- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Урина за лице и коса
Да, болест. Но да накараш косата ти да расте по-бързо не е болест.Първоначално написано от titinkaa
И сигурно има причина, поради която хората са измислили тоалетните чинииПоне това е моята логика ...
ее какво толкова..да не е отровно..все пак е наше :Д аз бих пробвала в краех случай..попитах майка ми и се оказа, че докато е била бременна си е мазала косата с урина, защото мн е зела да й капе..а нали знаете, че трябва да се внимава при бременните какво използват..чела съм на мн лекарства и др разни козметик, че не трябва да се използват от бременни..а урината няма да навреди![]()
За болест, ако се наложи дори няма да се замисля, ама, извинявай, това е коса. Хората не случайно са измислили козметиката. Как ли пък не ще си намажа главата, за да ми расте косата с урина.......Първоначално написано от titinkaa
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Именно. Заради капризи да си мажа косата с урина, апък за лицето да не говоримПървоначално написано от gabri3lla
Ако урината е била толкова полезна, то всички щяхме да сме с дълги коси и перфектни лица, без да използваме никаква козметика.
ОМГ
Егати спора.Абе като искате слагайте, като не искате - недейте. Аз не бих се мазала. Не ми е толкова зле косата, ще си се придържам към маските, които си правя сега...
А иначе за лицето - урината има подмладяващо действие, няма смисъл да си правите сега
Бях чела, че Ванеса Уилямс си го правила
![]()
Момиче ^^
А вие знаете ли, че екскрементите повишават чувствителността на клитора и улесняват значително достигането както до клиторен, така и до вагинален оргазъм.
Една позната така на 25 никога не била изпитвала оргазъм и като й срали 2 седмици всеки ден на пyтката и после си свършвала супер яко. След още две седмици и скуиртвала!
...
Тука не говорим за оргазми!Първоначално написано от CanisDirus
![]()
![]()
+1 !!!!!!!!!!Първоначално написано от Pamaa
![]()
Requiem for a dream <3
Ако става дума, урината помага и за външни рани. Един път на село се бях порязал много лошо и ми казаха да си препикая пръсттаКоето естествено не направих, ама щом ми го дадоха като съвет, значи наистина е лечебна.
Ако искате добър съвет за поддържане на косите си, ако не при лекар, то отидете при някой много добър фризьор и той ще ви даде насоки. Аз така питах за пърхот и вече нямам.
МОМЧЕ
Определено не бих си сложила урина на лицето. Вярвам, че в днешно време има къде-къде по-приятни полезни неща, за да прибягваме до тези старовремски маски.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Абсолютно сьм сьглсна с тебПървоначално написано от Josefinne
![]()
"...Казано е, че най-големите събития на света се творят в мозъка.
По същия начин в мозъка и единствено в мозъка възникват и най-големите
грехове на този свят…“
+1Първоначално написано от pisenceto90
Не бих се намазала с нещо подобно!
Ах, звучи доста гадно
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...