- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Крия хапчета от наште :(
Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Жалко, че не те познавам, бих ти казала всичко това в очите. Има и живи свидетели на всичко това, което казах. Темата не е фалшива!!! Издържах без вода и това си е самата истина! Не знам къде си го чул тва, че си щял да умреш. Като не вярваш направи си експеримент и ще видиш. Ама тва е минало... беше преди 1 година и половина. Сега пия минимум по 2 литра на ден вода, щото всички тва повтарят, че било полезно и т.н. И да, виждам се всеки ден в огледалото и си мисля, че не съм дебела (има къде къде по-дебели от мене), ама тва не ме успокоява... Сещам се за по-слабите момичета от мене и се чувствам мега гадно. Не съм дебела - нормална съм, но може и да съм по- слаба! Като другите :\ Тва съм аз - http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2142886_n.jpg http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3247834_n.jpg :\\\\\\ Сигурно сте виждали и по-дебели от мене и аз също, обаче все си мисля, че ако смъкна няколко кила ще съм по-добреp.s. Ако някой ме разпознае да не се смее много
D
Уоу...
Знаеш ли , колко ще е жалко ако темата не е бъзик
П.С:
Много си ми позната от някъде![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Темата не е бъзик. Уверявам те. И да, вече осъзнах колко е гадноОбаче не я създадох темата, за да ми казвате, че е гадно xD
Първоначално написано от umri
Преди време направихме с мама регистрация в paypal и от там мозилата помни и пароли и всичкоЩе снимам и лекарствата, ако не вярвате...
Искам снимка на лекарствата , но на снимката искам да показваш два твои пръста - показалеца и средния , и ти вярвам на 100%![]()
http://i54.tinypic.com/11w7qlf.jpg има мастило по листа![]()
Поне прочете ли какви съставки има?
Да. И четох в сайта, от където ги бях поръчала, че няма абсолютно нищо вредно в тех. Така че, няа от кво да ме е страх... Заключете темата... вече си знам квото ми тряаше ;P
Не знам сега на колко години си,ама не си повече от 15,и вземи спри всякакви хапчета,по-добре диета отколкото хапчета.И под диета не разбирай гладуване,а здравословно хранене.![]()
Ти съвсем сериозно вървиш към анорексията, защото си си втълпила че трябва да си по слаба от другите момичета, разбираш ли.. Абе направо нямам думи, аман от болни мозъци. Винаги ще си остане мистерия за мен защо нормалните момичета са пълни с комплекси от външния им вид, а дебелите свини си имат самочувствие и си живеят живота с кеф..
Едва ли ще помогне, но.. ЗА БОГА, погледни се в огледалото! Ти си едно красиво момиче, защо трябва да се променяш? Защо трябва да си по слаба от другите момичета, като това ще те направи по грозна, а не по красива? Тоя Холивуд е ужасна работа, отвсякъде те дебнат некви тапицирани скелети, а най лошото е че всички искат да им подражават...
Да речем, че тея хапчета ти ПОМАГАТ и си свалила 3 килограма (за колко дена каза?!). Това от където и да го погледнеш не е на добре. Представи си само каква химия е и колко зле ще ти се отрази след това.
Както казаха и преди мен, диета не означава гладуване. А правенето на упражнения не трябва да е непременно във фитнеса. Виж в интернет има милион страници за упражнения за навън и у дома.
Спри ги тези хапчета, малка си още, организма ти още расте, нуждае се от грижа, а не от боклуци, които ще го съсипят !!!
И спря да се върти за миг земята..
Боже мой, престанете да ми повтаряте, че диетите не означавали да се гладува!! Знам го пределно ясно! Като писах текста явно се изказах неправилно. Тогава не бях точно на диета, а на “гладна стачка“Сега става ли ви ясно? И престанете с обидите!! НЕ съм виновна, че не се харесвам. А като ми повтаряте, че съм болен мозък не помагате - даже още повече ме карате да се чувствам зле и да си разболявам мозъка
![]()
![]()
Между другото, пробвала съм и нормални диети! И упражнения и всичко. Едно време, като тренирах и имах балансирана диета мога да кажа, че бях слаба. Въпроса сега е, че искам някак си да си върна килограмите и фигурата. Въпреки, че сега съм станала по-висока... И на всичкото отгоре надебелях. Сега ше почнете да опявате, че било заради пубертета. Да, и тва го знам![]()
И не, не вървя към анорексия изобщо.... Качих 2 килограма тая седмица, т.е. съм свалила само 1 от тия хапчета... FAILИ тва що? Щото почнах да ям! Така че, не ми викайте, че съм тръгвала към анорексия! Ако поискам мога да огранича храната, както първата седмица и да изгубя пак 2 килограма и така да продължа... Ама всичко си зависи от храната. Всъщност пишеше за тия хапчета, че те засищат и си е вярно. Като ги бях спряла за 2-3 дни и усещах глад и се тъпчех със сладоледи, обаче вчера и днеска като ги взех и ядох по-малко.... :S
Не ми викайте, че ше ме съсипят и дренки и дренки.... Няма !! Колко други хора са ги изпробвали, пък не са измрели ?? И вие понякога преувеличавате :P
【Моля, закрийте темата. Вече получих информацията, която ми трябваше 】
Продължавай със хапчетата!!Недей да ядеш!! Ако искаш да изглеждаш така след време.... ---> http://forum.tts.lt/uploads/post-106...9254_thumb.jpg![]()
Първоначално написано от xch0colattegiirlxx
Eби си майката ве........ Никой не ти е искал мнението
Абе вие тука всички сте ненормални!![]()
“Never sneak up on a vampire.”
Нали за това си написала темата ве!!!За да се пишат мнения.Първоначално написано от byntar4eto
Аман от прости хора..![]()
Аман от прости хора като тебе ве!!!! Ти прочете ли изобщо кво съм написала!? Некъде да пише "хора, да спирам ли хапчетата или не?" НЕМА ТАКОВА НЕЩО! Ако ще пишете нещо то поне да е по тематаПървоначално написано от xch0colattegiirlxx
RageAgainstTheMachine - При нас също във фитнеса не разрешават деца под 14 годишна възраст.
byntar4eto - Това,което ти пишат,си е по темата. И как можеш да бъдеш ..... такава,че да вярваш,че едни хапчета ще ти помогнат. Не искала да прави това,не искала да прави онова. Хем боли,хем сърби.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Темата е стара.
Lock that bitch![]()
trololololo![]()