.
Отговор в тема
Страница 9 от 40 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 994

Hybrid View

Не изчетох всичко до сега,не знам някой дали е постнал любимите ми филми от жанра...

The Orphan
    http://zamunda.net/details.php?id=191455&hit=1 -имаше екшън малко даже Финала е уникален,стояла съм като гръмната.

The Others
    http://zamunda.net/details.php?id=248375&hit=1 Малко муден в началото,но наистина с уникален край,доста неочакван.Гледала съм го 3 пъти и всеки път се стряскам.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Не изчетох всичко до сега,не знам някой дали е постнал любимите ми филми от жанра...

The Orphan
    http://zamunda.net/details.php?id=191455&hit=1 -имаше екшън малко даже Финала е уникален,стояла съм като гръмната.

The Others
    http://zamunda.net/details.php?id=248375&hit=1 Малко муден в началото,но наистина с уникален край,доста неочакван.Гледала съм го 3 пъти и всеки път се стряскам.
    и двата са поствани по назад .. или поне първия,но са много добри може да ги гледате
    подкрепям.
    Hans Zimmer
    Posthumus

http://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoA
    какво мислите, на мен ми изглежда интересно , нещо като Ghost Hunters , вчера му била премиерата , дано скоро и у нас да се появи.

Мега фен Аватара на SurfSky
    А какво мислите за ''house of 1000 corpses''.Четох че филмът бил добър,че всеки фен на този жарн трябвало да го е гледал и такива коментари...Вие гледали сте го ,и какво мислите?

Цитирай Първоначално написано от SurfSky
    А какво мислите за ''house of 1000 corpses''.Четох че филмът бил добър,че всеки фен на този жарн трябвало да го е гледал и такива коментари...Вие гледали сте го ,и какво мислите?
    Преди няколко дена го гледах.Не е нещо велико,но кефи ;д
    Много яка атмосфера създава,напомня ми на старите филми.

Някой може ли да предложи подобни филми със фрийк семейства?
    И бтв знаете ли за реално съществуващи случеи с такива семейства :Д С историйки като от сайта криминалнидосиетаточканещ оси?Интересно ми е да ги чета тия неща. Няма как да няма такива изроди и в реалния живот,но едва ли са разкрити.

А продължението на филма The Devil's Rejects ми беше нещо тъпо.... :/

За мене едни от най добрите филми в този жанр са Паранормална активност и проклятието блеър....Ако може да се направи някаква анкета,да се сложат 10 филмчета,и да видиме кой ще събере най-много гласове...

Искам да попитам,дали можете да ми кажете филми от сорта на Wrong turn,the hills have eyes,Friday 13th смисал с тинеиджари отиващи на почивка кумпинг и психопати ги убиват или "изроди" това са лубимите ми в този жанр.
    Трудното го правя на мига,а за невъзможното ми трябва време .
    When you love nothing else is matter for you.
    http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001466370369

Цитирай Първоначално написано от Showmehowtofeel
    Искам да попитам,дали можете да ми кажете филми от сорта на Wrong turn,the hills have eyes,Friday 13th смисал с тинеиджари отиващи на почивка кумпинг и психопати ги убиват или "изроди" това са лубимите ми в този жанр.
    Ехх любимия ми жанр и на мен (h)
    ама незнам мисля че първите два са единствени по рода си а за friday 13 може да пробваш The nightmare on Elm street
    ...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Здравейте, пичове. Нещо се накефих на такива филмчета, ама не искам да почвам от най-големите ужаси. Предложете нещо не чак толкова страшно.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

еми кажи какво искаш да е.
    ..с духове,с клане и т.н.
    Hans Zimmer
    Posthumus

като група приятели и психопат ви препоръчвам това
    Midnight Movie

горния филм е малко фантасмагорийка,но не е зле.
    Хълмовете стават червени мисля,че беше подобен.
    ..значи вчера гледах Pray for the morning ( 2006 ) ...
    // на моменти имаше слаба актьорска игра,много фантасмагория и глупости.режисьора и едиторите на музиката не са се справили добре,можеха да го направят далеч по стряскащ,но мисля,че ще ви хареса,пак е с тийнове и т.н.
    ..гледайте го.също е и брутален на моменти.

сега си дърпам Dying Breed от 2008 година и ще го гледам след 5 минути ( като си направя пуканки и отида до магазина за безалкохолно ) .
    .. ще ви дам мнение и за него.

