- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
Здравейте, пичове. Нещо се накефих на такива филмчета, ама не искам да почвам от най-големите ужаси. Предложете нещо не чак толкова страшно.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
еми кажи какво искаш да е.
..с духове,с клане и т.н.
Hans Zimmer
Posthumus
като група приятели и психопат ви препоръчвам това
Midnight Movie
горния филм е малко фантасмагорийка,но не е зле.
Хълмовете стават червени мисля,че беше подобен.
..значи вчера гледах Pray for the morning ( 2006 ) ...
// на моменти имаше слаба актьорска игра,много фантасмагория и глупости.режисьора и едиторите на музиката не са се справили добре,можеха да го направят далеч по стряскащ,но мисля,че ще ви хареса,пак е с тийнове и т.н.
..гледайте го.също е и брутален на моменти.
сега си дърпам Dying Breed от 2008 година и ще го гледам след 5 минути ( като си направя пуканки и отида до магазина за безалкохолно) .
.. ще ви дам мнение и за него.
първия филм ви го препоръчвам да го гледате ако няма какво да правите,може и да ви хареса.
Hans Zimmer
Posthumus
Имаше един филм,преди 1 седмица го гледах....Приятеля на едно момиче,И купи къща за рд.-то И,и поканиха там гости....и момчетата(мъжете),намериха едни гробове,и изтръгнаха една пръчка(вудо),от един гроп...и после вечерта...Първоначално написано от tfk94
Но незнам името на филма
Mask Maker?
Да не е нещо супер психо. Не знам точно какво искам. Може би по-скоро духове. Не знам още какво ми харесва повечеПървоначално написано от supereightepic
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
"Последен изход 5" излезе.. - хареса ми, вземам си назад всички лоши неща дето съм казала за филмите от поредицата - Филма може да има предвидим край ДОНЯКЪДЕ, но държи в напрежение и никога не знаеш кой как ще умре... Хареса ми и краят, в стил "Movie in the movie" ..Интересен е !! Само да попитам, който го е гледал, забелязахте ли, че една от актрисите адски прилича на Меган Фокс, а единия актъор на Том Крус ??
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Ако искате да се изплашите(е, за мен не е кой знае колко страшно), гледайте "Едуард ножиците". Мисля, че филмът се казваше така. ... Какво му е страшното, ли? Ами, главният герой, Едуард, има .... ножици вместо ръце!![]()
Първоначално написано от Mana
![]()
![]()
..препоръчвам ти Кошмари на улица елм стрийт ..![]()
Hans Zimmer
Posthumus
:Първоначално написано от Mana
На мен ми беше много тъжен.
![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
но качеството не е добро,ако несе гледа на киноПървоначално написано от selenasky
Първо да кажа, че претърсих собственоръчно цялата тема и не намерих ищо. Та така, това е един от филмите, които бих сложил в личния си топ 10:
И друг любим филм от колекцията е този:
И него горещо го препоръчвам. Гледал съм го около 4 пъти.
青の祓魔師
има две нови филмчета,които вече са излезли.Реших да постна,защото вече и рейтинга в IMDB е излязал ..
http://www.youtube.com/watch?v=0F6DU6gx7-w
този е 8/10
http://www.youtube.com/watch?v=g8FBR...eature=related
този филм е 6/10
изглеждат добри,но не знам ..чакам да излязат и тук,но едва ли ще ги пуснат по кината , щото..тук рядко пускат ужаси ..само remakes и sequals .
Hans Zimmer
Posthumus
вчера гледах филма
Bereavement (2010)
значи горещо препоръчвам да гледате този филм .. той е от онези реални филми,които показват истинската същност на един класически психопат .
..актьорската игра беше добра и не беше предсказуем от страна на кой ще умре,кой ще живее..става ,каквото може би станало и в истинския живот,а не винаги това,което иска да види публиката.
..няма да давам информация повече,защото ще стане спойлер,но ако си падате по реални филми ви го препоръчвам да го гледате !
Hans Zimmer
Posthumus
Някой може ли да ми каже дали този филм е хубав или не? http://www.zamunda.net/details.php?id=273529![]()
+1Първоначално написано от bulgariancho
Препоръчвам ти да видиш и втората част,тя не е по-малко страшна от първата.![]()
"Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. Never surrender."
— Tupac Shakur
Това се отнасяше и за двете частиПървоначално написано от TheTinyMasterOfEvil
Иначе сега 3-та част, която много скоро ще излезе много ми се иска да я гледам, но не знам как ще стане
![]()
Може би ще стане добра,може би няма.Ще видим.Първоначално написано от bulgariancho
Лично според мен трябваше да си останат с Паранормална активност 1 ,без да правят 2,но .. мое мнение.
Only I can live ,forever.
Death Tunnel или Dead Tunnel беше... нещо като документален, правем по истински случай
Аз да предложа някои страшни филми, които са много интересни. Остани жив.Погребани живи, Тексаско клане, Некропуслис ( 1,2,3,4, ). Само толкоца се сещам.![]()
Cause only when I touch .. You make me feel alive![]()
![]()
Rec ......................................
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Stay Alive - http://zamunda.net/details.php?id=209976&hit=1