- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се почувствам добре....
здравейте ... Историята е следната :
първо това е най-лошата седмица в живота ми !!!
1 Едно момиче ме отряза
2 Минах 7 клас и се разделих с класа си
3 оказа се че имам проблеми с бала
4 едно друго момиче ме нарани
5 скарах се с приятелите си
6 нямам никой до мен ...
какво да правя...
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Ще си търпиш последствията. Всяко причина има следствие и обратното. Все пак да не ти пука - нов клас, ново начало... търсиш си и нова компания, това е. Горе главата! А това, че няма никой до тук е пълна пародия - никога не си сам, дори когато си мислиш, че си. Стягай се, прави нещо, което ще е от твоя полза и което ти допада. Полека-лека ще се отърсиш и ще осъзнаеш, че дори в лошите неща се крият хубави (най-малкото, добър урок за бъдещето)
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Не знам как си още сред живите.
Като чета подписа ти едно мога да кажа, може да си на 14 но не се чувстваш като на 20 аз съм на 21 и знам какво е повярвай ми не е тва.![]()
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger...
Хайде повече хора да пишат тук, че темата има потенциал.
Сега видяхме и един 21 годишен интелигент.
То и той май не се разбра какво искаше да каже.
Много далеч от интелигент, по-близо до неграмотен 120 кила пещерняк хаха, просто казвам, че от 14 до 20 има бая шосе![]()
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger...
Лятото е пред теб - нови момичета , купони , жега - ще се оправишСептември месец - нови приятели , нов клас , а и вcе някъде ще те приемат
Не се мъчи с такива мисли ^^
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Ей така като описваш тая седмица като най-гадната как искаш да си в добро настроение... Бъди малко по-оптимистичен и ще видиш, че нещата няма да изглеждат чак толкова гадни... Замисли се за малко - лятото е пред теб, събери си приятелите от класа и излизайте и се забавлявайте, а пък другото постепенно ще се оправи![]()
![]()
Sometimes I think and sometimes I don't