- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Против изпотяване?
Четох много теми за изпотяването и разни гелове,спрейове и стикове против него,но знам от приятрелки че повечето са боклуци,само да си дадеш парите.Много ви моля,който е изпробвал някакъв дезодорант или стик/гел,който е бил наистина ефикасен да го каже,че утре ще ходя да си взимам.Ако може без Одорекс.
Фа има един рол- он розовичък, който мирише превъзходно...![]()
Тряба да ти кажа, че няма как да не си потиш изобщо... Но аз от този на Фа съм доволна, потя се по - малко - факт поне при мен е така де.![]()
и аз съм чула доста добри отзиви за този на НИВЕА![]()
иначе и аз все още си търся някакъв, но засега Lady Speed Stick ми върши превъзходна работа простоза няколко години изпробвах толкова много неща, повечето от които безполезни и това е продуктът, от който съм най-доволна
Fa и Rexona също, на Rexona това също върши мноого добра работа:
http://www.brightonbeautysupply.com/...earpurebbs.jpg
и даа.. няма как да спреш напълно изпотяването с тези рол-они, дезодоранти и т.н.![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Попринцип както казаха другите няма как изцяло да не се изпотиш. Тези дезодоранти са с цел самата миризма да е приятна, ако евентиулно се изпотиш много. То това, което го говорят да не се изпотяваш 24 часа, 48 часа, а сега вече и 72 часа...не знам да има дезодорант или рол-он, който изцяло да прекрати изпотяването... Аз съм доволна от Рексона, Нивея и др. Като цяло не съм срещала нещо, от което да не съм оставала доволна (що се отнася до дезодоранти и рол-они).
Аз съм доволна от този Garnier mineral Active dry 48h - това е лилавият.
Много е свеж и наистина от него се потя по-малко.![]()
NormaL PeopLe wWorry Me...!
Аз ползвам тези на Fa, но аз по принцип не се изпотявам, така че не мога да ти помогна много. От Rexona съм доволна също.
Гелът на Жилет. Мъжки е.
на рексона малките стикчета, много добра работа вършат! (не съм сигурна че ги продават и в голям вариант))
+1 мн ми харесва и също на Dove Original 24hПървоначално написано от Pols
Да наистина, страхотни са и ги има и по-голям вариат.Това от което най-съм доволна е зеленичкото с алое вера.Първоначално написано от Kallyn4eto
Използвам рол-он на Balea Sensitive и дезодорант Nivea energy fresh един такъв зеленДоволна съм, но като започнат същинските горещини, нищо не е в състояние да ни спаси.
“Не е защото нещата са трудни и ние не посмяваме,
а защото ние не смеем да направим нещата трудни!"
Нещо дамско - бих ти препоръчала Рексона кристъл май беше
Аз обаче съм забелязала че мъжките вършат повече работа, затова съм си взела на Нивеа рол-он, много съм доволна.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Първоначално написано от pilencaaa
Да и аз мисля да заложа на Рексона обаче не съм сигурна коя от всичките е най-добра... а мъжките и аз знам,че са доста по-ефективни,обаче не знам неудобно ще ми е да мириша на мъж.. ;\Първоначално написано от pitfall
Аз ползвам от 2 месеца одорекс део за ръце и изобщо не ми помгна, още се пръскам ама файда почти няма пак се потя..Първоначално написано от mimsSss96
аз започвам да се колебая дали да си взема този на Нивея for black and white или на Гарниер с минералите?
No need to ask
He's a smooth operator
И аз съм доста доволна от Nivea invisible for black and white.
Добър е, но най-добрият продукт, който съм използвала против изпотяване е :
http://www.myotcstore.com/store/i/is...&bw=200&bh=200
Това, което обаче не ми харесва, е че е под формата на гел и почти винаги оставя бели следи.![]()
![]()
To infinity and beyond.
Нивеа ползвам в момента, защото има уникално як аромат. Иначе на адидас също са много добри![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
взимай на biotrade страхотен е просто! Спира изпотяването
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]