.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 165
    Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Аз мисля, че @LLOYD18 е 90% прав, после ще прочета последните постове и ще направя включване в темата
    Beware.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Beware
    *Imma*shit*on*ur*face*fucktard* си мислеше Неймлес ,бидейки заблуден от собственото си его ,обнадеждаващо го че някой дава пет пари.

хуахаухуахуа неймлеса се вживява в старши проповедник,че чак и проценти слага (рофл) фасепалм РОФЛМАО! От няколко ме преследва 1 въпросче и имам надежда в тебе да ми отговориш:
    Нали Бог е създал Нещото=Вселената от Нищото.От което следва че всичко е част от Бог,включително и хората.Защо Бог ни е създал на 1во място като знае,че ще паднем под грях и ше се пържем в Ада и въобще защо ни праща там като все едно наказва Себе си?!?! Ае плс не ми подвивай опашки,може просто да кажеш 'Не знам!' и толкова.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ лош въпрос.

никой не казва че бог създава вселената от нищото - има две думи които библията използва, и и двете (бара и аша) означават правене от вече съществуващи материали (въпреки че в ансърсиндженесис пуснаха лъжата че не е така и вече нета е заръстен с лайна и можеш да гледаш пинизми от типа "бара - преправя, дооформям, правя продукт от суров материал... създавам ex nihilo")

и друго - можеше просто да го питаш "като бог създава човек по свой образ и подобие защо на много места казва че природата му е изначално зла и греховна, и бунтарска, и че в сърцето му се таи само мрак?"

ще отида една стъпка по-напред и ще ти дам отговора на тапата:

Ей на атеиста и легион ангели да му се явят пак няма да повярва, камоли някой човек да се опита да му помогне да прозре истината за това как всичко което ни заобикаля е една лъжа, един сън, който рано или късно ще свърши....но на всеки му е дадено в различна степен да усеща и гледа на света....не те упреквам че не си от хората които не вярват но недей да сипваш и да храниш наляво надясно върху тези които имат някакво упование в нещо....понаучил си туй онуй но това не ти е от полза ...

Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Абе не ми се хили в лицето бее, червей.
    Знаеш ли колко ми пука коя дума използвате във вашата сектичка, все тая.
    Червей можеш да викаш на приятелчетата ти, но не и намене ...

Banned Мега фен
    Е реглигията ни е запазила като народ и тнт, но и заради нея са били на колове българите през турското
    Ако имаше Бог защо не е създал една религия , че да няма такива издънки?

Цитирай Първоначално написано от LLOYD18
    Ей на атеиста и легион ангели да му се явят пак няма да повярва, камоли някой човек да се опита да му помогне да прозре истината за това как всичко което ни заобикаля е една лъжа, един сън, който рано или късно ще свърши....но на всеки му е дадено в различна степен да усеща и гледа на света....не те упреквам че не си от хората които не вярват но недей да сипваш и да храниш наляво надясно върху тези които имат някакво упование в нещо....понаучил си туй онуй но това не ти е от полза ...
    значи онези атеисти които са станали вярващи не съществуват така ли?

или просто на тебе ти е така угодно да кажеш понеже си напълно неспособен да дадеш и елементарно доказателство за твърденията си?

мисля че е второто. празни думи от някой който иска да го оставят на мира с илюзиите му, с идеята че има някакъв космичен пич който се убива и претрепва да ти бърше задника и не искаш никой да ти казва че това е булшит

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hcy40pvGIGQ[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    значи онези атеисти които са станали вярващи не съществуват така ли?

или просто на тебе ти е така угодно да кажеш понеже си напълно неспособен да дадеш и елементарно доказателство за твърденията си?

мисля че е второто. празни думи от някой който иска да го оставят на мира с илюзиите му, с идеята че има някакъв космичен пич който се убива и претрепва да ти бърше задника и не искаш никой да ти казва че това е булшит

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hcy40pvGIGQ[/youtube]
    Ако съдиме по тебе май не съществуват....виж пич има два вида атеисти...тези които вярват само в себе си и материята и тези които вярват в "нещо" но не и Бог....втория тип лесно биха повярвали(инцидент, обрат в живота и т.н.) има много такива примери(знаеш начетен си).... първия тип атеисти те не са атеисти в истинския смисъл на думата те са"антитеисти". Те дават всичко от себе си да отрекат Бог. Те се борят срещу Него. Виж комунистите....има атеисти има и антитеисти.много от атеистите(комунисти) са повярвали.....но антитеистите умират с омраза в сърцата си

Който пристъпва към изучаването на света на богословието
    е длъжен да запомни за цял живот евангелския епизод, в който сатана изкушава Спасителя.
    Как Го изкушава? С цитат от Свещеното Писание.

