- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнения за НПМГ
Извинявай може ли да ми дадеш мнения, защото сега ще съм 7 клас и от 8 мисля да уча същото, но незнам дали с немски или английски, пиши ми тук или на : http://www.teenproblem.net/forum/sho...6#post10379986
Много се изненадвам от хубавите ви мнение за НПМГ,но може би са хубави ,защото са от доста време.В момента училището е явно на по-ниско ниво от предни години.Учих там в профил информатика с английски,бях изненадана от нивото на училището,наистина!Мога да ви кажа само едно ИНФОРМАТИКА в НПМГ няма да научите,за другите паралелки не знам.В момента съм в ,,91 Немска езикова гимназия'' - София и съм много,много по-доволна.Дано НПМГ повиши своето ниво като в по-миналите години .
Ti pak si namerila kvo da zapishesh v npmg,informatika tam ne moje da se nauchi tva vs go znaqt.Inache kato cqlo naistina nivoto na daskaloto veche ne e tolkova visoko,prestija ot minalite godini go nqma
Аз завърших НПМГ през 2016 година. Учих в др паралелка Физика с английски език. Не мога да направя сравнение с други училища, защото от 8 до 12 клас учих в НПМГ и нямам как да го сравнявам с др гимназии щом не съм учил другаде. От 1 до 10 бих дал 8. Има добри учители, ако искаш да си се занимаваш с твоята наука (биология, химия, география, физика или математика) ще можеш. В моя клас учителят и по Физика разбра, че на 90% не ни пука особено за физиката и се занимаваше по-серизно със заинтересованите. Базата на училището не е зле. Аз съм учил в частно училище преди т'ва и нямаше как да сравня НПМГ с др държавни училища, но когато видях какви са тоалетните и стаите в др училища се стаписах (клекала, стари мазилки, черни дъски, чинове на 2232123421 години). Учениците там не са тъпи (има и тъпи де), Ако пак трябваше да уча средно образование пак бих избрал НПМГ.
Мисля, че наистина има много ценни, компетентни, мотивирани и развиващи се учители.
Мисля, че има добра база и добри връзки със софийския.
Преди имаше шанс да попаднеш сред много амбициозни и интелигентни деца на интелигентни родители ( сега не знам как )
И, където и да искаш да учиш, учителите ти биха могли да ти съдействат, непемегейци има къде ли не.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...