- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване на триъгълника
Здравейте! Знам, че има много такива теми, но в тях не намирам информацията която търся. Имам няколко въпроса.
1 въпрос: Как да кажа на майка ми, че искам да си направя кола маска на триъгълника (на 12 години съм, а и вече си правя кола маска на ръцете и краката) ? С нея не обсъждаме такива теми. Тя не ме заговаря. Струва ми се, че отбягва да говорим за тийненджърския ми живот и развитието на тялото ми.![]()
2 въпрос: Ако някога започна такава тема с нея и тя се съгласи, много ли боли кола маската на тази зона?
ПП: Без обиди и груби коментари, хора!
Тя е твоя майка, ти трябва да я познаваш и да знаеш как да подходиш...
Иначе да, боли ужаасно много. Не знам дали защото аз съм с нисък праг на болка, но мен лично си ме боли много, ама "Трай, бабо за хубост" са казали хората.![]()
Така е, моя майка е, но просто ме е срам да говоря за това с нея, а тя не ме заговаря.Първоначално написано от Goddess
![]()
Ми може би трябва директно да й го кажеш. Но не знам, на 12 си...то вярно, че и аз около тази възраст почнах да се обезкосмявам там, ама не съм се допитвала до майка ми...Може и да не ти позволи, малка си, но прецени си.
Ами щом те е срам да говориш с майка си ... към кого ще се обърнеш .. няма от какво да се срамуваш тя ти е майка ...
действай без да я питаш, тя няма ти гледа тригълника предолагам
^ Много хубаво я учиш.![]()
Кажи на майка си. Може да се съгласи, ако ли не, изчакай още малко.
Защо ти е толкова зор на 12 да се обезкосмяваш там, полов живот ли ще започваш да водиш? Ако е за плаж, можеш само да ги махнеш по частта на бикините.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Като не те заговаря тя, заговори я ти. Знам, че ти е неудобно и даже те е срам, но стисни зъби и й задай въпросите, които те интересуват.
Веднъж престрашиш ли се с всеки следващ разговор притеснението ще изчезва. Разбира се много зависи и от това какъв човек е майка ти.
Аз моята колкото и да опитвах не успявах да я предразположа към подобен разговор. За нея всичко е табу.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Наистина, защо трябва да я питаш? Аз не съм питала, защото и мен ме е срам.Първоначално написано от ri41
![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
На твое място изобщо нямаше да я питам. Ако майка ти е като моята ... ще остарееш преди да се сети да говори с теб на тия теми.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
И аз не съм питала моята, но честно казано бях по-голяма малко от тебе. На 12 точно не съм се замисляла за външния си вид по този начин.
Иначе кола маската си е решението, става бързо, не боли толкова и си държи бая време.
Не е болка за умиране![]()
Защо трябва да я питаш изобщо? Това не е нещо, за което трябва да се иска разрешение - тялото си е твое и ти си решаваш как се чувстваш по-комфортно. Отивай на козметик и това е, не е болка за умиране.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Майка ми е, но може би ще ми се развика. А мене пък ме е срам да я заговоря. Тя даже си мисли, че аз не зная, че тя си прави на това място.Първоначално написано от LoveChocolate
Тя ще разбере от козметичката, защото и двете ходим при неяПървоначално написано от ri41
![]()
Ами зор ми е защото искам да съм спокойна на плажа и морето. А не да се притеснявам, че някой косъм ще изскочи от банския ми.Първоначално написано от sladkish_14
И за моята е така.Първоначално написано от TheBeliever
Ами може би е така :dПървоначално написано от pitfall
Много благодаря на всички за вниманието и за бързите отговори! Бяхте ми много полезни! В най-скоро време ще говоря с нея за кола маската. За сега съм със самобръсначка, но тя не знае и няма да разбере.
ако искаш просто ще го направиш, няма място за оправдания ние няма да ти решим проблема
Аз никога не съм говорила с майка ми на тази тема.Пък и тя няма как да види на такова мястоНо все пак е хубаво ,че искаш да говориш с нея ,аз така и не се престраших.
Който иска намира начин, който не - търси причина.
Просто иди и си направи!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Е то аз искам, но причината е, че не мога да се престраша да говоря с майка ми.Първоначално написано от Pamaa