- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде ще ходите на почивка това лято?
Темата е ясна :P Ние още не сме решилиКажете някое място дето сте ходили и ви е харесало
![]()
ПП: Ако се повтаря темата - катинарчето:P
Аз ще ходя на море в Гърция.Първоначално написано от CryToDie
Във Варна![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
В Гърция.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Някъде на север. Албена или Златни пясъци, предполагам.
Енвентуално на море с приятели.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Още не съм сигурна, но се надявам да е извън България.
Свети Влас с приятели
Последните години ходих само на Приморско или Китен и сега реших да разнообразя малко.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Тази година за сега съм бил във Варна и Златни пясъци, но с приятели. Сега врънкам нашите за Турция, всички казват, че било много хубаво![]()
We flew rockets to the sun
Knowing we'd crash and burn
And that's the risk we run
When you fall in love
Ами аз съм си от Варна така че морето си е при менА инъче ще ходя на Spirit of Burgas
![]()
![]()
и ще си направя една малка почивка там.Надявам се да не ми се променят плановете и да имам хубаво лято
![]()
Е, на всички ви пожелавам приятно прекарване тогаваНие може би ще се насочим към Кранево или Обзор
И.. Да не слънчасате
![]()
![]()
Китен
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
и аз не знам къде да ходя....на село![]()
...
и аз не знам къде да ходя....на село![]()
...
Италия,както всяко лято.А после може би Варна![]()
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
Слънчев бряг веднъж за 7 дни и после се надявам пак само че за 3 дни и то към края вече.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Никъде :S
На море в Несебър
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Имам оферта да ходя в Гърция, но всичко зависи от това как ще минат изпитите и дали ще ме приемат, после ще му мисля![]()