.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Заради проблемите вкъщи...
    Живей така както искаш да те запомннят!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    От любопитство и от нерви.Същия ден,в който запалих първите си 2 цигари ми беше много шибано...исках да си почина от натоварването.Не пуша редовно,но когато не издържам и ми е гадно паля.

Фен Аватара на exxxclusive
    Град
    Пазарджик
    Ами..не обичах цигарите...Но започнах пристрастих се...маниак съм на тема цигари предпочитам да не ям,за да пуша..защото постоянно съм под напрежение и пуша по 1 кутия на ден...

Повече от фен
    Град
    Русе
    Ами защото... Oh wait... Никога не съм пробвал.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Потърси в гугъл информация да прочетеш колко хора умират в даден период от тютюнопушене и сравни с другите наркотици. На второ място след цигарите е алкохолът.
    А защо е така? Защото много повече хора пушат и пият, а не, защото цигарите са по-вредни от другите наркотици.

А за това, че те успокоява. Не съм съгласен. Успокоява те, защото след като пробваш ведънж-два пъти, вече мозъкът ти се нуждае от това и като не може да го получи, ставаш нервен докато не изпушиш цигарата.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Не знам защо ги започнах. В даскалото с компанията, с която се движа всички пушеха и като слизах с тях се дразнех малко като ги гледах как пушат и си викам: "Айде ще пробвам." Купих си кутия, после още една и така до сега вече 1 година и 2-3месеца. Не съм толкова пристрастена към тях. Като нямам цигари и нямам пари, с които да си купя изкарвам без никакви проблеми по няколко дни. Но имам ли пари и цигари.....пуша като невидяла Но с повече желание мога да ги спра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си