Ами да започна направо с въпроса ми. Има ли нещо... някакъв лак за коса, може би... или пяна... де да знам..., което да държи косата (прическата) една и съща през целия ден? Без да се разваля прическата. За да ви стане по-ясно, ще ви разкажа моя случай: косата ми е изключително права и остра. Може би е от гена - всички в семейството ми са с прави коси, та така и аз. Обаче лицето ми е такова, че просто не му отива права коса. Затова наскоро почнах да се къдря. Забелязах, че всички почнаха да ме харесват с къдрава коса, както и аз самата. Искам да си я запазвам къдравата коса през целия ден, но уви, косата ми е упорита и явно е БУНТАР !!! Сутрин си къдря косата и понякога слагам лак за коса, който уж “заключвал“ прическата (така казват на рекламата XD ) през целия ден. Е, при моя случай ТОВА НЕ СТАВА. Минат ли се около 5 часа, от както съм накъдрена и край... Отзад особено косата ми се изправя и все едно изобщо не съм я къдрила. По-скоро не става права, каквато си е, а леко начупена (ужасна, не понасям начупени коси xD ) И общо взето това ми е проблема. Ще попитате кво толкоз - само една коса, но пак има НО. Запознах се с едно много яко момче, докато бях с къдрава коса и той случайно ме попита дали ми е естествена и аз да му се харесам му казах, че е. И той каза, че много му допадали момичета с къдрави коси И, да ИЗЛЪГАХ. Ами сега?? Кво да я правя тая моя изключително права и бунтарска коса, която не иска да ми се подчинява? Други мацки с подобен проблем дали има тука?? :[ Ако знаете нещо, което може да ми помогне да си запазвам косата къдрава през целия ден? Моля, споделете ;P