.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

изсъхнала спирала

Здравейтеее ! Преди около месец си взех две нови спирали,но лятото не слагам изобщо спирала ии ще ги използвам след около три месеца ии въпроса ми е ще изсъхнат ли до тогава и ще са годни ли за ползване,при положение че до сега НЕ съм ги ползвала изобщо ..

Не би трябвало. Затвори ги хубаво и няма да имаш проблем.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

I ♥ machoka Супер фен
    Може и за изсъхнат..така,че ако се получи нещо във всяка спирала сложи това;
    2 капки бадемово масло
    1 капка вода
    Прави чудеса! Една спирала от незнам колко време я ползвам..като нова е след това нещо.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мерси и на двете надявам се да не изсъхнат,но ако стане така ще пробвам това с бадемовото масло и водата,дано не дразни очите защото не съм го пробвала до сега,а съм чувала че изсъхне ли веднъж спирала веднага на болука

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако ползваш сега (дори и един път да се мацнеш) и след месец-два-три я ползваш има опасност от конюктивит, т.к. бактериите се развиват в нея... : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си