- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Spe6na dieta......
Zdr, zna4i na 4 fevruari sam na svatba i sam dosta napalnqla. Moje bi sam 56 kg i sam na 14 god. Iskam da sam oble4ena s pola i zatova trqbva za 1 sedmica da svalq 3-4 kg minimum. Malko nqmam jelanie i vi molq ako nqkoi znae za nqkoq dieta po-efikasna da pomaga.
Ами ти без желание къде си тръгнала да сваляш кила?То наи-вече се иска търпение, желание и воля, така че...А иначе не мога да те посъветвам нищо по-различно, от обичайното:спортувай повече, ходи на фитнес, а за диета...еми поразрови се малко из форумчето и ще намериш много диетки и полезни съвети![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
ами без проблем ще свалиш тея килограми с няква много строга диета за 1 седмица.обаче ако не внимаваш кво ядеш след тва много лесно ще си ги върнеш.хубаво е да я комбинираш с спорт например фитнес.поне малко ще се стегнеш...
ох и аз искам да отслабна аз съм на 15 и съм 165 висока и съм 55кгвсичките ми приятели казват че не ми трябва но и със този форум всички са към 170 и са към 40 кг
![]()
Много си си добре за височината! Не ги гледай другите. Не се вкарвай в никакви филми и не започвай никакви диети. Послушай другите щом ти казват, че нямаш нужда значи е така.Първоначално написано от didka369
Теми за диети има предостатъчно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!