- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
A Perfect Getaway
По-скоро трилър, ама аз съм си бъзла и настръхнах накрая.
Аз лично съм много голяма фенка на филмите на ужаси, но лично не харесвам със зомбита или някакви свръхестествени и т.н.Вече трудно си намирам такъв хубавичък филм, защото доста съм изгледала.Иначе ми направиха впечатление Тексаско клане и разбира се много ви препоръчвам за феновете на жанра - Плюя на гроба ти!![]()
28 Days Later ми е слабост, както и 28 Weeks Later.
Първото нещо, което съм прочела са били субтитрите на Мълчанието на агнетата, хаха
Вчера гледах Hostel III ,днеска мисля да гледам Hostel II ... Третата част ми хареса :P
Ужаси :
The Ring
Midnight Meat Train
Midnight Movie
Final Destination
The Amityville
Doomsday
Resident Evil
Shrooms
28 Days Later
28 Weeks Later
I'm Legend (един вид)
Shutter
Halloween
Scream
Jasson vs Freddy
Grudge
Wrong Turn
Paranormal Activity
texas chainsaw massacre
Stay Alive
Rest Stop
human centipede
30 Days Of Night
when a stranger calls
Hostel
Може някой филм да съм го пропуснал ... но , тези филми са най-готините които съм гледал от този жанр![]()
Последно редактирано от Freek : 08-29-2013 на 20:53 Причина: Пропуск
Cannibal Holocaust ..
Иначе съм голям фен на ужасите, но все не са достатъчно добри според ме ... Рядко се намират хубави ужаси![]()
Piranha 3D Е един много интересен и хубаво направен филм препоръчвам го на всеки.
Искам да добавя също и че I Spit on Your Grave не е лош също го препоръчвам![]()
Hannibal Rising гледах го и не ме впечатли (Специално на мен не ми хареса)
От отдавна не съм гледал филм от който да се изплаша по скоро ме държат повече в напрежение ...
Когато гледах за пръв път Гняв(Grudge) и (The Ring) от там насам никой филм не може да ме изплаши с изключение на един (Paranormal Activity) който е добре направен филм с добри ефекти .. заслужава си гледането (Наистина може да се каже че това е един от най-страшните филми правени някога)
Колкото до (Saw) това е един от най-добре измислените филми който съм гледал някога ! Доста ми харесаха всичките части (Дърпайте не се и замисляйте !)
Final Destination Също
Doomsday много добър филм .. той е от сорта на 28 days later/weeks ..
Нямам време да ви ги изреждам всичките филми (Аз съм поставил най-добрите филми от горе.. дърпайте няма да останете с лошо впечатление)
Любими филми(I'm Legend , The Book of Eli , The Road , The Green Mile , In Time)
Малко филми в чисто тоя жанр са ми направили приятно впечатление.
Да видим :
Пришълеца (Абсолютна класика)
REC ( без 3-тата част)
Бурята на века (Сценария е от Кинг)
Troll Hunter (различен поглед има в тоя филм)
30 Days of Night (само първата част)
The Mist
Cabin in the woods
Cube
и може би Devil
Значи сега се сетих за един много хубав филм " Silent Hill " Класика в жанра ( Страшен , интересен , добре измислен ...)
Има първа и втора част , и двете части са върховниДърпайте не се и замисляйте !
Последно редактирано от Freek : 08-30-2013 на 22:38 Причина: фал
Сръбски филм му е майката
Аз ще си сваля ''28 Days Later''.Гледам съм го ,но пак ще ми е интересен че съм позабравил повечето неща![]()
28 Weeks Later е по-добър
Така и така тази тема вече е изчерпана от (Хорър Филми) я си кажете кои филми са ви любими без значение какъв жанр са![]()
Ето няколко филма, които аз харесвам и са все пак по темата
The Skeleton Key
I Still Know What You Did Last Summer
Black Christmas
Urban Legent
Kiss the girls
Cold Pray 1 ,2
Mirrors 2008
Population 436
Se7en
The Omen
From hell