^
    ^

ти пък колко пъти си бил умрял антитеист а? или просто си МНООООГО умен и можеш да сложиш хиляди милиони хора под общ знаменател?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Banned Мега фен
    Aз ли?
    Иначе аз значи съм атеист щом не вярвам много в Бог под определението , че бил 1 ,който вижда всичко и управлява света сам...
    Иначе вярвам , че има някаква енергия, има и извънземни в космоса, и прераждане може да има, и от въден живот... но такова определение ,Бог..
    И ако беше добър Исус Христос и другите Богове щяха да спасят децата умаращи от глад в Африка...

^ ne, loyd18
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

^
    ^

ти пък колко пъти си бил умрял антитеист а? или просто си МНООООГО умен и можеш да сложиш хиляди милиони хора под общ знаменател?
    Пич аз не слагам хората по общ знаменател... аз не съм никой за да ги поставям....те сами се поставят под него... и ти сам се поставяш под знаменателя умнико като се правиш на атеист от страх и от срам

^
    ^

Пич аз не слагам хората по общ знаменател... аз не съм никой за да ги поставям....те сами се поставят под него... и ти сам се поставяш под знаменателя умнико като се правиш на атеист от страх и от срам
    А ти си толкова добър/божествен, че да се смееш за "недъзите"(както ти ги наричаш) и да го изтъкваш...мммного християнско...
    Im back...

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    "...те сами се поставят под него..." . До сега не съм чул някой да се слага под знаменател ?

Я ни/ме светни нас непросветените богоизоставени, бедни чАдА ...
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Цитирай Първоначално написано от MakaronUduSHvaCH
    "...те сами се поставят под него..." . До сега не съм чул някой да се слага под знаменател ?

Що бедни бе...притежавам десетки левове...
    Im back...

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica

Що бедни бе...притежавам десетки левове...
    Е, ако ги притежаваш на сТинки от по 1,2,5 ще си едитна поста специално заради вас г-не ...
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

"те сами се поставят под общ знаменател, аз не го правя"?

лойд, ти си официално на няколко стъпки от олигофренията на тапата

The Bird of Hermes

"те сами се поставят под общ знаменател, аз не го правя"?

лойд, ти си официално на няколко стъпки от олигофренията на тапата
    1 тапата не е олигофрен ами си е много наред момчето
    2 ти по рождение си полу-пълен олигофрен
    3 общия знаменател момче младо и зелено е поставен от други хора....той не е нещо което аз съм си измислил....след като вие искате да сте от страната(под) общия знаменател аз нищо не мога да направя....това което правя аз е да те светна, че си под общия знаменател с твойте безмислени линкчета и "скъпи" думи които използваш без да си вникнал в тяхната семантика....
    4 за какво ли се занимавам още с тебе...ясно е че още не си дорасъл за сериозен разговор и за спор в добрия тон....знаеш си твойте факаници и бичиси и това си е ..... ако имаш нещо да ми казваш още ми пиши след някоя друга година след като ти паднат розовките очила, през които гледаш и след като жена ти започне да те налага по главата и да ти казва колко си прос

Нкой не е Богоизоставен

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    За какво да му благодаря ?! За всичкото страдание по света, което всъщност ние сме си причинили ?

Бог да ми се яви сега и да ми каже кои хубави неща в моя живот ми ги е предоставил той, кои са чиста "случайност" и кои съм сътворила аз. Защо всичко хубаво трябва да ми е предоставено от някой си ? Не може ли аз самата с упорство да постигна нещата които искам ? Тц, тц...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    За какво да му благодаря ?! За всичкото страдание по света, което всъщност ние сме си причинили ?

Бог да ми се яви сега и да ми каже кои хубави неща в моя живот ми ги е предоставил той, кои са чиста "случайност" и кои съм сътворила аз. Защо всичко хубаво трябва да ми е предоставено от някой си ? Не може ли аз самата с упорство да постигна нещата които искам ? Тц, тц...
    Чадо мое радвай се ,че ти предоставям хубави неща, за които ти си заслужила всичко. Красивите случки в живота не идват така лесно детето ми!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Окей, Дедо Боже .

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    [b]За какво да му благодаря ?! За всичкото страдание по света, което всъщност ние сме си причинили ?
    моме, ти кога за последно си причинявала цунами а? или земетресение, тайфун, суша, чума?

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си