pressiana
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Първоначално написано от Biskfitka
Мислех да задавам същия въпрос![]()
Наистина как го мажете ? :д
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
Да. Е не е чак невероятен, ама като за крем за 2лв. си е добре. Макар че не знам, на мои приятелки въобще не им действа. Май си зависи от типа кожа най-вече.Първоначално написано от PullMeCloser
Само вечерно време си слагам,защото ставам бяла като платно,а и не попива лесно.
Крем Здраве RLZ![]()
За всичко помага. Ползвам го сигурно от бебе. Мама все ми мажеше раните с него преди да ми слойи лепенка. АААА и най-важното : махна ми белег от изгорено от преса на кълката. Белега беше една черта към 3 см и зимата за 1-2 месеца мажене всяка вечер ми мина. Бях изумена и винаги в къщи има най-малко 2 :P
Кремът е много добър, но изсушава кожата. .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Как ще изсушава.На мен даже ми изглежда мнооооого мазничко лицето след като го размажа![]()
Изобщо и лицето става бялоПървоначално написано от CupcakeMonster
Но е хубав
![]()
Ами изглежда, ама на самата кутийка си пише, че има подсушаващо и антисептично действие, предполагам, че когато го сложиш на рана, да речем, нямя да я разлигавиПървоначално написано от MegiBoOm
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз си купих новия крем "Здраве", който е без парабени, води се лека формула.. и за щастие се размазва много по-лесно.. аз не си мажа цялото лице, а само някой пъпчици, но още нямам кой знае какви наблюдения![]()
Ами моя крем скоро ще свърши и мисля, че ще взема тозиПървоначално написано от glezenafukla
.
Според мен, формулата му е мн. по-добра от предишната.. и наистина си е доста лека.. предишния за мен беше просто ужасен..![]()
И стария си върши добре работата,но зависи много от кожата.Новия за какво по-точно се води?
Не съм го ползвала, но на една приятелка бабата го е ползвала в продължение на години и кожата й се е запазила. Смятам утре да си го купя и ще пиша после да ви кажа дали действа.
А за всички, които казват, че не действа, може би трябва да пробват да се мажат по-дълго, защото според мен ефектът не може да е моментален.
Новата формула е жестокаОтдавна търся подходящ крем, с който да се мацам след лосиона за акне, така че да не ми се изсушава кожата и този е перфектен
![]()
а този новия Лека формула, по-мек ли е от обикновения? Защото и аз имам доста трудности с нанасянето, затова само вечер, защото наистина ставам бяла като платноИма ли още някакви разлики между двата крема?
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Ами да ти кажа снощи си взех леката формула и пак си ставам бяла.Първоначално написано от pitfall
Преди не съм го ползвала и нямам наблюдения, но тази сутрин не забелязах никаква промяна.
![]()
Аз го ползвам за акне. Върши ми перфектна работа ! И аз го препоръчвам.:P
според мен определено има разлика в състава, новия леката формула наистина се разнася много по-лесно, както казах аз предишния съм го ползвала много малко, просто се отказах от него.. сега не мога да кажа, че е от този ставам така бяла, не си мажа цялото лице, а само пъпчиците, но може би с едно мазане не става..Първоначално написано от pitfall
![]()
Преди малко си купих крем Здраве Бебе, има толкова разлика между двата крема ... този е доста по-мек и се размазва много по лесно, попива по-бързо в кожата и мирише с пъти по-хубаво.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
^^ значи него ще си взема![]()
.
В събота си купих крем Здраве лека формула.Слагам си го вечерта и сутринта го измивам.Има мн. хубав ефект.
М/у другото,крем Здраве лека формула се продава и в кутийки.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