- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
Hallowen 2007 8/10
Много добър психо/ужас,страшно ми хареса доста въздействащ филм !
Кажете ми филм, подобен на Stonehearst asylum
The Shrine
Филм, след който трудно се заспива....щях да сложа и снимка, но не знам как.
Който харесва revenge/slasher/horror - ите задължително да гледа "Bound of vengeance". Определено си струва!
Има го в замунда, обаче без да искам съм объркал "of" с "to"....http://zamunda.net/banan?id=447296&hit=1&t=movie
The Strangers - 4.5/10
Babadook - 5/10
Knock, knock - 6/10
Ich seh, ich seh - 5.5/10
Night of the demons - 4/10
Shark night - 7/10
The gallows - 6/10
The final girl- 7.5/10
Extraterrestrial - 8.5/10
Circle - 5/10
Curve - 7/0
Bound of vengeance/Reversal - 9.5/10
The hallow - 5.5/10
The visit - 7.5/10
Alien Abduction - 7.5/10
It follows - 8/10
Jenifer's body - 8/10
The possession - 8.5/10
The possession of Michael King - 8/10
The taking of Deborah Logan - 7/10
Pernicious - 6.5/10
Последно редактирано от merilyn85 : 12-27-2015 на 16:27
Goodnight Mommy; Knock Knock; Poltergeist; Sinister 2 .
The Strangers - Малко предсказуем, а и очаквах някаква епична развръзка накрая, аааама не, то въобще не може да се каже, че има развръзка. Иначе не е лош, като цяло ми хареса. - 6,5/10
Kristy - Хареса ми това, че началото не се развива в първите 5-10 мин и после касапница, както в повечето филми, а имаше време да се вникне в сюжета, а и реакциите на момичето в началото ми се сториха по-естествени като не се опитваха да ги претупат. И като цяло доста ми допадна, не знам какво му липсваше за да ми хареса напълно. - 9/10
Ето последните филми, които гледах
The Thing(2011) - един от малкото prequel/sequel на стари класики, който си заслужава! - 7.5/10
The Pact - добре са смесили двете крайности в жанра - сериен убиец и духове. За инди филм е добре, но като цяло криминалната нишка не ми допадна - 5/10
Black Christmas - не е лош, но не бих го гледала втори път - 6
The Animal - няма как да не оприлича животното на извънземното от "alien", но си струва, въпреки леко баналния сюжет - 7.5/10
Zombeavers - след като го гледах, само една мисъл ми беше в главата "what the fuck did i just watch" - 4/10
The Feast - напоследък все повече ми допадат подобни филми, препоръчвам го - 7.5/10
All Cheersleaders Die - става за един път.....да не кажа половин път..ама айде от мене да мине - 6/10
Cooties - успешно са комбинирали ужаси с комедия. Не мога да кажа, че се изплаших(вероятно поради огромното количество страшни филми, които гледам), но пък имаше моменти, в които се заливах от смях - 8.5/10
Maniac - става да убиеш времето, но нищо повече - 6/10
Shaun of the dead - доста прехвален, няма момент, в който да ми беше забавен или както се казва на английски "entertaining" - 5.5/10
Slither - не мога да кажа нищо хубаво, но и нищо лошо. Единствената дума, която ми идва на ум е "странен", но по различен начин и за това ще му дам - 6.5/10
ABC's of Death - както някои потребители, гледали филма, се изразиха....оригинален, но не всички истории си заслужават. Като цяло не ви го препоръчвам - 5/10
ATM - не бих казала ужас, но трилър - да. Трилър със страшна нишка, който си заслужава - 7/10
Life After Beth - очаквах много повече. Чиста загуба на врем и пари. Не съм учудена, че филма е на загуба - 4.5/10
Stung - бива, чат-пат, но не бих го гледала за втори път - 5.5/10
The Facility - нещо не му достигаше, за да ми хареса самия филм, иначе самия сюжет е оригинален и добър, жалко, че не с го развили както трябва, въпреки всичко - 6.5/10
Wolf creek 1, 2 - е това е вече нещо друго. Страшно много ми хареса. Самия убиец е допринася за страхотната атмосфера във филма. Силно ви го препоръчвам - 9/10
Ако си търсите филм...надявам се да сте го намерили тук!!![]()
Последно редактирано от merilyn85 : 01-30-2016 на 13:09
Най-дората поредица беше заразно зло (resident evil)... Обаче нещо главната актриса там нсе отказа... и май го спряхо но не съм сигурен
Иначе злите мъртри също е скандален филм
Помня като малки как всички деца от квартала ни беше страх от филма Убийствен пъзел и който го гледаше беше най-големия.Иначе филма не е от най-добрите. Човешката стоножка разбива!
![]()