.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Супер фен Аватара на Jaune
    божее, и за тва ли е големият проблем, моме, излагаш се
    на мен дясното бедро ми е цялото в белези от ухапване. и?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от bobby95
    ето пускам снимки... щом никой не се нави..
    http://prikachi.com/images.php?images/543/3522543e.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/544/3522544k.jpg
    ее.. ?
    То нищо не се вижда, уе! Освен, ако някой не реши да ти ОБЛИЗВА задната част на колената, не виждам друг повод за притеснение. А пък дори и да реши да го прави, съмнявам се, че ще му е до това, така че ... U're still hot, don't worry!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мажи се с мас,пък вземе да ти помогне.Поне при мен имаше малък ефект,въпреки че бях много непостоянна.

Мега фен Аватара на babity
    Радвайте се на хубавите си фигури и стига се филмирайте за простотии. Откакто започнах да отслабвам ми се появиха стрии на места, където не съм и подозирала, че могат да се появят такива и то напук на спорта ми и всичките усилия всичко да се случва здравословно... Да ви кажа, грам не ме ебе. Изобщо няма зак'во да се схващате толкова за глупости.

до сега само момичета пишат... вси пак ние си разбираме проблемите и ги приемаме ами момчетата какво мислят ? примерно ходиш с някое момче от известно време и отидете на плаж и той.. бум като види стриите тук там какво ше си помисли ?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мога да ти кажа, че не всички момчета се заглеждат толкова много. Пък и не са на корема, да кажеш, че се набиват на очи.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от bobby95
    до сега само момичета пишат... вси пак ние си разбираме проблемите и ги приемаме ами момчетата какво мислят ? примерно ходиш с някое момче от известно време и отидете на плаж и той.. бум като види стриите тук там какво ше си помисли ?
    Ами аз съм момиче и това въобще не бих го и забелязала.. А момчетата кавито са..съвсем. Няма какво да се притесняваш, на никого няма да му пречи.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^+1

Пък и на тази възраст всичките псевдо фитнес маниачета са тъпкани с химия и всъщност не разбират много от хубави тела.. Всъщност разбират, но нещо толкова дребно не им прави впечатление, говоря от личен опит, защото съм питала точно такива момчета.. А за другите пък да не говорим, много малко от тях биха го забележили..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

По принцип няма за какво да се срамуваш!Аз лично нямам стрии, но съм виждала и не е чак толкова зле, а и съм чувала, че нямат махане!

http://play.novatv.bg/play/250120/
    днес при гала говориха за стриите и как да се премахнат ( имам малко на бедрата и да гърдите )

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Радвайте се на хубавите си фигури и стига се филмирайте за простотии.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И аз имам от вътрешната страна на бедрата и дори при зоната на бикините малко. Голям срам брах, защото ги получих на 12г. Тогава много бързо растях и дори на кг качих. Много ме боляха и костите. Просто не питайте.

Но от доста време не ми пука!

Ако не говорите за тях и не натяквате на всеки срещнат, никой няма да ги забележи. Когато не ви пука, а се забавлявате на плажа, всички ще виждат едно момиче с хубаво тяло и чудесно настроение. Никой няма да ви гледа под лупа кожата!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Излез един път навън с къси панталонки и ще видиш как ще спре да ти пука.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Аз имам на корема .. И досега не знаех,че се наричат стрий .Аз съм си много слаба още от малка.Нямам си и на представа защо може да ми са се появили,но не ми и пука особено.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Аз имам на корема .. И досега не знаех,че се наричат стрий .Аз съм си много слаба още от малка.Нямам си и на представа защо може да ми са се появили,но не ми и пука особено.

Излизат ти, защото стрийте се проявяват при слаби хора и при рязка смяна на теглото.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си