- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета как приемате гледането в гъдрите?Простащина?
ами аз за да ходя с такова деколте значи,че нямам нищо против да ми гледат деколтето и ако забележа,че някой ме поглежда там бих се усмихнала (все пак това е някаква проява на интерес) , но в никакъв случай не бих позволила да се пипа-това са лапешки работи![]()
просташко е мн ясно . особено ако е напълно непознат или идиотите в у-ще ..често ми се случва![]()
...
И аз.. просто като видя момиче с деколте и гърдите ѝ са среден размер.. просто и да искамне мога да сваля поглед от там!Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Ами според мен го правят за внимание, защото им е кеф да ги зяпа някой. Ако не искаха, щяха да ходят с по-затворени деколтета. Аз обичам да нося по-разголени блузки, потничета и съм свикнала мъжките погледи да се втренчват там. Когато си вървя по улицата и някой ме загледа така ок, приемам го като комплимент, ама да седя и да си говоря с някой, който не ме поглежда в очите... не става.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
свиквай, цял живот ще гледаш натам - но и момичетата го знаят и ще го използват за да те манипулират или да ти вменяват вина, зависи кое им е нужно в момента![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Да, налиПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
nigga stole my bike
и очакваш да си кажат.... с пълната уста кво да кажат бе човек майкооо......................... ти и ти си един сперматояд....... хуюдух!
хЪх...
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Ти ме уби.
И това би било интересен въпрос...
Има ли разлика дали момиче ви ги гледа или момче?
И аз обичам да пускам разни работи в пазвите на едрогърдите мацкиПървоначално написано от OnlyMeAndYou
Въпроса, че ако са прекалнено големи ядрените глави, не мога да откъсна поглед, камо ли да поддържам разговор. Само че не ми е ясно коя жена се обижда ако я гледаш в гърдите, всяка жена според мен обича да я заглеждат , така се чувства желана. А може и да греша
![]()
![]()
Като че ли по-рядко се мусят на жени. Аз съм същата като Пантерата. Видя ли някоя с деколте и ми се лепва погледа там.Първоначално написано от kartacha
Не е нарочно, то просто така си става. Веднъж една в рейса носеше розово потниче с някакъв червен сутиен, стърчащ отвън (поне чашка D ), аз естествено забих поглед
и като ме изгледа едно възмутено и се врътна.
Изчервих се като пубер, хванат от майка си да мастурбира.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
При теб определено има какво да се види.Първоначално написано от Biskfitka
ПП. Пипаме само с разрешение.
Welcome to the Jungle...
Не,не ми е неприятно.Приятно е да се чувстваш желана,но разбира се винаги има изключения-конкретна ситуация,или конкретен човек.
Гледай гледай бате ся ти се е паднало напално без платно майната им на женките какво мислят гледай пипай и си прави кефа![]()
Ами госпицИ като не искате да ви дзЕпаме там, позагърнете се викам малко аз![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
аз го приемам като наслаждаване на гледката.А това че ти имаш малки циц а приятелката ти до теб големи и сички зяпат нея а не теб и ти се комплексираш си е твой проблем уе майна!
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Не всеки чака разрешение...Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Абе то да има принципно съгласие, пък ще потърпим колкото е нужно.Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Welcome to the Jungle...
Да, ходя .. и не ми е гадно когато ме гледат, даже както по - горе е писало едно момиче, понякога момчетата от класа ми ( и др. приятели ) ползват деколтето ми за баскетболен кош и хвърлят семки вътре, но не ми е гадно, защото знам, че те са си олигофренчета и си се бъзикаме!
Обаче ми става страшно неприятно, когато влезне някой г-н и ме зяпа или съм в кафе и някакви 40-50 годишни от съседната маса ме зяпат и им текът лиги!!![]()
Иначе няма нищо неприятно.. някое момче или приятел да те гледа там!![]()
![]()
Приемам го като един вид комплимент .. даже ми се е случвало да ми го кажат е така в очите ( момчета с които току що съм се запознала )!
- Имаш много големи цици за 8-класничка!!!![]()
;х
Can't get you outta my mind ♡