- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
Мм, може да дръпнеш Insidious 2, ако не си го гледал, горе-долу им се е получило продължението, въпреки че има какво да се иска. Друго, друго... Case 39, но е малко предсказуем. Deadline също е добър. Ще помисля и за други после.
Иначе A Nightmare on Elm Street ми е любимият филм ever! Просто образът на Фреди, с неговата creepy усмивка, няма равен.![]()
Още веднъж ти благодаря за предложенията!
Дам и двете части на Insidious не са лоши. Наистина не се беше получило зле и продължението, но първата си остава the best. Case 39 съм го гледал, но мисля, че Deadline не съм
. Още тази вечер ще си го пусна да ме приспи
.
Добре, че сте вие хора, да ме подсещате за старите филми и да ми казвате нови. :3 За което съм ви благодарна. ^^ И да ви попитам дали някой от вас е гледал Insensibles ? Пада се ужаси и мистерия, но на мен си ми клони към Психо жанра. xd И той и A nightmare on Elm Street са ми любимите ужаси и кажете кои са вашите. xd
Хей, някой може ли да ми предложи някой хорър, но да не е като типичните семейство в обитавана къща, група приятели и гора и прочее. Да е по-странен, объркан и с по-извратено мислене. Което всъщност си е до режисьора, но ако някой се сеща за такъв хорър и, ако го каже ще съм му много благодарна. ^^ Аз последно гледах такъв преди няколко години. Funny Games US със онези близнаци ли бяха, братя ли, не помня, но доста ме впечатли. xd
^Truth or Dare, но не гарантирам, че ще ти хареса. Като зяло за този филм има много различни мнения. Според мен е добър/бива.
Гледала съм го и на мен също ми харесва, понеже.. измъчване, duhh. xd
Вчера гледах Madness доста добър филм. Като цяло скандинавското кино продължава да ме очарова.. Така е сниман, че имаш чувството, че си там на място на случката. Уникален е.
Преди малко гледах The Blair Witch project и да ви кажа честно филма не беше толкова страшен до към половината , след това започнах да се плаша малко обаче като стигнаха до тая къща и кат почнаха да пищят във нея направо се НАСРАХ и оня как гледаше към стената леле... Много ми хареса ,че във филма нямаше никакви кланета , не бяха показали как изглежда този който ги гони и пак ме беше страх . Много добре направен филм. Наскоро гледах Погрешен Завой 4 и да ви кажа пълна БОЗА!!! Нямаше грам смисъл във тоя филм. Сега ще гледам 1,2 защото много ги хвалят.
+ за Would you rather. Като цяло става, не е зле. Аз препоръчвам този http://zamunda.net/details.php?id=398471#position 13 Sins / 13 Гряха. Хареса ми сюжета и определено като за нов филм е много добре (поне аз скоро не бях гледала филм 2013/2014, който да ми хареса). Има поука и замисъла е добър.
Виж Това филмче.
You're Next
http://zamunda.net/details.php?id=398729
Хора,вчера си изтеглих едно филмче за извънземни,изглежда доста реалистично и грабващо ... Уникално е :X
''Alien Abduction Incident in Lake County Poster''
Испанската поредица [REC]. Има ги в замунда, мега добри са (имат и хамерикански римейк, но испанската версия е по-добра) тази година излиза 4 част, абе вижте ги.
Моите любими филми на ужасите са Погрешен завой,Последен изход,Убийствен пъзел,Къщата на восъка,Писък и Знам какво направи миналото лято.
Ааа някой по горе беше споменал ''Case 39'' .... Уникално хубав филм,направо но комент .... :X
Наското гледах 13тия грях .... Хубаво филмче !!!
Най после нещо ново Blood Widow http://www.zamunda.net/details.php?id=409078&hit=1
Joy Ride 3 Става за едното гледане, но ви препоръчвам по-добрата първа част с Пол Уокър и Стив Зан.