- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
От чисто любопитство да питам стискаливи да прайте секс с друго МОМИЧЕ ??
Мисля,че темата е за кофата.Първоначално написано от miminko
Абе, не че предизвиквам, ама не можеш!Първоначално написано от miminko
Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от natinkua
И какво ще стане, като разбереш как някой с ник ГрозенЧехъл би го направил, а друг с ник ОгненаЗапалка не би?
Това дали една жена би спала с друга жена не е до "дали й стиска",а до далче по-различни и дълбоки неща..
Една жена, която изпитва полово и/или емоционало влечение към собственият си пол би го направила в подходящият за нея момент.
Една жена, която изпитва полово и/или емоционално влечение към двата пола би го направила в подходящия за нея момент.
Една жена, която изпитва полово влечение към другия пол НЕ би го направила, освен ако е в нетрезво състояние и/или е принудена.
Една жена, която не е сигурна в половата си ориентация може да реши да експериментира.
Една жена, която проституира без значение от половата си ориентация би могла да спи с друга жена срещу заплащане.
Една жена, която е решила да си направи "тройка" с още един участник от женски пол би могла да има някакъв сексуален контакт с друга жена.
Една жена, която е неудовлетворена сексуално от партньорът си може да има желание да експериментира с представителка на женския пол и евентуално да го осъществи.
Една жена, която изпитва сексуално влечение към дами, но е отгледана в по-строга среда, поради политически, религиозни или морални причини има по-малка вероятност да спи с друга жена, същото важи и за жена изпитваща влечение към двата пола, отгледана в сходна среда.
И така нататък и така нататък... Нещата не се свеждат до предизвикване, кураж и "дали й стиска"....
Стиска ми, ама сега си имам момче за тая работа.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако на теб не ти стиска да се метнеш от някой мост, С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ТИ ПОМОГНА!Първоначално написано от peaceandlove
Това "стиска ли ве" все едно, че хапе или нз. Като кошмара на гинеколога:"О НЕ!!! Тя има ЗЪБИ"
Защо несклонна съм да опитам..
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Така ли бе слънце..Първоначално написано от TeenGirl02
![]()
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Стиска ми дори е имало опит като правих тройката с бившия ми френд и още една,но нищо особенно.Целувки ,пипане,лизане.
стиска ми..зависи от момичето ..и момента...но за сега с момче ми е най-добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
До колкото си спомням от темата за тази история, после си изпатиПървоначално написано от SonyaPld
Стиска ми .. Пък и кой знае кво ще ме перне след някоя и друга годинка![]()