- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пиърсинг на пъпа
аа и да попитам само значи кожата ми отгоре на пъпа е по изтъняла нз защо не съм имала обица знам че като се сложи кожата изтънява а и дали ще е добре да го пробия пъпа като е така има ли опасности..?!? все пак да попитам защото ако се пробивам ще го направя в козметичен салон козметичката работи със ръкавици и стерилни игли 2те ми съученички се пробиха там и за сега нямат проблеми а нз дали тя ще ми отговори правилно дали е добре да се пробива при това изтънение![]()
П.П. ако ми кажете как ще кача снимки за по ясно мс предварително![]()
![]()
![]()
feel your lowee..]]
Че пък сложи си, щом ти е толкова мерак. Вашите ще са поставени пред свършен факт и няма да има какво да направят. Но отиди при професионалист, който знае какво прави и работи със стерилни инструменти. И внимавай да не закачиш обицата с дреха, че тогава става лошо...
Ако искаш да си щастлив - бъди.
да знам че трябва да не я закачам но проблема не е в това нашите не са такива че да са пред свършен факт и ще стане по зле и тя тази козметичка прави мн добре пиърсинг ама не е в това проблема щото аз ако няма да си правя няма да ида но искам да разбера дали за мен е подходящ пиърсингът на пъпа ии може да ми стане нш не дай си божеПървоначално написано от Ssummerjam
feel your lowee..]]
Това със закачането е глупост. Ако обецата ти е стандартна от този тип http://www.jewellerystar.com/wp-cont...l-Piercing.jpg трябва да си супер зле, за да я закачиш. От 5 години имам обеца и не ми се е случвало. Разбира се , ако е във формата на звездичка или друг ръбат предмет , което не го препоръчвам, защото поне в началото ще ти е по-трудно ( ще ти убива ), има възможност.
Абсурд се пише.
Относно кожата ти - съмнявам се, че е изтъняла, според мен много се вглеждаш. За всеки случай , като отидеш , питай тази козметичка. те доста помагат. Аз например , като ходих, бях решила, че ще си направя пиърсинга под пъпа, но момчето ме разубеди, каза ми, че на моя корем няма да стои добре; зависело от самата структура на пъпа и корема. Моят е от този тип: http://www.jewellerystar.com/wp-cont...l-Piercing.jpg
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз пък бях решила, че ще се пробивам и просто предната вечер казах на майка ми да си знае. Също бях на 14 и вече почти 6 години не ми прави проблеми и болката не беше голяма (бях без упойка)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
намеря ли удобен момент ще питаммс на всички за съветите после пак ще пиша
feel your lowee..]]
днес вече няма отърване ще питам и дано ми дадат![]()
стискайте палци мсс
![]()
![]()
![]()
![]()
feel your lowee..]]
Стискаме![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
ябаа пак не успях![]()
какво ми става нз отивам и съм готова и тъкмо като реша да говоря и ми се завързва езика ?!? оле нз вече кво да правя и накрая ще си остана без обица
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
feel your lowee..]]
Май теб те е страх повече от майка ти , отколкото от пробиванетоПредлагам да си събереш първо парите и като отидеш да кажеш на майка ти да си готова, ако случайно "клекне" да можеш веднага да отидеш, преди да е размислила.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
мен от пробиването не ме е страхправа си първо да събера парите и ако не ми разреши отивам и тайно ще се пробия питах татко и той вика не защо ти е тая обица но "НЕ"-то не беше окончателно ще се навие а сега е наред мама убедя ли я и татко ще навия
![]()
дано имам късмет
feel your lowee..]]
![]()
![]()
уфф вика не и 1 нейна колежка вика и моята дъщеря искаше да си пробие пъпа и отидохме при лекар да разговаряме и той казал че най добре било да спре да расте организма и тогава за да не се получат инфекции ся дъщеря и била на 18 ама не си била избрала обица и каза че се чудят между сребро и злато а аз и казах в никакъв случаи на пъпа обицата трябва да е от мед. стомана титан стомана или тефлон за да не се получат инфекции и сега ще си избирали а пък майка вика като стана на 18
![]()
направо щях да припадна казах и гледай си работата и излезнах най-нагло пада и се
![]()
![]()
![]()
луда ли е чак на 18 и вика в професионално студио ще се пробиваш а не при козметички за тва съм съгласна ама чак на 18
![]()
на мен до тогава отдавна ще ми мине мерака мисля тайно да се пробия..най мн да ма изселят
![]()
![]()
feel your lowee..]]
И аз много искам.Майка ми дава,но баща ми не дава.Мама ми обеща,че ако догодина вляза в хубава гимназия ще ми направи въпреки мнението на тати.
Ами аз бях в АБСОЛЮТНО същата ситуация. Продупчих се заедно с една приятелка ( майка и знаеше ) в една болница. Не е трудно да скриеш обецата. 3 дни наще не разбраха нищо ноо след това реших да кажа на майка ми ии тя много се разстрои че не съм се посъветвала с нея, а баща ми още не знае и не мисля и скоро да разбираИначе към въпроса според мен поговори с майка ти обясни и всичко: че ти харесва, че ще ти я направи професионалист и т.н пък може и да се съгласи
Ако тя знае ще ти е доста по- добре и по- спокойно
![]()
When I lose
" Who cares it's only a game "
When I win
" In your face, loser! "
знам че ще е по-добре ама тя не разбира от дума сега ще им се сърдя и няма да им говоря после пак ще мрънкам и ако пак не стане без тяхно разрешение ще се пробия ама мисля да навия тати![]()
feel your lowee..]]
сега последно ми каза другата есен ще се пробивам дали до тогава ще издържа нз
feel your lowee..]]
За да не правя нова тема , ще пиша тук надявам се някой да ми отговори . Какво точно включва цялата процедура на пробиването и трябва ли после да си купя някакво лекарство за да се мажа да не забере и такива !? Благодаря предварително![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
когато се пробих (на14) не питах мама а направо като мина зачервяването както си седеше и си вдигнах блузата и и я показах, спомням че първата реакция беше '' лееелеее защо са 2 :о ''(защото топчетата за 2 и тя си помисли че са 2 различни обици) , не бях сигурна дали ще ми даде затова направо се пробих за да не ми каже че съм пренебрегнала забраната, а и по-лесно го преглътна, не ми се кара може би защото е свикнала че съм доста самостоятелна, но не искаше да ми купува физиологичен разтвор и антибактериален спрей, каза да се оправям
![]()
иначе според мен щом толкова много искаш се пробий тайно, ако си мислиш че може да я скриеш, според мен една обица не е голямо чудо и не знам защо толкова се инатят, все пак това е твоето тяло
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=