- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
Бързи и яростни. Ужасен филм ...
n00bs
Наскоро гледах Sinister :
Греховен - Sinister 2012
Намерен видеозапис помага на писател на криминални романи да разбере как и защо новия му дом се е превърнал в лобното място на семейството, което преди е живяло в него.
Но това откритие отприщва верига от необясними свръхестествени събития, които застрашават не само неговия живот, но и живота на неговите приятели и роднини.
Не е страшен(просто има няколко стряскащи сцени);по едно време ми стана смешно,но пък не е лош.
The purge (с Итън Хоук) - честно казано,трейлърът ми се стори по-интересен от самият филм.Но пък е оригинален като идея.
Някой да е гледал Drag me to Hell ?
Преди няколко месеца..Не ми се стори нищо особено. Даже по едно време ми стана скучен и го спрях. После така и не го догледах.Твърде надценен филм според мен..
Доста ми допадат тези по романите на Стивън Кинг. "It" особено беше доста добър. Братовчед ми получи фобия от клоуни след като го гледахме.![]()
The grudge, да ти е страшно, не да ти е гнусно..
Като цяло днешно време, готини ужаси няма
Някой фен на SAW?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Филмите направени по книгите на Стивън Кинг са добри.
REC , и The blair witch project също ... Ако някой не ги е гледал,да види трейлърчетата![]()
Казвали са ми,че Мама не е нищо особено...Аз много обичам да гледам филми на ужасите...Дяволът в мен не е лош...Проклятието на дявола има неочакван край..поне за мен ..Сиропиталището-не е много страшен,но има смисъл в него...Убийствен пъзел-по-скоро психо..
предпочитам да гледам A Haunting по дискавъри вместо тия бози...
^ Ама и ти си прав, преди два дни гледах един епизод в нета, изправиха ми се косите и не смятам да гледам останалите. Самата мисъл, че е реално и хората го разказват... брррр
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Като цяло тия филми са ми гнусни и после цъквам всички лампи в апартамента.
Иначе:
The Grudge
Saw (Мисля, че четвъртата част беше най-страшна)
Паранормална активност
No Tell Motel
Такаа:
Boogeyman 1 2 3
Cujo
The Amityville Horror
P2
The Last House on the Left
House at the end of the Street
Jeepers Creepers 1 2
House of Wax
The Breed
ATM
Walled In
When a Stranger Calls
One Missed Call
Freddy vs. Jason
The Descent
The Stepfather
All the Boys Love Mandy Lane
A Nightmare on Elm Street - първата част и от 2010 филма
Последно редактирано от Christinna : 08-03-2013 на 20:35
ХАаа намерих 'убава тема
Убийствен пъзел
Куджо
Кери
Екзорзистът
Къщата на восъка
Абсолютно всички филми от Петък 13
Абсолютно всички филми от Кошмар на Елм Стрийт
Абсолютно всички филми от Хелуин(почти де)
Гробище за домашни любимци
Къщата на 1000 трупа(така ще да се превежда :s House of 1000 corpses)
Нощта на живите мъртви
Ужасът в Амитивил
Дракула
Паранормална активност
Джийпърс Крийпърс
Тексаското клане
Човешка стоножка(първа част, втората е отвратително лоша)
Денят на майката(Mother's day)
Децата на царевицата
Екзорсизмът на Емили Роуз
Детска игра
Сиракът
То
Убеден съм, че ако се напъна ще се сетя за поне още 10 хорър филма :d
Гледах Mama и ми хареса ,ставаПредстой да гледам '' Конците '' , па да видиме
![]()
Жената в черно с Даниел Радклиф и Екзорсизмът на Емили Роуз . А за Човешка стоножка мога да кажа една дума г н у с о т и яиначе филмът е хубав .. и Готика е интересен по-точно върви към трилър
Последно редактирано от misha.rooney : 08-08-2013 на 07:34
Не е вярно. "То" е бил добър филм през 1990. Да, сега не е толкова хубав, но ефектите за онова време са направо поразителни. (: Иначе няма да е зле да им направят по един римейк.
Когато започнах да чета една книга на Стивън Кинг , забелязах колко по грабваща е от филма направен по книгата ... (h)
П.С Кажете някой новоизлязал страшен филм , който си струва?
^абсолютно съм съгласна.. Книгите са класи над филмите по тях.
Иначе наскоро гледах Autopsy, The last house on the left и Tamara.
Autopsy ми хареса много, The last house on the left също не беше лош, но твърде много ми напомня на I spit on your grave (който ми хареса много повече).. Tamara всички много го хвалят, само на мен ли не ми хареса хич![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
ЗдравейтеТърся един филм от известно време и вече се ядосвам, та реших да пиша тук
Той е по-скоро мистерия, отколкото ужас. Гледах го преди няколко години, помня, че в някакво село се случваха убийства и т.н. и едно малко русо момиченце се появяваше в гората и всички си мислеха, че тя е виновна и че дяволът се е вселил в нея. Накрая на филма всички от селото тръгнаха да търсят момиченцето и искаха да го убият, но един детектив разбра (не помня подробности), че тя всъщност е ангел, изпратен на земята и само тя може да ги спаси.
Някакви идеи кой може да е филмът?
A Perfect Getaway
По-скоро трилър, ама аз съм си бъзла и настръхнах накрая.
28 Days Later ми е слабост, както и 28 Weeks Later.
Първото нещо, което съм прочела са били субтитрите на Мълчанието на агнетата, хаха
Вчера гледах Hostel III ,днеска мисля да гледам Hostel II ... Третата част ми хареса :P
Ужаси :
The Ring
Midnight Meat Train
Midnight Movie
Final Destination
The Amityville
Doomsday
Resident Evil
Shrooms
28 Days Later
28 Weeks Later
I'm Legend (един вид)
Shutter
Halloween
Scream
Jasson vs Freddy
Grudge
Wrong Turn
Paranormal Activity
texas chainsaw massacre
Stay Alive
Rest Stop
human centipede
30 Days Of Night
when a stranger calls
Hostel
Може някой филм да съм го пропуснал ... но , тези филми са най-готините които съм гледал от този жанр![]()
Последно редактирано от Freek : 08-29-2013 на 20:53 Причина: Пропуск