- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как го приемате? + снимки !!! ( моля и за мъжко мнение)
божее, и за тва ли е големият проблем, моме, излагаш се
на мен дясното бедро ми е цялото в белези от ухапване. и?
То нищо не се вижда, уе! Освен, ако някой не реши да ти ОБЛИЗВА задната част на колената, не виждам друг повод за притеснение. А пък дори и да реши да го прави, съмнявам се, че ще му е до това, така че ... U're still hot, don't worry!Първоначално написано от bobby95
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мажи се с мас,пък вземе да ти помогне.Поне при мен имаше малък ефект,въпреки че бях много непостоянна.
Радвайте се на хубавите си фигури и стига се филмирайте за простотии. Откакто започнах да отслабвам ми се появиха стрии на места, където не съм и подозирала, че могат да се появят такива и то напук на спорта ми и всичките усилия всичко да се случва здравословно... Да ви кажа, грам не ме ебе. Изобщо няма зак'во да се схващате толкова за глупости.
до сега само момичета пишат... вси пак ние си разбираме проблемите и ги приемаме ами момчетата какво мислят ? примерно ходиш с някое момче от известно време и отидете на плаж и той.. бум като види стриите тук там какво ше си помисли ?![]()
Мога да ти кажа, че не всички момчета се заглеждат толкова много. Пък и не са на корема, да кажеш, че се набиват на очи.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ами аз съм момиче и това въобще не бих го и забелязала.. А момчетата кавито са..съвсем. Няма какво да се притесняваш, на никого няма да му пречи.Първоначално написано от bobby95
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
^+1
Пък и на тази възраст всичките псевдо фитнес маниачета са тъпкани с химия и всъщност не разбират много от хубави тела.. Всъщност разбират, но нещо толкова дребно не им прави впечатление, говоря от личен опит, защото съм питала точно такива момчета.. А за другите пък да не говорим, много малко от тях биха го забележили..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
По принцип няма за какво да се срамуваш!Аз лично нямам стрии, но съм виждала и не е чак толкова зле, а и съм чувала, че нямат махане!
http://play.novatv.bg/play/250120/
днес при гала говориха за стриите и как да се премахнат ( имам малко на бедрата и да гърдите )
Първоначално написано от babity
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
И аз имам от вътрешната страна на бедрата и дори при зоната на бикините малко. Голям срам брах, защото ги получих на 12г.Тогава много бързо растях и дори на кг качих. Много ме боляха и костите. Просто не питайте.
![]()
![]()
Но от доста време не ми пука!![]()
Ако не говорите за тях и не натяквате на всеки срещнат, никой няма да ги забележи. Когато не ви пука, а се забавлявате на плажа, всички ще виждат едно момиче с хубаво тяло и чудесно настроение. Никой няма да ви гледа под лупа кожата!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Излез един път навън с къси панталонки и ще видиш как ще спре да ти пука.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Аз имам на корема .. И досега не знаех,че се наричат стрий .Аз съм си много слаба още от малка.Нямам си и на представа защо може да ми са се появили,но не ми и пука особено.![]()
Първоначално написано от XxInn0cencexX
Излизат ти, защото стрийте се проявяват при слаби хора и при рязка смяна на теглото.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