- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Урина за лице и коса
Чувала съм, че урината била полезна за косата и лицето. Според мен е доста крайно, но някой може ли да каже някакви рецепти, включващи урина.. Какво мислите за това, Бихте ли пробвали? Ако вече сте го изпробвали, споделете резултатите.![]()
Имам толкова по-ефикасни продукти за лице от коса ,отколкото урината.
Спдели ги с нас, ако искаш, разбира се ..Първоначално написано от Shia
![]()
Да, съгласна съм със sweetybebi. Сподели ги с нас, Shia - говоря за косата в случая. От доооста време се опитвам да се преборя с косопада си, изпробвала съм какво ли не, май ще ми се наложи да си купя ампули на Дюкре от 90лв. за 2-ри път, което няма да се отрази много добре на джоба на родителите ми, а и не е сигурно, че ще ми помогнат отново. Майка ми ми каза преди няколко дни: Ами, в краен случай урина. Таа...ако знаеш нещо ефикасно сега е момента да го споделиш.
![]()
Вместо да харчиш толкова пари за ампули, купи си Тривитаминол и хининова вода. Един път в месеца нанасяи върху скалпа си разтвора от двете съставки. Спира косопада и стимулира разтежа .Първоначално написано от stelkastel
ахах може и да помага, и какво от това? готови ли сте да си сложите урина на главата, за да ви е по-здрава косата?моля ви..
АХ не не, не бях забелязала тази подробност! ахахах 'и лицето' !Първоначално написано от sweetybebi
много много се надявам тва да е няква гавра и да няма някой който смята да си сложи урина на лицето ахахахха
Звучи ужасно! Не бих пробвала :X
Даааааааааааааа, сигурна съм, че и кравешките ла*на много помагат.![]()
колко и да е полезно не бих си го сложила на косата ... пък за лицето да не говорим![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Ако имаше ефект козметичните компании вече щяха да са се възползвали от него. Аз лично не съм чула за маски с екстракт от урина![]()
Не забравяйте, че не всички "бабини" методи са ефективни.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Боже, и аз си обичам косата, грижа се за нея, обаче това ми идва малко в повече вече.
Не бих пробвала![]()
Попринцип урината е по-стерилна и от дестилирана вода, но както и да е. Въпреки това и аз не бих го направила, но просто не възкликвайте така, все едно урината е някаква утрова
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз бях гледал някакво предаване някъде... Разказваше се за една жена която пие по 1 чаша от урината си сутрин и вечер. Обясняваше, че забавя стареенето![]()
You me at six
грижа се много за косата си.. но това е краен случай може би при хора които са се отказали от всякакви други методи защото не им действат, но лично аз никога няма да го направя, а това да я пия пък абсурд![]()
Всъщност колкото и да не ви се вярва урината е един от най-лечебните натурални продукти и ефекта й изобщо не е ограничен само до лицето и косата: http://www.yoga108.info/inspiration/amaroli2.html
Не съм пробвала досега да я използвам за козметични цели, но за разлика от повечето във форума (явно) не го смятам за гнусно или отвратително и ако ми се наложи в бъдеще бих пробвала без да се замисля.
А като се замислите в ежедневието си човек колко много боклуци поема в организма си като ги яде, да се чуди и мае човек на тая гнусливост.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
И аз това си мислех. В някои страни се ядат плацента, маймунски пръсти, печени хлебарки, жабешки крака, котки, коне, ние българите редовно хапваме ГМО, дюнери, хамбургери, неоплоден кокоши зародиш и пием животинска кърма.Първоначално написано от BrokenInnocence
Но разбира се, избирате да се гнусите от урина, която е по-чиста от минерална вода.![]()
Естествено, че няма - как мислиш, че ще се възприеме?Първоначално написано от TheBeliever
Не се заяждам, но няма такова нещо като по-стерилна, или най-стерилна. Или е стерилна, или не еПървоначално написано от Pamaa
По принцип ако човек е здрав, урината му е стерилна. Но въпреки това, аз не бих я намазала никъде по тялото си![]()
Аз го бях гледала това на един филминаче колкото и да е стерилна не бих го пробвала..
Същото ми хрумна, като прочетох името на тематаПървоначално написано от Nitrogenium
![]()
![]()
Като няма да го пробвате защо пишете в темата на момичето ?!
Урината Не се използва по начина който мислят всички аз я използвам а откакто го правя лицето ми е чисто. Знам също маски.. а против пъпките знам начини как да се използва.