- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
The last house on the left е готин, макар че не мога да определя ужас ли е, трилър ли е или нещо по средата.
ПП bitterkiss престраши се, не е нищо особено. Специално на мен даже ми беше супер тъп и не съм си и правила труда да гледам 2 и 3.
ПП 2 Сега видях, че има и 4-ка, а 5-цата ще излиза 2016.. тея хора са луди да правят толкова части на подобна боза.. както и да е.![]()
Последно редактирано от Christinna : 07-06-2014 на 10:01
^ като че ли ми вдъхна кураж да го гледамще го направя в близките дни .. :д
Нямам търпение да излезе :
JESSABELLE
https://www.youtube.com/watch?v=9ZARPPQqU6w
Тази година излиза и втората част на "Чистката" :
https://www.youtube.com/watch?v=XzFCDqKE4yA
^ Този първият изглежда доста интересен, кога трябва да излезне?![]()
На 5 Септември в България,
29 August 2014 (USA) .
Да не забравям - нов прочит на "Дракула":
https://www.youtube.com/watch?v=e1_E84So-2I
Последно редактирано от Kaena Smith : 07-06-2014 на 09:15
Че що? Ако го гледаш със звука на макс, в полунощ, на изгасени светлини, ще ти бъде страшен, иначе - не. За Паранормална активност говорим.
Екзорсистът ще го гледам щом прочета книгата. Но съм гледал някои моменти от него... Бих казал, че е мега добър... Но някак втората част е по-склонна да ме депресира, не знам защо.
Хижа на смъртта: Пациент нула - Според мен първите две части са много по-добри, но всеки сам преценява.
Някои може ли да ми каже филми подобни на House of 9, да се разказва за група непознати, които се опитват да оцелеят...сещате се. Мерси предварително![]()
^ House on haunted hill, Fritt vilt 1,2, Rest stop 1,2 (мисля, че толкова бяха), Texas Chainsaw, Friday the 13th, Joy Ride 1,2,3 .........
Препоръчайте ми някой от рода на група тийнейджъри в изоставен мотел, болница, хижа... но да не е 98-ма част на Погрешен завой със сериен убиец, а нещо психо, паранормално...
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
da v kaga predi filmite na ugasite kato teksasko klane vtorata svetovan karvavata meri i takanatataka biaxa mnogo moderni ama ve4e stavat po bezmisleni po tapi taka4e mnogo xora spriaxa da gi gledat i slavata im namala
ne stava ezikami ne se smenia zanam ka se smenia samo4e pri men ima problem
Friday the 13th, Halloween, Nightmare on Elm Street, Child's Play, Scream, The Ring, Texas Chainsaw Massacre, Final Destination, Saw и Wrong Turn са ми може би любимите.
Иначе като цяло препоръчвам филмите Final Destination и Scream. На 99% от хората ще им харесат, наистина са доста интересни и разбира се, плашещи.
The evil dead
Final destination 1,2,3,4,5
Paranormal activity 1,2,3,4
BOO
Saw
The colection
Final Destination (превеждат го Последен Изход) според мен са наистина едни от най-добрите филми на ужасите. Те са единствените страшни филми, в които убиецът, в случая самата Смърт, така и не се вижда. Освен това, плашещото в случая е, че ситуациите, в които умират хората са напълно реални и могат да се случат на всеки. Който има свободно време да ги гледа, а който няма да си освободи.