- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросченце по-скоро към момчетата
Бихте ли си легнали с някое момиче което не ви привлича само за да задоволите сексуалния си нагон ?
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Зависи от ситуацията, зависи и от човека!
Аз лично ако знам, че момичето с което ще си легна няма проблем с това, ще го направя!
Но все пак това може да е игра с чувствата на момичето и е кофти особено ако момичето след това очаква още...
Подкрепям горе. Ако не го харесвам в смисъла на "безразлично ми е", и то също няма нищо против- бих. естествено, не във всички случаи, но предполагам най-вероятно- да. Ааа, да и стига да няма чувства към мене, че така само ще и направя мръсно.
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Аз пък не.Не ме ли привлича, не е ли красива, въобще няма даже внимание да й обърна![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Абе, да ви кажа от мои приятели мъже съм чувала, че доста от тези невзрачните се оказват ебати секс тигриците.
Абе аз не бих чукал няква дето не ме кефи
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
+1Първоначално написано от BlackJ
Еми кво да ти кажа пове4ето приятели с които съм говорил по темата нямат претенции между (15-17 годишни са) при мене е 50 на 50 ако лицето не е за гледане поне тялото й да ме кефи![]()
Първоначално написано от BlindedAngel
Същата работа - ако не ме привлича физически, няма как да има сексуален нагон, даже ще отмине. По-добре една ръчна
Квото и да казвате секса е биологична нужда.. Тя седи най-долу в пирамидата заедно с глада и жаждата. Като животно е човека и жената и мъжа
Определено не... ако е няк'ва дето не ми грабва окото няма как да стане тигъра даже...
Да, надървям се от себе си , не е трудно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
вероятно не,не съм се замислял
П.С.
но все пак се замислих и отговорът е не
Я помисли още малкоПървоначално написано от sp33der
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко зависи колко си пиян според мен![]()
постнянно го правя и с гейове и всичко и смайка ти даже пробвах веднъж и май и хареса чакай си братче
хЪх...