На всички е ясно,че парите са много важна част,която определя човешките взаимоотношения.Някои жени казват,че не гледат парите,обаче ако се замислят,при избор между двама мъже,при колебание кой да бъде избран-жената се замисля,че ако имат деца,по-добре за нея и децата и ще е да бъде с по-богатия,за да и е спокоен живота,защото колкото и да си говорим обратното-и най-сладките целувки..не биха били толкова хубави,ако нямаш как да си купиш билет да идеш на кино и всички пари отиват за храна и плащане на сметки,без никакви луксове.
Това променя и стремежа на мъжа,споделям по своя собствен опит.От малък имам много неуспехи сред жените,които съм изживявал тежко-никога тези,които съм искал и са били много красиви,не са били мои,а само са ме използвали,а аз съм получавал някоя и друга целувка за това че го позволявам,Имал съм гаджета от нисък ранг-дори такива,които се е налагало да се крия,че имам нещо с тях,просто защото иначе щях да умра девствен.Но и за тях мисля,че съм правил достатъчно,че те да ме уважават и съм показвал,че въпреки че съответното момиче ми е само за секс,не значи че не заслужава цвете или малко подаръче.И даже едно момиче го отбеляза,че не я смятат за хубава,че другите само чукат и бягат а аз съм бил по различен.
Интересното е,че и тези жени,които са красиви,за някои от които тайно съм си мечтал-казват,че някакви там не се държат добре с тях..и че имат нужда от някакъв жест....И в този случай ми става гадно,че някой,който има пари се разхожда с хубаво момиче,всички му завиждат,а той се държи с нея като с парцал.И най-накрая ми става още по-гадно,че съм свалял това момиче,което ми го споделя това...и ако аз ходя с нея,ще и показвам любов,внимание,...това което тя иска.Но това няма как да стане,защото тя няма как да ме допусне дори на една среща да излезнем.
Получава се обаче и друго,за щастие съдбата не ме е изоставила съвсем,скоро завършвам специалност,която ми обещава добро бъдеще...(няма да казвам каква е за да запазя максимална анонимност)и сега дори имам нещо като начално замогване..
И интереса на жените към мен нарастна-още не е станало нищо за да мога да кажа,че благополучуето ми е голямо,но определно има разлика.И сега как да се влюбя като знам,че ако това беше преди 3 години,жената щеше да ми се изсмее на поканта за среща,както се изсмяха на момчето с очилата от професия блондинка,което искаше среща с много красиво момиче и и казваше,че следва право.Това ми е голямата болка в живота...и мисля че би ми пречило да обичамнякой така..както беше в ученическите ми години.