- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Професионална гимназия по фризьорство и козметика
Здравейте,
според вас със бал 31 ще ме приемат ли във Професионална гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия”, от максимален 36...
и въобще какво мислите за това училище ???
Да, със сигурност!А за училището не знам много, но щом си сигурна, че искаш да се занимаваш с такива професии сигурно ще ти хареса, въпреки, че с този бал можеш да влезнеш къде къде по - хубави места
добре,може ли да ми предложиш някакво хубаво училище,МОЛЯ!
Настина много искам да се махна от сегашното си у-ще.![]()
31 СУЧЕМ , 22-ро , 32-ро , 18-то, 157-мо (Втора испанска) , Втора английска, 35-то ..![]()
Ако НАИСТИНА искаш да се занимаваш с фризьорство и козметика - мисля,че ще те приемат.. Обикновено в тези гимназия,твоят бал влиза в средния.. Т.е. - вътре си..
А иначе с какво искаш да се занимаваш ? Защото като гледам кандидатстваш,само за да се махнеш от сегашното ти училище ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Така,
имам ОГРОМНО желание да се занимавам с фризьорство, НО извън БГ.
езиците ми се отдават и ги запомням супер бързо... но завърших 8ми клас,а всички у-ща който сте дали приемат само след 7ми клас...
Живея точно до това 'училище' и те съветвам- не ходи там. Толкова кухи лейки на едно място не бях виждала (и все още не съм видяла).
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Явно това училище не е много добро, ако съдя по коментарите, затова те съветвам да си влезеш примерно в езикова, а пък винаги можеш да си изкараш курс за фризьорка. Ако вашите нямат възможност можеш като навършиш 16 да работиш летата и да им помогнеш. Винаги има начин
Разбирам те напълно, защото аз тази година завърших средното си образование и това лято ще изкарам курсове за маникюристка и фризьорка, защото това ме влече, въпреки че излизам от езикова гимназия. И това не означава, че и висше няма да изкарам. И аз искам да се реализирам в чужбина, но нали се сещаш, че е хубаво да се направи 2-3 години опит иначе в чужбина няма да те вземат никъде.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..