С гаджето ми(той е чужденец) скъсахме преди месец и нещо,като нещата не вървяха от много време.Той се промени,опитваше се да ме дразни,първо защото аз започнах да ревнувам и след това май му хареса това че се дразня.Но казваше че не му харесвало да ревнувам УЖ и ме дразнел само и само да ми омръзне и да престана.Скъсахме веднъж-той го направи,обаче много плака и се сдобрихме.След това пак скъсахме.Аз започнах да излизам с друг.Първо беше само като приятели и тогава се почна харесваше снимките ми във фейсбук,след това написа статус,който гласеше...уау сега съм с онова момиче вкъщи...Въпреки че беше направил нов фейсбук в който можеше да го постне.Говорихме по телефона след няколко дни,за дрехите ми които останаха в тях.Така стана на въпрос за прословутия статус,след което той каза че бил преуморен,защото бил по баровете и се смеел безпричинно(не пие) и затова го написал.Държеше се гадно по телефона,едно заядливо и се смееше,заради това момче с което се срещах...После мина време и започна да ме дразни като харесваше разни снимки на жени в един сайт (не момичета от фейсбук) Звъннах му пак след десетина дни за да го питам какво стана с дрехите ми дали най-накрая ще ги изпрати,тогава той ми даваше обяснение все едно сме заедно,къде е ходил и т.н.Питах го дали ме обича,каза не и че не му липсвам,че не иска да сме заедно отново.Каза да поздравя новият си.След което реших да му го върна тъпкано и сложих снимка в скайп,как се целувам с друг за да може неговият най-добър приятел да я види.И така и стана.Той я видя и просто ме попита как вървят нещата с новото ми гадже.Минаха 2-3 дни и той ми писа,започна да се заяжда и да го плюе все едно бившия ми беше там и му казваше какво да пише.Каза ми без да го питам че Х. си хваща момичета с много хубави дупета,въпреки че преди ме уверяваше че никоя не се навърта около него.Имам чувството че ревнува не знам дали греша,искам си го обратно.Какво да правя?(Голям инат е)