първия филм ви го препоръчвам да го гледате ако няма какво да правите,може и да ви хареса.
    Hans Zimmer
    Posthumus

Цитирай Първоначално написано от tfk94
    Цитирай Първоначално написано от Showmehowtofeel
    Ехх любимия ми жанр и на мен (h)
    ама незнам мисля че първите два са единствени по рода си а за friday 13 може да пробваш The nightmare on Elm street
    Имаше един филм,преди 1 седмица го гледах....Приятеля на едно момиче,И купи къща за рд.-то И,и поканиха там гости....и момчетата(мъжете),намериха едни гробове,и изтръгнаха една пръчка(вудо),от един гроп...и после вечерта...
    Но незнам името на филма

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от supereightepic
    еми кажи какво искаш да е.
    ..с духове,с клане и т.н.
    Да не е нещо супер психо. Не знам точно какво искам. Може би по-скоро духове. Не знам още какво ми харесва повече
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    "Последен изход 5" излезе.. - хареса ми, вземам си назад всички лоши неща дето съм казала за филмите от поредицата - Филма може да има предвидим край ДОНЯКЪДЕ, но държи в напрежение и никога не знаеш кой как ще умре ... Хареса ми и краят, в стил "Movie in the movie" ..Интересен е !! Само да попитам, който го е гледал, забелязахте ли, че една от актрисите адски прилича на Меган Фокс, а единия актъор на Том Крус ??
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово

Филми на ужасите, а?

Ако искате да се изплашите(е, за мен не е кой знае колко страшно), гледайте "Едуард ножиците". Мисля, че филмът се казваше така. ... Какво му е страшното, ли? Ами, главният герой, Едуард, има .... ножици вместо ръце!

Re: Филми на ужасите, а?

Цитирай Първоначално написано от Mana
    Ако искате да се изплашите(е, за мен не е кой знае колко страшно), гледайте "Едуард ножиците". Мисля, че филмът се казваше така. ... Какво му е страшното, ли? Ами, главният герой, Едуард, има .... ножици вместо ръце!

..препоръчвам ти Кошмари на улица елм стрийт ..
    Hans Zimmer
    Posthumus

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna

Re: Филми на ужасите, а?

Цитирай Първоначално написано от Mana
    :

На мен ми беше много тъжен.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Цитирай Първоначално написано от selenasky
    "Последен изход 5" излезе.. - хареса ми, вземам си назад всички лоши неща дето съм казала за филмите от поредицата - Филма може да има предвидим край ДОНЯКЪДЕ, но държи в напрежение и никога не знаеш кой как ще умре ... Хареса ми и краят, в стил "Movie in the movie" ..Интересен е !! Само да попитам, който го е гледал, забелязахте ли, че една от актрисите адски прилича на Меган Фокс, а единия актъор на Том Крус ??
    но качеството не е добро,ако несе гледа на кино

Първо да кажа, че претърсих собственоръчно цялата тема и не намерих ищо. Та така, това е един от филмите, които бих сложил в личния си топ 10:

И друг любим филм от колекцията е този:

И него горещо го препоръчвам. Гледал съм го около 4 пъти.
    青の祓魔師

има две нови филмчета,които вече са излезли.Реших да постна,защото вече и рейтинга в IMDB е излязал ..

http://www.youtube.com/watch?v=0F6DU6gx7-w

този е 8/10

http://www.youtube.com/watch?v=g8FBR...eature=related

този филм е 6/10

изглеждат добри,но не знам ..чакам да излязат и тук,но едва ли ще ги пуснат по кината , щото..тук рядко пускат ужаси ..само remakes и sequals .
    Hans Zimmer
    Posthumus

вчера гледах филма

Bereavement (2010)

значи горещо препоръчвам да гледате този филм .. той е от онези реални филми,които показват истинската същност на един класически психопат .
    ..актьорската игра беше добра и не беше предсказуем от страна на кой ще умре,кой ще живее..става ,каквото може би станало и в истинския живот,а не винаги това,което иска да види публиката.
    ..няма да давам информация повече,защото ще стане спойлер,но ако си падате по реални филми ви го препоръчвам да го гледате !
    Hans Zimmer
    Posthumus

Когато гледах Паранормална активност, колената ми трепериха.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Някой може ли да ми каже дали този филм е хубав или не? http://www.zamunda.net/details.php?id=273529
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си