Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
Всеки ден ли си къдриш косата?
С какво ?
Единия вариант е след къпане обилно количество пяна, но не е много ефикасен, ако не ти е чуплива косата.
Другия вариан са тези стилизиращи спрейчета на различни марки още докато е мокра косата и после с лак.

Каквото и да избереш, няма да е много добре за косата, защото редовното слагане на химикали върху нея е доста стресиращо. После ще се чудиш как да я оправяш.

Много зависи и как я къдриш,де. Ако е с хартиики, чорапчета и т.н. няма да има толкова пробелм, но маша преса ...

Аз лично съм много против тези топли уреди за къдрене, макар че и моята коса е права и я харесвам накъдрена, но нямам възможност да го правя всеки ден. Малко обем ако й придам е добре.

А това с момчето ме разби.
Това не си представям как си го казала, освен ако не ти се е изплъзнало от устата, понеже много хар. това момче. Но за такова нещо като си го поизлъгала... не знам
Представи си, ако станете гаджета, какво неудобство ще е.

Иначе успех. Аз не ти помогнах много, но съм пробвала доста варианти за къдрене без топлина. Ако се интересуваш нещо, мога да споделя опит

Точно така стана!!! В същия момент си мислех колко много искам да ми е естествено къдрава косата и той пък точно това ме пита. И точно затова не искам да тръгна с него xDxD Иначе да, къдря си всеки ден косата, ама понякога толкова много ме мързи, че си оставям натурална. Отделя ми някъде около 3 часа :\ Майка ми почна да ме мисли за болна или нещо =D Като ме видеше сутрин с машата в ръка и вика "милото ми детееее, побърка се" Айде дадох ви тема да ми се подигравате В тия форуми тва искате нали? xD