.

Виж резултатите на анкетата: За или против обезкосмяването на крака, ръце при мъжете ?

Гласували
160. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

89 55,63%
  • Против

53 33,13%
  • Ужасно е..

18 11,25%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тея теми са дъвкани толкова пъти...
    Welcome to the Jungle...

Аз съм твърдо ЗА! Не харесвам космати мъже, не ми е приятно, за мен не е символ на мъжественост колко силно окосмяване има един мъж. Аз се старая да имам приличен външен вид, което включва обезкосмяване и като някой ми каже "ама то боли"... еми и мен ме боли ама ако това ми е оправдание дай да си ходя с косми по краката...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Твърдо ми е все тая.
    +1

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Нито съм за, нито съм против. На който му харесва да се обезкосмява. Аз лично мъж с обезкосмени крака и ръце не поглеждам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Аз съм твърдо ЗА, според мене ми е некво смешно да излезна с къси панталони и да излизат некви косми..

Аз иначе си махам - ръце, крака и корема ..
    Попринцип всеки си има мнение - на мене ми е дразнещо с косми така, че предпочитам ОБЕЗКОСМЕН
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Всяко нещо, с което се прекали, не е хубаво. С краката и ръцете точно това е историята.

А мацките, които си търсят гадже по това дали е със или без обезкосмени крака/ръце, са супер жалки.

За крака, гърди, корем подкрепям на сто процента, ама за ръцете айде не..
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

Аз съм за ,но не и когато става въпрос за ръцете

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Мъж с обезкосмени крака и ръце.. са ми супер странни.
    Ако иска да го прави, но на мен лично не ми харесва.
    *сън*

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Против. За мен това с обезкосмяването на мъжете е гейско. Вече зависи, ако има твърде много и заради горещината ги махне или подкъси, но не изцяло в противен случей част от мъжествеността си отива :Д

Аз не мога да вдена що момчета отговарят.... според само момичетата трябва да изразяват мнение за да разберем кое предпочитат, пак болите дали на момчета до теб ще му хареса или няма

Мииии не, не, категорично не!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Gloppp
    Аз не мога да вдена що момчета отговарят.... според само момичетата трябва да изразяват мнение за да разберем кое предпочитат, пак болите дали на момчета до теб ще му хареса или няма
    В първия пост никъде не пише само момичета или само момчета да отговарят.

Така че всеки може да си пише. Момчетата от нашата позиция, а момичетата от тяхната си...

anonymous708973
    Guest
    Странно ми е.
    Няма да си мерим гладкостта на краката я.

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    То ако по 1те косми си мъж да те ... в мъжа
    И това е така, да. Доколкото виждам по отговорите съм бил прав с тезата си, че момичетата харесват повече обезкосмените, но никоя не би накарала приятеля си да се обезкосми насила. Аз на краката ги махам, ръцете ги държа не ми пречат,не ме дразнят. Лично за мен това, че е гейско са стари представи от преди 2-3 години и не само това.. Някой е казал, че е гейско, тръгнало е така и айде, но хайде давайте още мнения.
    Мойтъ' е най-красива!

Омг не мога да разбера какво обсъждате в тая дискусия който иска да е гладък да се обезкосмява който иска да прави пари да прави който се друса да мре.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Подмишниците, гърдите (ако е страшно положението там) и лицето ОК.
    Ама краката и ръцете... гол охлюв ли ще става?
    Ако е като горила, нека си ги махне.
    Ама иначе няма за какво.

По-скоро съм "за",особено за краката.Но не бих карала приятеля си насила,както си реши той.

Момиче съм, но по принцип съм против. Имам предвид специално за краката и ръцете, не ми се връзва идеята момчетата да се обезкосмяват там. Все пак си остава право на личен избор за всеки.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    ХАХАХА да бе... и да са му по-глатки краката и ръцете от мойте
    Абсолютно против, не искам конкуренция

Са сериозно Против, макар че имам приятели който са си ги махали на краката, виждат че боли (кола маска или епилатор) и че е занимавка и после не се повтарят,... ама за мен лично си е педе****а история т'фа , и не ми обеснявайте.. че това е начин да се подържаш.. космите колкото и да са гнусни за някой те са си признак за мъжественост, са не говора за няква рунтава маймуна , ама... сещате се.
    И все пак, които както му харесва, важното е човек да се чувстра удобно в кожата си, защото то хорското мнение винаги ще го има, дали си бръснат или не, един ще каже я тоя пе**л се бръснал, друг ще каже ебаси маймуната, тка че пичоев, житейте за себе си
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не гласувах, защото зависи.При някой е хубаво, ама при други си е гейско Зависи от момчето по принцип искам мъжа да си има 'козинка' :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си