.
Отговор в тема
Страница 15 от 40 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 994

Hybrid View

можете ли да ми препоръчате някои хубави ужаси (психо) ама не обичайните кървища,кланета,разкъсвани я ..някой по специален (не като тексаско клане или брадвата) ..не що от сорта на "Коварен" "паранормална активност" "the ring"

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от Anonymous2 Виж мнението
    можете ли да ми препоръчате някои хубави ужаси (психо) ама не обичайните кървища,кланета,разкъсвани я ..някой по специален (не като тексаско клане или брадвата) ..не що от сорта на "Коварен" "паранормална активност" "the ring"
    The Omen , Case 39 , Grudge , White Noise , Darkness

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Цитирай Първоначално написано от Anonymous2 Виж мнението
    The Blair Witch Project

Цитирай Първоначално написано от Anonymous2
    Голям фен съм на хорър, но признавам си този не мога да го гледам

http://zamunda.net/details.php?id=240370&hit=1

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Цитирай Първоначално написано от bulgariancho
    Цитирай Първоначално написано от Anonymous2
    Голям фен съм на хорър, но признавам си този не мога да го гледам

http://zamunda.net/details.php?id=240370&hit=1

Всъшност,ако си гледал по-горе изброените,този няма да ти направи кой знае какво впечатление Лично на мен,от всички филми от този тип,Paranormal Entity най не ми хареса

teksasko klane mega film

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Абе имаше един филм ... едни тинейджъри отиват в някаква хижа .. и там намират съкровище на някакви мъртви войници от времето на Хитлер ... кажете името плс !

Фен Аватара на lovehorror
    Град
    Sofia
    Някой да знае горе долу кога ще излиза Писък 5 или поне през коя година?
    Любовта е прекрасно чувство...

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Абе имаше един филм (horror),мисля че беше от 2011 година.Един снимачен екип иксаха да заснемат нещо за канализацията на един град,да снимат в подземията на града(тръбите ала бала).Не намериха законен начин да влязат,и влезнаха там...После ужаси ест... Някой ако се сеща

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Абе имаше един филм (horror),мисля че беше от 2011 година.Един снимачен екип иксаха да заснемат нещо за канализацията на един град,да снимат в подземията на града(тръбите ала бала).Не намериха законен начин да влязат,и влезнаха там...После ужаси ест... Някой ако се сеща
    Mисля,че говориш за Тунелът - http://zamunda.net/details.php?id=264724&hit=1 ?

Имаше един horror от 2011 или 2010, където група тийнейджъри бяха блъснали един старец и след това пристигна линейката и ги закара всички в една болница. Там в болницата ставаха някакви убийства. Накрая се оказа, че болницата е изоставена отдавна, а главния доктор ги убиваше тийнейджърите и май им взимаше кръвта или нещо друго, не помна точно, защото жена му беше болна от някаква болест и той искаше да я излекува. Извинявам се за смотаното обяснение. Някой има ли идея кой е филма ?

Цитирай Първоначално написано от Harmonyy Виж мнението
    Mисля,че говориш за Тунелът - http://zamunda.net/details.php?id=264724&hit=1 ?
    Мерси,за този филм ставаше въпрос :*

аз гледах вчера погрешен завой 4, не е лош

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Който иска голяма психария препоръчвам ,,Мъченици" (Martyrs), много е добър,но е доста тежък и не е за хора със слаби сърца.

http://www.facebook.com/tursish.ujas В тази страничка има доста ужаси и стари и нови всякакви

Какво мислите за Паранормална активност 3. На мен ми хареса,макар че видях много коментари от сорта че предшествениците му (1ва и 2ра част) са били по добри....

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Какво мислите за Паранормална активност 3. На мен ми хареса,макар че видях много коментари от сорта че предшествениците му (1ва и 2ра част) са били по добри....
    Абе то трите части са 99% еднакви... Няма смисъл просто...
    Иначе, преди няколко месеца попаднах на един филм Grotesque. Определено не е за хора със слаби сърца, простоо... през цялото време се питах, кой болен мозък е правил тоя филм...

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Може ли линк за Писък 4 с добро качество за компютър?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Тази вечер смятам да гледам втората част на The human centipede.
    Изчетох всички коментари в замунда, че бил болен, извратен и кой знае още какво. Вдъхнових се да го гледам, любопитството ми е в излишък и не мога да устоя...
    Но това не значи, че съм извратена, дори напротив!

Става ли някой да ми препоръча филм подобен на "Хотелски стаи" и "Психо" или някакъв, в който се разправя за група приятели и т.н. без Погрешен завои, Скалите имат очи, Туристът.. ?

Цитирай Първоначално написано от h0usen3v3rdies Виж мнението
    Става ли някой да ми препоръча филм подобен на "Хотелски стаи" и "Психо" или някакъв, в който се разправя за група приятели и т.н. без Погрешен завои, Скалите имат очи, Туристът.. ?
    Проклятието на Блеър,но сигурно си го гледал ..?

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Цитирай Първоначално написано от h0usen3v3rdies Виж мнението
    Знам какво направи миналото лято също е добър.

Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Знам какво направи миналото лято също е добър.
    нем, доста е посредствен в сравнение с останалите.. а да не говоря и за продълженията му

Цитирай Първоначално написано от alexadeliq Виж мнението
    Здравейте Искам да попитам за един филм,който гледах преди известно време и немога да се сетя за името му.. ето някой неща за този филм: става въпрос за един фотограф,дето след като снима някой,на снимката се вижда нещо като светлина върху самия образ и по този начин ще умре..
    "Shutter" - Призрачна бленда
    http://zamunda.net/details.php?id=229036&hit=1
    Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 02-09-2012 на 12:50
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на supersonic0
    Къщата на восъка не е лош ;д Остани жив, Тексаско клане за сега за тия се сещам, които са за групи приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си