- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Урина за лице и коса
Адски полезна е. Не само за мазане на лице и коса, но и за пиене. Въпреки тва не съм я ползвала за нищо, гнусно ми е.
Само като си помисля и ми става гадно..не бих пробвала![]()
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
Няма нищо полезно, така ли? За това в доста продукти има уреа, което е веществото в урината. Останалата част от нея (мисля че 96%, или нещо такова беше) е вода, а минерални соли са под 2%. Така че, не знам какво толкова вредно има !? Или ще се отровите случайно .. Полезно е, но лично аз не бих пробвала, за сега. Ако положението стане зле, може би![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Урина ? Това е толкова гнусно. Вече се чудите какво да измислите. Ужас. Не бих пробвала подобно нещо.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Урина ? Това е толкова гнусно. Вече се чудите какво да измислите. Ужас. Не бих пробвала подобно нещо.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
ето ти една дъъъъъълга тема по тоя въпрос .. даже и аз съм писала там и за това няма да си направя труда пак да го пиша ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вече се чудя дали мога да го кажа, защото в този форум и ла*на да им кажеш, че ще им помогнат за косите - ще си ги сложат.
Но да, урината ускорява растежа на косата. Имам приятелка, която половин година преди бала си, си слагаше урина на косата. Ефекта беше, че за бала имаше коса дълга почти до кръста. Така, че явно има ефект от урината и е полезна. Смятам, че не е гнусно щом могат да си слагат животинска плацента на главата, какво лошо и гнусно има от урината.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Добре де, ама урината е изходна течност, тоест би следвало да изхвърля непотребни вещества. Тогава защо да си ги слагам на главата?Първоначално написано от FuckingFreak
Тези теми вианги са ме радвали.
Израза "да ви сер@ на пyтките" придобива напълно нов смисъл. Щото екскрементите помогат за по-силен оргазъм![]()
Мощно писинг и златен дъжд.![]()
В човешките екскременти има високи нива на витамин б12
...
Принципно да. Обаче за такива цели се използва само първата сутрешна урина, която има малко по - различен състав от нормалната, 'дето я изхвърляш през останалата част от деня. В най - скоро време смятам да се сдобия с продукти, които са изцяло на растителна основа на фирмата Криста Джи. Имат от кремове за крака, до освежители за уста така че... урината може да почака.Първоначално написано от PinkPan7her
По темата: има предостатъчно билки, които могат да ви свършат работа за всеки проблем, който се появи. И от тази гледна точка не бих ползвала въпросната течност за такива цели.
Само да ги събера тея 15 лв!Но предварително ти казвам, че няма да сбъркаш. Наша близка е билкарка и има магазин точно за такива неща. Жената лекува камъни в бъбреците и к'во ли още не с разни треволяци, така че мисля, че мога да се доверя на преценката и за подхранваща маска.
![]()
Не знам дали е Утрова, но отрова е. Хора, моля ви се, знаете ли изобщо защо я има тая урина? Може и да е било полезно, когато хората са дишали планински въздух, хранели са се изцяло с природни продукти и не са чували за химикали, ГМО и т.н., но сега живеем в различно време. Урината служи да се изхвърлят точно тези отровни вещества (та дори и някои утровни), попаднали в организма по един или друг начин... Колкото и да ме убеждавате, че е полезно, никога няма да причиня повторна среща на организма си с неща, които толко време се е опитвал да изхвърли чрез една проста урина...Първоначално написано от Pamaa
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
Аххххахаха.Първоначално написано от sladkish_14
Няма начин да си сложа нещо такова, където и да е, айде стига.
Замислям се да създам някаква "велика рецепта" от много големи гадости и достатъчно убедително да обяснявам как от нея "коса расте с 10см на месец" и става "като конска грива" и "5 пъти по-гъста" и като една камара народ се намаже с нея да гледам сеир. А заради самовнушението може да се появят и подръжници![]()
http://zdrave.ws/2443/lili-ivanova-b...ulita-s-urina/
Това го бях чела преди време и сега се разровихиначе не бих пробвала
![]()
Има толкова много продукти и варианти, че до урина няма да стигна !![]()
Айде моля ви се,всички се правите на гнусливи,но ако ви се наложи в краен случай за някоя болест съм сигурна,че ще пробвате.А и кво гнусно има,то това е част от вас.Преди години,като имах възпаление на окото си мокрих пръста с мойта си урина и си го втривах в окото и ми мина за една нощ-да не би да съм умряла,като съм се намазала?!И да бих си я сложила на главата,като изстине,не ме е гнус от мойто си.Дори бях чела,че някви жени от форумите си мажат косите и се радват на супер дълги и здрави коси.Да не говорим,че и в маските за коса има урина,плаценти и кво ли не,ама си ги мажите на главите и не ви е гнус нали,щото е купено?!
Изходна течост е, точно защото организмът не се нуждае от всичката вода, която приемаме и за това я изхвърля. Както казах урината е в по-голямата си част вода, така че не знам какво вредно може да има в нея, освен ако човек не е болен от нещо.Първоначално написано от PinkPan7her
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Не съм я пила но ако реша да го направя ще го направя . не ме е гнус от мен
и няма вредно. Слагала съм си на лице, коса...има и маски с нея
абсолютно, ако ми се наложи бих си сложилаПървоначално написано от titinkaa
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!