.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Фен
    Град
    София

обезкосмяване на триъгълника

Здравейте! Знам, че има много такива теми, но в тях не намирам информацията която търся. Имам няколко въпроса.
    1 въпрос: Как да кажа на майка ми, че искам да си направя кола маска на триъгълника (на 12 години съм, а и вече си правя кола маска на ръцете и краката) ? С нея не обсъждаме такива теми. Тя не ме заговаря. Струва ми се, че отбягва да говорим за тийненджърския ми живот и развитието на тялото ми.
    2 въпрос: Ако някога започна такава тема с нея и тя се съгласи, много ли боли кола маската на тази зона?

ПП: Без обиди и груби коментари, хора!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Тя е твоя майка, ти трябва да я познаваш и да знаеш как да подходиш...
    Иначе да, боли ужаасно много. Не знам дали защото аз съм с нисък праг на болка, но мен лично си ме боли много, ама "Трай, бабо за хубост" са казали хората.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Тя е твоя майка, ти трябва да я познаваш и да знаеш как да подходиш...
    Иначе да, боли ужаасно много. Не знам дали защото аз съм с нисък праг на болка, но мен лично си ме боли много, ама "Трай, бабо за хубост" са казали хората.
    Така е, моя майка е, но просто ме е срам да говоря за това с нея, а тя не ме заговаря.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ми може би трябва директно да й го кажеш. Но не знам, на 12 си...то вярно, че и аз около тази възраст почнах да се обезкосмявам там, ама не съм се допитвала до майка ми...Може и да не ти позволи, малка си, но прецени си.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Ами щом те е срам да говориш с майка си ... към кого ще се обърнеш .. няма от какво да се срамуваш тя ти е майка ...

действай без да я питаш, тя няма ти гледа тригълника предолагам

^ Много хубаво я учиш.

Кажи на майка си. Може да се съгласи, ако ли не, изчакай още малко.
    Защо ти е толкова зор на 12 да се обезкосмяваш там, полов живот ли ще започваш да водиш? Ако е за плаж, можеш само да ги махнеш по частта на бикините.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Като не те заговаря тя, заговори я ти. Знам, че ти е неудобно и даже те е срам, но стисни зъби и й задай въпросите, които те интересуват.
    Веднъж престрашиш ли се с всеки следващ разговор притеснението ще изчезва. Разбира се много зависи и от това какъв човек е майка ти.

Аз моята колкото и да опитвах не успявах да я предразположа към подобен разговор. За нея всичко е табу.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Наистина, защо трябва да я питаш? Аз не съм питала, защото и мен ме е срам.
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    На твое място изобщо нямаше да я питам. Ако майка ти е като моята ... ще остарееш преди да се сети да говори с теб на тия теми.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тялото си е твое, космите също !
    Събираш малко пари и отиваш при козметичка да ти направи кола маска, няма какво да се занимаваш да искаш позволение от майка си.

И аз не съм питала моята, но честно казано бях по-голяма малко от тебе. На 12 точно не съм се замисляла за външния си вид по този начин.
    Иначе кола маската си е решението, става бързо, не боли толкова и си държи бая време.

anonymous708973
    Guest
    Не е болка за умиране

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Защо трябва да я питаш изобщо? Това не е нещо, за което трябва да се иска разрешение - тялото си е твое и ти си решаваш как се чувстваш по-комфортно. Отивай на козметик и това е, не е болка за умиране.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Ами щом те е срам да говориш с майка си ... към кого ще се обърнеш .. няма от какво да се срамуваш тя ти е майка ...
    Майка ми е, но може би ще ми се развика. А мене пък ме е срам да я заговоря. Тя даже си мисли, че аз не зная, че тя си прави на това място.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Тя ще разбере от козметичката, защото и двете ходим при нея

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    ^ Много хубаво я учиш.

Кажи на майка си. Може да се съгласи, ако ли не, изчакай още малко.
    Защо ти е толкова зор на 12 да се обезкосмяваш там, полов живот ли ще започваш да водиш? Ако е за плаж, можеш само да ги махнеш по частта на бикините.
    Ами зор ми е защото искам да съм спокойна на плажа и морето. А не да се притеснявам, че някой косъм ще изскочи от банския ми.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Като не те заговаря тя, заговори я ти. Знам, че ти е неудобно и даже те е срам, но стисни зъби и й задай въпросите, които те интересуват.
    Веднъж престрашиш ли се с всеки следващ разговор притеснението ще изчезва. Разбира се много зависи и от това какъв човек е майка ти.

Аз моята колкото и да опитвах не успявах да я предразположа към подобен разговор. За нея всичко е табу.
    И за моята е така.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    На твое място изобщо нямаше да я питам. Ако майка ти е като моята ... ще остарееш преди да се сети да говори с теб на тия теми.
    Ами може би е така :d

Фен
    Град
    София
    Много благодаря на всички за вниманието и за бързите отговори! Бяхте ми много полезни! В най-скоро време ще говоря с нея за кола маската. За сега съм със самобръсначка, но тя не знае и няма да разбере.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ами намери друга козметичка при която да отидеш предполагам някоя приятелка може да те насочи.
    А може и да говориш с твоята козметичка да не казва на майка ти, предполагам ще прояви разбиране.

ако искаш просто ще го направиш, няма място за оправдания ние няма да ти решим проблема

Аз никога не съм говорила с майка ми на тази тема.Пък и тя няма как да види на такова място Но все пак е хубаво ,че искаш да говориш с нея ,аз така и не се престраших.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Който иска намира начин, който не - търси причина .
    Просто иди и си направи!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Който иска намира начин, който не - търси причина .
    Просто иди и си направи!
    Е то аз искам, но причината е, че не мога да се престраша да говоря с майка ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си