.
Отговор в тема
Страница 34 от 40 ПървиПърви ... 24303132333435363738 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 994

Hybrid View

Голям фен Аватара на HardJ
    Hallowen 2007 8/10
    Много добър психо/ужас,страшно ми хареса доста въздействащ филм !

Кажете ми филм, подобен на Stonehearst asylum

The Shrine

Филм, след който трудно се заспива....щях да сложа и снимка, но не знам как.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от EleonoraAndreevna Виж мнението
    The Shrine

Филм, след който трудно се заспива....щях да сложа и снимка, но не знам как.
    Аааааааа,днес ще си го дръпна вечерта да го гледам тогава Иначе за снимка
    [img] линк на картинката [/img]

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Иначе за снимка
    [img] линк на картинката [/img]
    Мерси

''Siccin'' -турски е, има го в Youtube с английски субтитри.

Който харесва revenge/slasher/horror - ите задължително да гледа "Bound of vengeance". Определено си струва!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от merilyn85 Виж мнението
    Който харесва revenge/slasher/horror - ите задължително да гледа "Bound of vengeance". Определено си струва!
    От къде свали филма, защото не мога да го намеря в замунда?

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    От къде свали филма, защото не мога да го намеря в замунда?
    Има го в замунда, обаче без да искам съм объркал "of" с "to"....http://zamunda.net/banan?id=447296&hit=1&t=movie

The Strangers - 4.5/10
    Babadook - 5/10
    Knock, knock - 6/10
    Ich seh, ich seh - 5.5/10
    Night of the demons - 4/10
    Shark night - 7/10
    The gallows - 6/10
    The final girl- 7.5/10
    Extraterrestrial - 8.5/10
    Circle - 5/10
    Curve - 7/0
    Bound of vengeance/Reversal - 9.5/10
    The hallow - 5.5/10
    The visit - 7.5/10
    Alien Abduction - 7.5/10
    It follows - 8/10
    Jenifer's body - 8/10
    The possession - 8.5/10
    The possession of Michael King - 8/10
    The taking of Deborah Logan - 7/10
    Pernicious - 6.5/10
    Последно редактирано от merilyn85 : 12-27-2015 на 16:27

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от merilyn85 Виж мнението
    The Strangers - 4.5/10
    Babadook - 5/10
    Knock, knock - 6/10
    Ich seh, ich seh - 5.5/10
    Night of the demons - 4/10
    Shark night - 7/10
    The gallows - 6/10
    The final girl- 7.5/10
    Extraterrestrial - 8.5/10
    Circle - 5/10
    Curve - 7/0
    Bound of vengeance/Reversal - 9.5/10
    The hallow - 5.5/10
    The visit - 7.5/10
    Alien Abduction - 7.5/10
    It follows - 8/10
    Jenifer's body - 8/10
    The possession - 8.5/10
    The possession of Michael King - 8/10
    The taking of Deborah Logan - 7/10
    Pernicious - 6.5/10
    Браво, мацка! Повечето са с някви свръхестествени простотии, но има добри попадения. :3

Мега фен Аватара на solo_
    просто гледейте човешка стоножка всички части

Супер фен Аватара на RiB
    То не е ужас, то е повърня

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Goodnight Mommy; Knock Knock; Poltergeist; Sinister 2 .

Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Goodnight Mommy; Knock Knock; Poltergeist; Sinister 2 .
    Poltergeist и Sinister 2 на мен лично доста ми харесаха. Goodnight Mommy биваше, но края беше жесток. Knock Knock едва ли може да се сметне за ужас - по скоро нещо като трилър, но като цяло не е нищо кой знае какво и очаквах повече от него.

Кажете някой филм за психично болни мозъци...

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Halloween
    Friday the 13th
    See no evil
    Oprhan
    Hide and seek

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Ако т'фа е Азис... дам... болен си невъзвратимо. Поради тази причина ти препоръчвам ABCs of Death... забавен е и на моменти много брутален :]

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Ако т'фа е Азис... дам... болен си невъзвратимо. Поради тази причина ти препоръчвам ABCs of Death... забавен е и на моменти много брутален :]
    Гледах The ABCs of Death....чудя се дали е твърде оригинален или твърде тъп. Някои истории наистина си заслужаваха и бяха интересни(сравнение с останалите)...но другите си бяха тотално тъпи/безвкусни/скучни като най - отвратителни и безсмислени бяха японските части...

