.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград

Урина за лице и коса

Чувала съм, че урината била полезна за косата и лицето. Според мен е доста крайно, но някой може ли да каже някакви рецепти, включващи урина.. Какво мислите за това, Бихте ли пробвали? Ако вече сте го изпробвали, споделете резултатите.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Апф.. не бих пробвала аз

Супер фен Аватара на Shia
    Имам толкова по-ефикасни продукти за лице от коса ,отколкото урината.

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Имам толкова по-ефикасни продукти за лице от коса ,отколкото урината.
    Спдели ги с нас, ако искаш, разбира се ..

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Да, съгласна съм със sweetybebi. Сподели ги с нас, Shia - говоря за косата в случая. От доооста време се опитвам да се преборя с косопада си, изпробвала съм какво ли не, май ще ми се наложи да си купя ампули на Дюкре от 90лв. за 2-ри път , което няма да се отрази много добре на джоба на родителите ми, а и не е сигурно, че ще ми помогнат отново. Майка ми ми каза преди няколко дни: Ами, в краен случай урина. Таа...ако знаеш нещо ефикасно сега е момента да го споделиш.

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    Да, съгласна съм със sweetybebi. Сподели ги с нас, Shia - говоря за косата в случая. От доооста време се опитвам да се преборя с косопада си, изпробвала съм какво ли не, май ще ми се наложи да си купя ампули на Дюкре от 90лв. за 2-ри път , което няма да се отрази много добре на джоба на родителите ми, а и не е сигурно, че ще ми помогнат отново. Майка ми ми каза преди няколко дни: Ами, в краен случай урина. Таа...ако знаеш нещо ефикасно сега е момента да го споделиш.
    Вместо да харчиш толкова пари за ампули, купи си Тривитаминол и хининова вода. Един път в месеца нанасяи върху скалпа си разтвора от двете съставки. Спира косопада и стимулира разтежа .

ахах може и да помага, и какво от това? готови ли сте да си сложите урина на главата, за да ви е по-здрава косата? моля ви..

ела та препикая
    нема ти са верва къв лечебен извор съм
    nice,a?

Re: Урина за лице и коса

Цитирай Първоначално написано от sweetybebi
    Чувала съм, че урината била полезна за косата и лицето. Според мен е доста крайно, но някой може ли да каже някакви рецепти, включващи урина.. Какво мислите за това, Бихте ли пробвали? Ако вече сте го изпробвали, споделете резултатите.
    АХ не не, не бях забелязала тази подробност! ахахах 'и лицето' !
    много много се надявам тва да е няква гавра и да няма някой който смята да си сложи урина на лицето ахахахха

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Звучи ужасно! Не бих пробвала :X

Супер фен Аватара на pressiana
    Даааааааааааааа, сигурна съм, че и кравешките ла*на много помагат.

колко и да е полезно не бих си го сложила на косата ... пък за лицето да не говорим
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако имаше ефект козметичните компании вече щяха да са се възползвали от него. Аз лично не съм чула за маски с екстракт от урина

Не забравяйте, че не всички "бабини" методи са ефективни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Боже, и аз си обичам косата, грижа се за нея, обаче това ми идва малко в повече вече.
    Не бих пробвала

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Попринцип урината е по-стерилна и от дестилирана вода, но както и да е . Въпреки това и аз не бих го направила, но просто не възкликвайте така, все едно урината е някаква утрова .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Аз бях гледал някакво предаване някъде... Разказваше се за една жена която пие по 1 чаша от урината си сутрин и вечер. Обясняваше, че забавя стареенето
    You me at six

Banned Мега фен
    грижа се много за косата си.. но това е краен случай може би при хора които са се отказали от всякакви други методи защото не им действат, но лично аз никога няма да го направя, а това да я пия пък абсурд

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Всъщност колкото и да не ви се вярва урината е един от най-лечебните натурални продукти и ефекта й изобщо не е ограничен само до лицето и косата: http://www.yoga108.info/inspiration/amaroli2.html

Не съм пробвала досега да я използвам за козметични цели, но за разлика от повечето във форума (явно) не го смятам за гнусно или отвратително и ако ми се наложи в бъдеще бих пробвала без да се замисля.

А като се замислите в ежедневието си човек колко много боклуци поема в организма си като ги яде, да се чуди и мае човек на тая гнусливост.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    А като се замислите в ежедневието си човек колко много боклуци поема в организма си като ги яде, да се чуди и мае човек на тая гнусливост.
    И аз това си мислех. В някои страни се ядат плацента, маймунски пръсти, печени хлебарки, жабешки крака, котки, коне, ние българите редовно хапваме ГМО, дюнери, хамбургери, неоплоден кокоши зародиш и пием животинска кърма.

Но разбира се, избирате да се гнусите от урина, която е по-чиста от минерална вода.

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Ако имаше ефект козметичните компании вече щяха да са се възползвали от него. Аз лично не съм чула за маски с екстракт от урина

Не забравяйте, че не всички "бабини" методи са ефективни.
    Естествено, че няма - как мислиш, че ще се възприеме?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Попринцип урината е по-стерилна и от дестилирана вода, но както и да е . Въпреки това и аз не бих го направила, но просто не възкликвайте така, все едно урината е някаква утрова .
    Не се заяждам, но няма такова нещо като по-стерилна, или най-стерилна. Или е стерилна, или не е
    По принцип ако човек е здрав, урината му е стерилна. Но въпреки това, аз не бих я намазала никъде по тялото си

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Аз го бях гледала това на един филм иначе колкото и да е стерилна не бих го пробвала..

Бахти ужаса..не бих пробвала

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Цитирай Първоначално написано от Nitrogenium
    ела та препикая
    нема ти са верва къв лечебен извор съм
    Същото ми хрумна, като прочетох името на темата

Guest
    Като няма да го пробвате защо пишете в темата на момичето ?!
    Урината Не се използва по начина който мислят всички аз я използвам а откакто го правя лицето ми е чисто. Знам също маски.. а против пъпките знам начини как да се използва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си