.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Въпрос към момичетата

От чисто любопитство да питам стискаливи да прайте секс с друго МОМИЧЕ ??

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Стиска ми,ама не искам.
    Кви са тия малоумни теми.. Ако смея да попитам?
    Мисля,че темата е за кофата.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Стиска ми,ама не искам.
    Кви са тия малоумни теми.. Ако смея да попитам?
    Абе, не че предизвиквам, ама не можеш!

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
    Цитирай Първоначално написано от natinkua
    здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....

И какво ще стане, като разбереш как някой с ник ГрозенЧехъл би го направил, а друг с ник ОгненаЗапалка не би?

Това дали една жена би спала с друга жена не е до "дали й стиска",а до далче по-различни и дълбоки неща..

Една жена, която изпитва полово и/или емоционало влечение към собственият си пол би го направила в подходящият за нея момент.
    Една жена, която изпитва полово и/или емоционално влечение към двата пола би го направила в подходящия за нея момент.
    Една жена, която изпитва полово влечение към другия пол НЕ би го направила, освен ако е в нетрезво състояние и/или е принудена.
    Една жена, която не е сигурна в половата си ориентация може да реши да експериментира.
    Една жена, която проституира без значение от половата си ориентация би могла да спи с друга жена срещу заплащане.
    Една жена, която е решила да си направи "тройка" с още един участник от женски пол би могла да има някакъв сексуален контакт с друга жена.
    Една жена, която е неудовлетворена сексуално от партньорът си може да има желание да експериментира с представителка на женския пол и евентуално да го осъществи.
    Една жена, която изпитва сексуално влечение към дами, но е отгледана в по-строга среда, поради политически, религиозни или морални причини има по-малка вероятност да спи с друга жена, същото важи и за жена изпитваща влечение към двата пола, отгледана в сходна среда.
    И така нататък и така нататък... Нещата не се свеждат до предизвикване, кураж и "дали й стиска"....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Стиска ми, ама сега си имам момче за тая работа.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на InnoraX

Re: Въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от peaceandlove
    От чисто любопитство да питам стискаливи да прайте секс с друго МОМИЧЕ ??
    Ако на теб не ти стиска да се метнеш от някой мост, С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ТИ ПОМОГНА!

Това "стиска ли ве" все едно, че хапе или нз. Като кошмара на гинеколога:"О НЕ!!! Тя има ЗЪБИ"

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Защо не склонна съм да опитам..
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Да стиска ми
    Само за тебе аз копнея,за теб се смея, заради тебе живота има смисъл заради тебе живея...

Цитирай Първоначално написано от TeenGirl02
    Да стиска ми
    Така ли бе слънце..
    I Love YOU baby

Цитирай Първоначално написано от Loooooser
    Цитирай Първоначално написано от TeenGirl02
    Да стиска ми
    Така ли бе слънце..
    Oо и още как ее няма да ревнуваш сънчо
    Само за тебе аз копнея,за теб се смея, заради тебе живота има смисъл заради тебе живея...

Град
    Пловдив
    Стиска ми дори е имало опит като правих тройката с бившия ми френд и още една,но нищо особенно.Целувки ,пипане,лизане.

Супер фен Аватара на gabsit000
    стиска ми..зависи от момичето ..и момента...но за сега с момче ми е най-добре

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от SonyaPld
    Стиска ми дори е имало опит като правих тройката с бившия ми френд и още една,но нищо особенно.Целувки ,пипане,лизане.
    До колкото си спомням от темата за тази история, после си изпати

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Стиска ми .. Пък и кой знае кво ще ме перне след някоя и друга годинка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си