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от krastata Виж мнението
    Гледах The ABCs of Death....чудя се дали е твърде оригинален или твърде тъп. Някои истории наистина си заслужаваха и бяха интересни(сравнение с останалите)...но другите си бяха тотално тъпи/безвкусни/скучни като най - отвратителни и безсмислени бяха японските части...
    Така е... наистина някои не разбрах изобщо... особено това с пръдните... беше възможно най-малоумното, но определено има 5-6 истории, които бяха наистина оригинални и интересни!

Супер фен Аватара на mayaaa
    The Strangers - Малко предсказуем, а и очаквах някаква епична развръзка накрая, аааама не, то въобще не може да се каже, че има развръзка. Иначе не е лош, като цяло ми хареса. - 6,5/10

Kristy - Хареса ми това, че началото не се развива в първите 5-10 мин и после касапница, както в повечето филми, а имаше време да се вникне в сюжета, а и реакциите на момичето в началото ми се сториха по-естествени като не се опитваха да ги претупат. И като цяло доста ми допадна, не знам какво му липсваше за да ми хареса напълно. - 9/10

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Kristy - Хареса ми това, че началото не се развива в първите 5-10 мин и после касапница, както в повечето филми, а имаше време да се вникне в сюжета, а и реакциите на момичето в началото ми се сториха по-естествени като не се опитваха да ги претупат. И като цяло доста ми допадна, не знам какво му липсваше за да ми хареса напълно. - 9/10
    Оф... гледам го и... ей, така мноо ме дразни 3-4 човека срещу едно момиче... бахти путките скапани! Много се агресирах, нз що :Д

Ето последните филми, които гледах
    The Thing(2011) - един от малкото prequel/sequel на стари класики, който си заслужава! - 7.5/10

The Pact - добре са смесили двете крайности в жанра - сериен убиец и духове. За инди филм е добре, но като цяло криминалната нишка не ми допадна - 5/10

Black Christmas - не е лош, но не бих го гледала втори път - 6

The Animal - няма как да не оприлича животното на извънземното от "alien", но си струва, въпреки леко баналния сюжет - 7.5/10

Zombeavers - след като го гледах, само една мисъл ми беше в главата "what the fuck did i just watch" - 4/10

The Feast - напоследък все повече ми допадат подобни филми, препоръчвам го - 7.5/10

All Cheersleaders Die - става за един път.....да не кажа половин път..ама айде от мене да мине - 6/10

Cooties - успешно са комбинирали ужаси с комедия. Не мога да кажа, че се изплаших(вероятно поради огромното количество страшни филми, които гледам), но пък имаше моменти, в които се заливах от смях - 8.5/10

Maniac - става да убиеш времето, но нищо повече - 6/10

Shaun of the dead - доста прехвален, няма момент, в който да ми беше забавен или както се казва на английски "entertaining" - 5.5/10

Slither - не мога да кажа нищо хубаво, но и нищо лошо. Единствената дума, която ми идва на ум е "странен", но по различен начин и за това ще му дам - 6.5/10

ABC's of Death - както някои потребители, гледали филма, се изразиха....оригинален, но не всички истории си заслужават. Като цяло не ви го препоръчвам - 5/10

ATM - не бих казала ужас, но трилър - да. Трилър със страшна нишка, който си заслужава - 7/10

Life After Beth - очаквах много повече. Чиста загуба на врем и пари. Не съм учудена, че филма е на загуба - 4.5/10

Stung - бива, чат-пат, но не бих го гледала за втори път - 5.5/10

The Facility - нещо не му достигаше, за да ми хареса самия филм, иначе самия сюжет е оригинален и добър, жалко, че не с го развили както трябва, въпреки всичко - 6.5/10

Wolf creek 1, 2 - е това е вече нещо друго. Страшно много ми хареса. Самия убиец е допринася за страхотната атмосфера във филма. Силно ви го препоръчвам - 9/10

Ако си търсите филм...надявам се да сте го намерили тук!!
    Последно редактирано от merilyn85 : 01-30-2016 на 13:09

Най-дората поредица беше заразно зло (resident evil)... Обаче нещо главната актриса там нсе отказа... и май го спряхо но не съм сигурен

Иначе злите мъртри също е скандален филм

Помня като малки как всички деца от квартала ни беше страх от филма Убийствен пъзел и който го гледаше беше най-големия. Иначе филма не е от най-добрите. Човешката стоножка разбива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си