Първоначално написано от
Te0d0R
Искам да попитам за имената на 2 филма, които съм гледал по телевизията преди доста време, но не съм обърнал внимание как са се казват и сега ще пробвам да ви разкажа части от филмите, ако някой ги познае моля да ми каже как се казват, защото бих искал да ги гледам отново.
1. Мъж и жена бяха се запътили мисля да се развеждат, но колата им се развали и те бяха принудени да преспят и да изчакат пътната помощ до сутринта в така случайно намиращия се до тях мотел.Те отидоха в мотела, взеха си стая, всичко изглеждаше спокойно. По едно време обаче, някой започна да удря по вратата им, но когато мъжът отвори там нямаше никой.Те си мислеха, че е някаква шега, но това се повтаряше и повтаряше. В стаята си спомням, че имаше и някакви касети, на които имаше кадри как мъже с маски влизат изнасилват жените и убиват мъжете им в същата тази стая. Не помня много от филма дано се сетите кой е :С.
2. И от този не помня много. Значи една тийнейджърка беше направила много голяма телефонна сметка и баща и й каза, че няма да я плати освен, ако тя самата не изкара парите. След няколко дни бащи и и беше намерил работа като детегледачка на 2 деца мисля в една къща, която беше извън населено място до едно езеро. Дойде уговорената вечер, бащата на момичето я закара до къщата, родителите на децата, които тийнейджърката трябваше да гледа я разведоха из къщата която беше доста голяма, децата бяха заспали. Тя трябваше просто да стои и да ги наглежда докато родителите им се върнат, но тогава започнаха многобройни странни обаждания, но когато тя вдигнеше никой не говореше, момичето си мислеше че е някой от приятелите, който си прави шеги, но не беше така. Мисля, че това беше някакъв мъж, който се опитваше по-късно да ги убие, те бягаха от него, не помня добре. Накрая полицията дойде и ги спаси.
Не помня много добре филмите дано тези няколко нахвърлени изречения ви помогнат да се сетите за имената на филмите и да ми ги кажете.