- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовеее...[Тема 2]
Аз вярвам в дъхове и призраци...В ангели пазители и в отвъдния живот.Не че съм виждала такива създания,но ми са се случвали много странни неща.Ще дам един истински пример:
Аз и част от моите приятели живеем в блокове.Една вечер,към 21:25 там някъде,че може и по късно,бяхме се събрали няколко приятелчета да си побъбрим.Бяхме седнали на стълбите които водят към мазето на блока.Да сме били четирима човека.Аз-единственото момиче и другите трима са момчета.Говорехме си за забавните случки в училище.И докато си бъбрехме,се чу отваряне на врата.Съвсем ясен звук.Ние помислихме,че някой слиза.Но запазихме тишина,за да не ни се скарат,че говорим силно.Стояхме и се ослушвахме,но никой не слезе долу.Осъзнахме се и започнахме отново да си говорим.Помислихме,че някой просто е отворил вратата за да ни изплаши.Странното беше,че не се чу да се затваря врата.Само отварянето чухме.Постояхме малко и след 30-40 секунди някой или нещо цъкна лампата(лампата беше изгасена и използвахме тази в мазето.)Ние се изплашихме и изтичахме навън.Като излязохме от входа се огледахме.Никой не слизаше.Само лампата светеше.После угасна.Приближихме се леко и започнахме да коментираме станалото.Мина по-малко от минута и отново се цъкна лампата.Не слезе никой.Ние се уплашихме и се отдалечихме от блока.Беше ни много страх.Какво ли беше предизвикало тази случка?Дали беше човек или нещо съвсем различно?!...
~Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!~