.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Пубертет!! Странно нещо е това...

Здравейте . Извинявам се предварително, ако темата не е за този раздел . Момиче съм (в пубертета ) и от известно време съм имала странни чувства към моите най-добри приятелки и аз не мога да разбера точно какви си. Дали наистина съм ги харесвала, временно увлечение или просто покрай обичта си към тях като приятелки съм се и поувлякла? Ако някой е бил в моето положение го моля да ми каже дали се е оправил и т.н въпреки, че аз се надявам, че е заради Пубертета. И да поясня НЕ ХАРЕСВАМ МОМИЧЕТА, НЯМАМ ВЛЕЧЕНИЕ КЪМ ТЯХ. Съвсем нормална съм си и ХАРЕСВАМ МОМЧЕТА . Знам, че повечето от вас ЩЕ МЕ НАПАДНАТ , но ако поне има малко свестни хора, които да ми помогнат, да пишат Благодаря!

абе плюснете са маа поканете и някое момче, да е по-интересно! Така ще ти мине!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Моля за отговори?

Един пич ти трябва да те светне отдолу,за друго не се сещам .
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Град
    Провинцията
    Oo бъдеща лесбийка.

Grommash Благодаря за хубавият коментар Ей такива като тебе най-много мразя

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Просто хормони.

все тая.

Ако не се задълбочаваш (което ти очевидно си направила) няма да ти се отрази никак.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Въобще не се притеснявай от това нещо. Напълно нормално е докато си в пубертета хормоните ти да бушуват да не знаеш на кой свят живееш, да харесваш приятелките си, да бъркаш обич с привързаност и приятелство.
    Всички тези "проблеми" изчезват. Истинския проблем е, че някой хора не излизат от пубертета, никога.
    И все пак на колко години си?

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от blqksi1056
    Grommash Благодаря за хубавият коментар Ей такива като тебе най-много мразя
    Знам. И все пак.

Забравих да спомена и че все пак няма да е лошо да си намериш приятел, защото ще ти помогне да разбереш какви са наистина чувствата ти към жените, ако все пак си потенциала лезбийка, но по принцип всички мъже и жени имат някакъв процент Обратни наклонности.

Благодаря за съвета

Успокои ме

Имали някой, който е минал през този период

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    кой период?

пубертета ли?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Не, подобен период като моя

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Мацка, извинявай, че трябва да ти го кажа, на фона на всички изписани простотиии горе.

И при мен започна така . В началото на пубертета - уж само най-добрите приятелки и т.н. Не знаех какво имам към тях , но се оказа, че не е просто обикновено желание за близост . Аз ( както и ти) бях сексуално привлечена от тях. И да, не можех да го осъзная. Всички ми казаха - временно ще е , хормони, минава. И аз се утешавах . Реших, че се заблуждавам и започнах да опитвам с момчета. Но уви , не се получаваше . Влюбвах се , стигаше се до целувка и преди нея - всичко се сриваше и вече не исках човека .
    Така се опитах с още 4 човека, с всичките едно и също .
    След това се оказа, че най-добрата ми приятелка има чувства към мен . Първоначално се смутихме, стресирахме, когато една вечер у нас ( беше на гости с преспиване ) се целунахме . Но след това се оказа, че просто и двете сме искали да сме заедно . Не исках да съм "лесбийка", но се оказа , че е в природата ми и не мога да го преборя . Срещнахме много трудности с родителите, те всеячески се опитаха да ни разделят . В училище ни се подиграваха. И преди това ми казваха, че ми личи , че искам с момиче, но след това стана кофти . Но сега всички свикнаха и двете сме много щастливи заедно . Ако искаш дай скайп за да ти помогна, мога ! Била съм на твоето място , знам пътя , можеш да разчиташ на мен !
    Ти си различна и това е прекрасно
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

споко не си лисбийка права си от пубертета е просто сега сичко ти е объркано и не различаваш единия вид "любов" от другия :P

Град
    Варна
    Лизбийка(Превод):Момиче което се овлича сексуално по друго момиче.(Същото като гей само че то е с момчета. )

Виж сега моето мнение е да поговорите по скайпът със NomNomNom,защото може и да се поспори малко дали си лизбийка или просто е от пубертета.Нищо не е сигурно.
    Silver Is My Love
    Gold Is My Hate
    Bronze Is My Shit

викайте момчета при вас , хвани си приятел , общувай с момчета !
    това е от пупертета !!! [/b]

Пубертетът е една от масивните промени на човека, както физически, така и умствено. Няма нищо странно в промените, те са част от живота. Просто на тази възраст не ти достига необходимият умствен багаж, че да зацепиш какво става с теб, как да действаш в определени ситуации и тн.
    А инак няма нищо лошо, може да развиеш и бисексуални потребности. Съвсем нормално е.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ще се опраиш
    Много хора са минавали през подобни неща на твойта възраст

Ох направо не знам .... Колко време ще продължи Надявам се да не е за дълго, защото в такова състояние съм от 1 година АМА НЕ ПОСТОЯННО, А САМО НА МОМЕНТИ...

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Споко, и аз съм в пубертета и съм много объркан, понякога ми иде да се завия през глава и да ревна, но трябва да бъдеш по силна от чувството, защото ако не го спреш сега... Намери си гадже, което да харесваш мъничко !
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си