.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    аа и да попитам само значи кожата ми отгоре на пъпа е по изтъняла нз защо не съм имала обица знам че като се сложи кожата изтънява а и дали ще е добре да го пробия пъпа като е така има ли опасности..?!? все пак да попитам защото ако се пробивам ще го направя в козметичен салон козметичката работи със ръкавици и стерилни игли 2те ми съученички се пробиха там и за сега нямат проблеми а нз дали тя ще ми отговори правилно дали е добре да се пробива при това изтънение

П.П. ако ми кажете как ще кача снимки за по ясно мс предварително
    feel your lowee..]]

Супер фен
    Че пък сложи си, щом ти е толкова мерак. Вашите ще са поставени пред свършен факт и няма да има какво да направят. Но отиди при професионалист, който знае какво прави и работи със стерилни инструменти. И внимавай да не закачиш обицата с дреха, че тогава става лошо...
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Че пък сложи си, щом ти е толкова мерак. Вашите ще са поставени пред свършен факт и няма да има какво да направят. Но отиди при професионалист, който знае какво прави и работи със стерилни инструменти. И внимавай да не закачиш обицата с дреха, че тогава става лошо...
    да знам че трябва да не я закачам но проблема не е в това нашите не са такива че да са пред свършен факт и ще стане по зле и тя тази козметичка прави мн добре пиърсинг ама не е в това проблема щото аз ако няма да си правя няма да ида но искам да разбера дали за мен е подходящ пиърсингът на пъпа ии може да ми стане нш не дай си боже
    feel your lowee..]]

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Това със закачането е глупост. Ако обецата ти е стандартна от този тип http://www.jewellerystar.com/wp-cont...l-Piercing.jpg трябва да си супер зле, за да я закачиш. От 5 години имам обеца и не ми се е случвало. Разбира се , ако е във формата на звездичка или друг ръбат предмет , което не го препоръчвам, защото поне в началото ще ти е по-трудно ( ще ти убива ), има възможност.
    Абсурд се пише.
    Относно кожата ти - съмнявам се, че е изтъняла, според мен много се вглеждаш. За всеки случай , като отидеш , питай тази козметичка. те доста помагат. Аз например , като ходих, бях решила, че ще си направя пиърсинга под пъпа, но момчето ме разубеди, каза ми, че на моя корем няма да стои добре; зависело от самата структура на пъпа и корема. Моят е от този тип: http://www.jewellerystar.com/wp-cont...l-Piercing.jpg
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз пък бях решила, че ще се пробивам и просто предната вечер казах на майка ми да си знае. Също бях на 14 и вече почти 6 години не ми прави проблеми и болката не беше голяма (бях без упойка)
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

намеря ли удобен момент ще питам мс на всички за съветите после пак ще пиша
    feel your lowee..]]

днес вече няма отърване ще питам и дано ми дадат стискайте палци мсс
    feel your lowee..]]

Град
    FoReVeR LoST
    Стискаме
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

ябаа пак не успях какво ми става нз отивам и съм готова и тъкмо като реша да говоря и ми се завързва езика ?!? оле нз вече кво да правя и накрая ще си остана без обица
    feel your lowee..]]

Град
    FoReVeR LoST
    Май теб те е страх повече от майка ти , отколкото от пробиването Предлагам да си събереш първо парите и като отидеш да кажеш на майка ти да си готова, ако случайно "клекне" да можеш веднага да отидеш, преди да е размислила.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

мен от пробиването не ме е страх права си първо да събера парите и ако не ми разреши отивам и тайно ще се пробия питах татко и той вика не защо ти е тая обица но "НЕ"-то не беше окончателно ще се навие а сега е наред мама убедя ли я и татко ще навия дано имам късмет
    feel your lowee..]]

уфф вика не и 1 нейна колежка вика и моята дъщеря искаше да си пробие пъпа и отидохме при лекар да разговаряме и той казал че най добре било да спре да расте организма и тогава за да не се получат инфекции ся дъщеря и била на 18 ама не си била избрала обица и каза че се чудят между сребро и злато а аз и казах в никакъв случаи на пъпа обицата трябва да е от мед. стомана титан стомана или тефлон за да не се получат инфекции и сега ще си избирали а пък майка вика като стана на 18 направо щях да припадна казах и гледай си работата и излезнах най-нагло пада и се луда ли е чак на 18 и вика в професионално студио ще се пробиваш а не при козметички за тва съм съгласна ама чак на 18 на мен до тогава отдавна ще ми мине мерака мисля тайно да се пробия..най мн да ма изселят
    feel your lowee..]]

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    И аз много искам.Майка ми дава,но баща ми не дава .Мама ми обеща,че ако догодина вляза в хубава гимназия ще ми направи въпреки мнението на тати.

Ами аз бях в АБСОЛЮТНО същата ситуация. Продупчих се заедно с една приятелка ( майка и знаеше ) в една болница. Не е трудно да скриеш обецата. 3 дни наще не разбраха нищо ноо след това реших да кажа на майка ми ии тя много се разстрои че не съм се посъветвала с нея, а баща ми още не знае и не мисля и скоро да разбира Иначе към въпроса според мен поговори с майка ти обясни и всичко: че ти харесва, че ще ти я направи професионалист и т.н пък може и да се съгласи Ако тя знае ще ти е доста по- добре и по- спокойно
    When I lose
    " Who cares it's only a game "
    When I win
    " In your face, loser! "

знам че ще е по-добре ама тя не разбира от дума сега ще им се сърдя и няма да им говоря после пак ще мрънкам и ако пак не стане без тяхно разрешение ще се пробия ама мисля да навия тати
    feel your lowee..]]

сега последно ми каза другата есен ще се пробивам дали до тогава ще издържа нз
    feel your lowee..]]

За да не правя нова тема , ще пиша тук надявам се някой да ми отговори . Какво точно включва цялата процедура на пробиването и трябва ли после да си купя някакво лекарство за да се мажа да не забере и такива !? Благодаря предварително
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

когато се пробих (на14) не питах мама а направо като мина зачервяването както си седеше и си вдигнах блузата и и я показах, спомням че първата реакция беше '' лееелеее защо са 2 :о ''(защото топчетата за 2 и тя си помисли че са 2 различни обици ) , не бях сигурна дали ще ми даде затова направо се пробих за да не ми каже че съм пренебрегнала забраната, а и по-лесно го преглътна, не ми се кара може би защото е свикнала че съм доста самостоятелна, но не искаше да ми купува физиологичен разтвор и антибактериален спрей, каза да се оправям
    иначе според мен щом толкова много искаш се пробий тайно, ако си мислиш че може да я скриеш, според мен една обица не е голямо чудо и не знам защо толкова се инатят, все пак това е твоето тяло
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си