- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Да благодарим на Бог
^ ти не разбираш божествения план!!!!!
замисли се малко човече, ако нямаше умиращи от глад дечица, ако нямаше хора родени с ужасяващи болести, ако нямаше хора които гледат как децата им умират от торнадо, земетресение, суша, чума, цунами, тайфун или друго природно бедствие (за което сме си виновни сами) как би могъл неймлес да мастурбира върху снимки на малки момченца и да разбира че му е хубаво??????
човече, събуди се за бог!!! (ХААЛЕЛУЙА! ХААЛЕЛУЯ, АЛЕЛУЯ, АЛЕЛУЯ АЛЕЛуууУУИИА!!)
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
![]()
Aбе човек. Аз не знам ,ама за тези умиращи деца - може да са наказани в предишния си живот от ,,бог'' и сега да си плащат... само за това се сещам..
А иначе има енергия някаква, която никои все още не може да разгадае .. но тази енергия е съвсем различна от това Бог. Може да има прераждане, отвъден живот след смъртта и тнт. .. но бог, богове , русалки, феи .....
what the fucking hell do you mean?Първоначално написано от gandalfepi4
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
^ ми доста точно те цитирах
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Пичове осъзнайте се какви щуротии говорите(повечето от вас).... Това че сме потънали в духовно невежество(естествено не поради наша вина) не дава право на никой да хули и да говори така за Бог и за религията въобще...погледнете на нещата не със скептицизъм и не мислете че е срамно човек да вярва и да иска да благодари ... естествено е някой да е благодарен... вие не сте ли благодарни на родителите си че са ви отгледали и т.н. ако сте благодарни на тях какво остава за Бог който всеки ден доказва че ни обича с чудесата който стават около нас. Но за съжеление ние тези чудеса не ги виждаме понеже твърде скептично и "логично" гледаме на света около нас. Вярата не е нещо остаряло или отшумяло.....Вярата е нещо живо и развиващо се....
В окопите и в падащият самолет няма атеисти....но недейте да чакате момента на гибелта за да Го призовете...никой не иска от вас да ходите на църква постоянно или да постите 100 дена в годината....малко по малко- капка по капка вир става....прочетете, образовайте се и ще видите защо днес сме именно в 2011 година , защо точно новата ера...каква е била старата и какво е нова ера....ще видите как религията,по която така обилно плюете, е запазила не само нашият но и много други народи от изчезване.
леле, ревностен защитник на религиите, ruuun
REGGAE BOOM <3
не съм ревностен просто изказвам мнение базирано на некъв опит..![]()
ооооооо колкоси прос !!!!
респективно е виновна и за геноцид,но едва ли някой християнин фундаменталист би го признал за истинаПървоначално написано от LLOYD18
Първоначално написано от playy
Прочети малко и тогава говори.....
Ей пичове колкото и да си пишеме и да спорме, вие ако не пожелаете, няма как никой да ви докаже че действително тези рабти съществуват
-Може ли Бог да сътвори камък който и Сам да не може да повдигне...???
-Може!!! Този камък е сърцето на човека!!! Ако човек сам не пожелае да открие "Вечността" тя не ще му се открие сама ....![]()
^ значи бог не е омнипотентен както сам казва в библията което го прави лъжец, а библията лъжа, а тебе богохулник който ЩЕ бъде изпратен в ада завинаги?
аз съм ок с това
А на бог дали му харесва да говориш така.Първоначално написано от LLOYD18
![]()
![]()
Да си Прос не е грях то е категория за мисловен и умствен багаж....така че според мен не еПървоначално написано от Concussion
Питах те дали си "изгоден на бога" като раздаваш квалификации по подобен подигравателен начин?Първоначално написано от LLOYD18
![]()
"Изгоден"Първоначално написано от Concussion
не съм виновен за невежеството което кара някой да дават други по тежки категорий не за хората а директно за Бог....така че не знам дали съм УГОДЕН
Абе не ми се хили в лицето бее, червей.
Знаеш ли колко ми пука коя дума използвате във вашата сектичка, все тая.
ти сега в ролята на адвокат на Бога ли се изявяваш?В словото пише да не съдим,а да оставим Бог да съди.Сега няма да те упреква,че току що си нарушил морален кодекс,защото е нормално да се изпуснем,но не се опитвай да налагаш твоите виждания върху чуждия светоглед и гледна точка,като неймката,щото той горкия уж вярващ,а знае по-малко за религията от гандалфепи4 например,който е атеист и половина.Неймчо,като си тука се обади да ти фърля 1-2 въпроса![]()
Не се правя на адвокат на бог, ти си християнин, а нарушаваш заповедите му като се държиш подигравателно към събеседниците си.
Ако искаш мога да дам подобни цитати точно от "словото на бога", но би трябвало ти да си по-запознат... би трябвало.
ахааааааа значи аз се държа подигравателно след като казавам истината за някой си невежа който от простотата на своето битие плюе по Господ.....Първоначално написано от Concussion
![]()
![]()
това не е подиравка.....истината не е подигравка....истината боли и засяга....така че ако се чувстваш засегнат не съм виновен....но по добре тука във форума да направя забележката, отколкото някъде другаде извън нета да се излагате като кифладжии...
леле как успешно ме тролваш.Първоначално написано от LLOYD18
живеем в общество, в което хората се осланят на собствените си възможности, не на хипотетични свръхестествени сили, описани по съмнителен начин от разни източници.
пък и да ти кажа, християнството проповядва толерантност. не виждам у твоите изказвания търпимост към чужди мнения. ама защо ли споря - кучето си лае, кервана си върви, сляпо вярващият си смърди
REGGAE BOOM <3