- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо започнахте да пушите?
Заради проблемите вкъщи...
Живей така както искаш да те запомннят!
От любопитство и от нерви.Същия ден,в който запалих първите си 2 цигари ми беше много шибано...исках да си почина от натоварването.Не пуша редовно,но когато не издържам и ми е гадно паля.
Ами защото... Oh wait... Никога не съм пробвал.![]()
А защо е така? Защото много повече хора пушат и пият, а не, защото цигарите са по-вредни от другите наркотици.Първоначално написано от badsector
А за това, че те успокоява. Не съм съгласен. Успокоява те, защото след като пробваш ведънж-два пъти, вече мозъкът ти се нуждае от това и като не може да го получи, ставаш нервен докато не изпушиш цигарата.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не знам защо ги започнах. В даскалото с компанията, с която се движа всички пушеха и като слизах с тях се дразнех малко като ги гледах как пушат и си викам: "Айде ще пробвам." Купих си кутия, после още една и така до сега вече 1 година и 2-3месеца. Не съм толкова пристрастена към тях. Като нямам цигари и нямам пари, с които да си купя изкарвам без никакви проблеми по няколко дни. Но имам ли пари и цигари.....пуша като невидялаНо с повече желание мога да ги спра.