.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Секса е хубав, когато е страстен нали ?

Секса е хубав, когато е страстен и двамата да се наслаждавате на 100% и да давате всичко от себе си, да изгаряте и да искате още и още ...

Вие как мислите ? Изпитвали ли сте нещо такова до сега ?
    When you dream anything can happen.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Изпитвал съм..

Но това, че двамата се наслаждавате на 100% и давате всичко от себе си.. че изгаряте и т.н. (пряк цитат от теб!) не значи, че секса задължително е страстен.. същото определение може да се даде на един романтичен, бавен, нежен, но и все толкова силен като емоция секс..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Изпитвал съм..

Но това, че двамата се наслаждавате на 100% и давате всичко от себе си.. че изгаряте и т.н. (пряк цитат от теб!) не значи, че секса задължително е страстен.. същото определение може да се даде на един романтичен, бавен, нежен, но и все толкова силен като емоция секс..
    ПО-добре не би могло да се каже
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Сексът е хубав, когато партньорите се желаят и раздават. Другото зависи от моментната нагласа.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Сексът е хубав, когато партньорите да се желаят и раздават. Другото зависи от моментната нагласа.
    +

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Тогава е най-хубав! Естествено и 2-та партньори да са страстни, а не само единият
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Нещо такова съм преживявал

Сексът е хубав, когато партньорите се желаят и раздават. Другото зависи от моментната нагласа.
    Романтиката играе също важна роля , без нея сексът не е същия...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Ами според мен при всеки е различно. Аз не съм от романтичните, харесва ми точно страстния, бърз секс... това с романтиката, нежността, любовта... много ми е далечно нещо...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    К'ви с тия глупави теми е...

На тебе авторе/ке кога то ти е по-вкусно е.. когато си гладен/на или когато се тъпчеш на сила ....
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Не може да питаш в форум дали е така, защото ако очакваш всички да потвърдят мнението ти няма да стане. Всеки човек е различен като натура и чувства различно нещата за себе си. Аз не си падам по "дивия" секс. Безнадежден романтик съм. А и съм на мнение, че удоволствието е много по-голямо когато се възбуждаш по-бавно. Няма смисъл в това да свършиш за 20-30 минути
    You me at six

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ммм да, определено съм изпитвала И романтиката играе важна роля в тази игра, за да е страстен сексът.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Цитирай Първоначално написано от malkasladkaku4ka
    Сексът е хубав, когато партньорите да се желаят и раздават. Другото зависи от моментната нагласа.
    +
    + +
    I Love YOU baby

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Сексът е най-хубав,когато се практикува от двама опитни.

Повече от фен Аватара на Taam
    ^ Не баш. Опитът е важен дотолкова, доколкото на дедин човек му е необходимо да си изгради предпочитания, разучавайки себе си и да се отпусне, което се получава за относително малко време. Другото си зависи от мъжа/жената с който/която си.

Най-хубаво е, мисля аз, когато има синхрон в усещанията и желанията- емоционалния градус демек.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Taam
    емоционалния градус демек.
    Рядко срещано явление в съвременното ежедневие.

Повече от фен
    Сексът е хубав когато двата човека си "пасват" - без значение дали е страстен или нежен...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Град
    Варна, моретоо :)
    педераски и курвенски това е секса само затова мислите нали ше ви еба в олигофренчетата
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си