- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще знаят ли, че се ...
Знаят, да.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Естествено, че знаят. На 17 годинки съм.
Знаят, че се бръсна, но едва ли знаят, че се постригвам около пениса![]()
![]()
(просто неща храсталаци и гори, но пък и неща да няма косми, като някое малко детенце)
емм купуваш кола маска и всичко по-надолу от миглите опатвашПървоначално написано от ala1999
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Разбира се.
От 11-12 годишна се обезкосмявам.
Love to be loved by you.
И краката лиПървоначално написано от Greennight
![]()
дам, знаят - аз съм им казвал и съм на 13(гащите и мишниците
)
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Момиче на 16 години. Не съм им казвала, че го правя. Не са ме виждали да се обезкосмявам. Но пък са ми виждали краката/ под мишниците и без косми, и с косми.Не е ставало на въпрос и не са ме питали. сигурно се досещат.
![]()
Със сигурност се досещат на 13 съм![]()
Aз не се бръсна навсякъде. Подмишниците и над джуката. Иначе не вярвам да не е забелязала![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Обезкосмявам се от 12 годишна първо ме беше срам да кажа на баща ми (той ест се е досещал ) сега съм на 14 и дори казах на баща ми да ми купи нов епилатор аз си го избрах и той човека извади парите и плати как ще ми каже да не си махам космите той не може да ми го забрани няма да ходя като горила все пак. Миналата година си изчистих и ръцете с лентичи и баща ми ест забелязва разликата.![]()
![]()
![]()
Ами... Не съм им го съобщавала и разрешение не съм им искала. Няколко пъти съм карала майка ми да ми вземе нова самобръсначка - предполагам, че са се досетили (щеше да е по-странно да не са). Пък и шумът от епилатора трудно може да се пренебрегне![]()
Естествено,че знаят.Нали майка ми беше човека,който ми каза да си ги махна.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Да знаят. Няма какво да крия...![]()
awerw♥
На 17 съм. Не съм им казвала, но за 4-5 години няма как да не им направи впечатление.
знаят ми... ама за оная работа не знаят![]()
Остава и да не знаят![]()
премахвам косми навсякъде където имам![]()
Ръце, крака, брада и ...
Азис - Хоп [music]
предполага се че знаят на 16г. съм
`only God can judge me!
Обезкосмявам се от 10/11 годишна. Сега съм на 12 и март месец ще правя 13. Мама знае само за ръцете и краката за които ходя на кола маска, знае и за подмишниците тях със самобръсначка. За триъгълника не съм и казвала но сигурно се досеща![]()
Оо,, как ще знаят,, ако научат ще ме тикнат в пандиза за 20-30 години присъда за умишлено бръснене на крака...не сериозно... писменно разрешение ли вече трябва за тая работа ;д... аз се бръсна.. наште се досещат 100%
Оле ужас..Сега като гледам май съм единствения пренебрегнал срамът да каже, че баща му е абсолютно против махането на девствения мустак,а майка ми е по съгласна и според нея това си е мое задължение занапред и моя работа хаха на 13 съм,..Голям закон голямо чудо не трябвало отсега да се пипа тка тка.. амаа това са негови виждания и както съм го разкарал един път ще го разкарам пак тоя мустак.. Пък то вика солено ще ти излезе, викам кфоО![]()
И аре лекцията на сезона..Как го написах това тук не знам ама..кой знае кво ще си помислите за нашето семейство..А сега се замислям тях какво ли ги засяга??