- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Да благодарим на Бог
Ок...хайде кажи определение на добро и зло....?Първоначално написано от LLOYD18
Я кажи къде е правото на избор...? Както казах...все едно да си затворник и да имаш право на избор между фасул и таратор и да си мислиш, че си свободен....жалко!
Мисълта ти е толкова ограничена, че няма повече на къде(говоря като цяло на човечеството)...а като цяло на всякъде сме ограничени и нямаш никакъв избор!!!
Im back...
Наденицата се е разбрало отдавна че е пълен олигофрен. Ако си забелязал, то вече почти никой от редовните не го отразява. Аз лично много отдавна съм спрял дори да му чета глупостите.
Това са те светата троица на клоуните на раздела - Неймлес, Наденицата и Нпп..
А ти на какъв се бараш...като подгласник...вечно невписващото се пале...?Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Винаги и по всяко време трябва да благодарим на Бога че ни е създал и сме тук на тази земя. Благодаря ти Боже!
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Ама защо му благодариш в темите? Той едва ли има време да ги чете, или ти действаш според принципа ''бог е навсякъде, следователно трябва да е и в тийнпроблем"![]()
Ами наистина Бог е навсякъде!Първоначално написано от ScarlettS
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
http://vbox7.com/play:e63b81c3Първоначално написано от commando1
Im back...
Това е видео от Дявола!Първоначално написано от TheMightyNadenica
Не зная дали вече си получил отговора, който търсеше, очакваше, или не. Но аз зная правилният отговор! Какъв ще е смисълът, ако Бог направи нещо в твоя живот, и ти в замяна да му благодариш, само - в молитва... Не се крие там отговора. При нас всяка неделя и четвъртък на края на службата първо Пастира пита кой иска да благодари, да похвали Бога, и след това, ако има някои нужди, се молим за тях и с това свършва нашето служение. (Евангелист Педесятник съм). Благодари му по начин, по които да има хора, по между които да го възхвалиш. Да кажеш, виж, братко и сестро, Бог направи това и онова за мен, защо да не го направи и за теб! Пред колкото е възможно по-голям кръг от хора, било то вярващи или - не!Първоначално написано от CrazyMims
Това е от мен - на 15 г. съм![]()
Прави повече от това да живееш, живей за Исус Христос!
Евангелска църква Синай - гр. Лом
Не зная дали вече си получил отговора, който търсеше, очакваше, или не. Но аз зная правилният отговор! Какъв ще е смисълът, ако Бог направи нещо в твоя живот, и ти в замяна да му благодариш, само - в молитва... Не се крие там отговора. При нас всяка неделя и четвъртък на края на службата първо Пастира пита кой иска да благодари, да похвали Бога, и след това, ако има някои нужди, се молим за тях и с това свършва нашето служение. (Евангелист Педесятник съм). Благодари му по начин, по които да има хора, по между които да го възхвалиш. Да кажеш, виж, братко и сестро, Бог направи това и онова за мен, защо да не го направи и за теб! Пред колкото е възможно по-голям кръг от хора, било то вярващи или - не!Първоначално написано от CrazyMims
Това е от мен - на 15 г. съм![]()
Прави повече от това да живееш, живей за Исус Христос!
Евангелска църква Синай - гр. Лом
Аз си мислех, че е от Луцифер...Първоначално написано от commando1
Im back...
Именно,християнството не се състои в това само да извършваш определени ритуали а нещо много повече -да се посветиш в тази свята вяра. Да следваш стриктно и да се подчиняваш на Божийте заповеди. Да си християнин е призвание,начин на живот,целта на човешкото съществувание,истината. Всеки може да бъде християнин но не всеки може да издържи до края. Ти ме разбираш най-добре понеже виждам че си християнин.Първоначално написано от cchumata
А ти спазваш ли ги...?Първоначално написано от commando1
Im back...
Ето какъв мъдър и красноречив цитат от книгата на Гари Норт намерих в нета: “Християните, които не са дисциплинирали себе си да четат непрекъснато, са оставени на милостта на своята среда. Те ще цитират тези идеи, които се разпространяват в нашето хуманистично общество. Ние трябва да бъдем хора, даващи популярните идеи, които се разпространяват в обществото, а не купчина начинаещи дистрибутори на използвани идеи, развити от хуманистите и демонистите.”
От книгата Безусловна капитулация
При всички случай ще е добре всички християни да се поучат от тези съвети на Г. Норт. Бог е велик!
Шарените ми шорти са велики!Първоначално написано от commando1
Im back...