.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Айде моля ви се,всички се правите на гнусливи,но ако ви се наложи в краен случай за някоя болест съм сигурна,че ще пробвате.А и кво гнусно има,то това е част от вас.Преди години,като имах възпаление на окото си мокрих пръста с мойта си урина и си го втривах в окото и ми мина за една нощ-да не би да съм умряла,като съм се намазала?!И да бих си я сложила на главата,като изстине,не ме е гнус от мойто си.Дори бях чела,че някви жени от форумите си мажат косите и се радват на супер дълги и здрави коси.Да не говорим,че и в маските за коса има урина,плаценти и кво ли не,ама си ги мажите на главите и не ви е гнус нали,щото е купено?!
    Да, болест. Но да накараш косата ти да расте по-бързо не е болест.
    И сигурно има причина, поради която хората са измислили тоалетните чинии Поне това е моята логика ...

ее какво толкова..да не е отровно..все пак е наше :Д аз бих пробвала в краех случай..попитах майка ми и се оказа, че докато е била бременна си е мазала косата с урина, защото мн е зела да й капе..а нали знаете, че трябва да се внимава при бременните какво използват..чела съм на мн лекарства и др разни козметик, че не трябва да се използват от бременни..а урината няма да навреди

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Айде моля ви се,всички се правите на гнусливи,но ако ви се наложи в краен случай за някоя болест съм сигурна,че ще пробвате.А и кво гнусно има,то това е част от вас.Преди години,като имах възпаление на окото си мокрих пръста с мойта си урина и си го втривах в окото и ми мина за една нощ-да не би да съм умряла,като съм се намазала?!И да бих си я сложила на главата,като изстине,не ме е гнус от мойто си.Дори бях чела,че някви жени от форумите си мажат косите и се радват на супер дълги и здрави коси.Да не говорим,че и в маските за коса има урина,плаценти и кво ли не,ама си ги мажите на главите и не ви е гнус нали,щото е купено?!
    За болест, ако се наложи дори няма да се замисля, ама, извинявай, това е коса. Хората не случайно са измислили козметиката. Как ли пък не ще си намажа главата, за да ми расте косата с урина.......

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    За болест, ако се наложи дори няма да се замисля, ама, извинявай, това е коса. Хората не случайно са измислили козметиката. Как ли пък не ще си намажа главата, за да ми расте косата с урина.......
    Именно. Заради капризи да си мажа косата с урина, апък за лицето да не говорим Ако урината е била толкова полезна, то всички щяхме да сме с дълги коси и перфектни лица, без да използваме никаква козметика. ОМГ

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Егати спора. Абе като искате слагайте, като не искате - недейте. Аз не бих се мазала. Не ми е толкова зле косата, ще си се придържам към маските, които си правя сега... А иначе за лицето - урината има подмладяващо действие, няма смисъл да си правите сега Бях чела, че Ванеса Уилямс си го правила
    Момиче ^^

А вие знаете ли, че екскрементите повишават чувствителността на клитора и улесняват значително достигането както до клиторен, така и до вагинален оргазъм.

Една позната така на 25 никога не била изпитвала оргазъм и като й срали 2 седмици всеки ден на пyтката и после си свършвала супер яко. След още две седмици и скуиртвала!
    ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    А вие знаете ли, че екскрементите повишават чувствителността на клитора и улесняват значително достигането както до клиторен, така и до вагинален оргазъм.

Една позната така на 25 никога не била изпитвала оргазъм и като й срали 2 седмици всеки ден на пyтката и после си свършвала супер яко. След още две седмици и скуиртвала!
    Тука не говорим за оргазми!

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Попринцип урината е по-стерилна и от дестилирана вода, но както и да е . Въпреки това и аз не бих го направила, но просто не възкликвайте така, все едно урината е някаква утрова .
    +1 !!!!!!!!!!
    Requiem for a dream <3

Повече от фен
    Ако става дума, урината помага и за външни рани. Един път на село се бях порязал много лошо и ми казаха да си препикая пръстта Което естествено не направих, ама щом ми го дадоха като съвет, значи наистина е лечебна.

Ако искате добър съвет за поддържане на косите си, ако не при лекар, то отидете при някой много добър фризьор и той ще ви даде насоки. Аз така питах за пърхот и вече нямам.
    МОМЧЕ

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Определено не бих си сложила урина на лицето. Вярвам, че в днешно време има къде-къде по-приятни полезни неща, за да прибягваме до тези старовремски маски.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Определено не бих си сложила урина на лицето. Вярвам, че в днешно време има къде-къде по-приятни полезни неща, за да прибягваме до тези старовремски маски.
    Абсолютно сьм сьглсна с теб
    "...Казано е, че най-големите събития на света се творят в мозъка.
    По същия начин в мозъка и единствено в мозъка възникват и най-големите
    грехове на този свят…“

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от pisenceto90
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Абсолютно сьм сьглсна с теб
    +1
    Не бих се намазала с нещо подобно!

Ах, звучи доста гадно
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

В името на красотата всичко правя и бих направила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си