.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Цитирай Първоначално написано от byntar4eto
    Вие тука ме изкарахте изрод, безмозъчна, бавноразвиваща се, лъжкиня, малоумна и ебаси. Казвали са ми за тоя форум, че сте надути и, че обиждате всеки срещнат, ама ебаси ;x . Така, първо да кажа, че НЕ ЛЪЖА ЗА ТВА С ФИТНЕСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Искаха ми лична карта, е от ке да им я изсера !?!? И като им казах, че съм на 13 въпреки факта, че ходех с майка ми ни казаха, че имали там правилник, че не може да ходя, АКО НЯМАМ НАВЪРШЕНИ 14 ГОДИНИ. ТАКА ЧЕ СИ ВЪРНЕТЕ ДУМИТЕ, ЧЕ БИЛО ПРОВАЛ. Гадняри сте... кучки и в мъжки полове :\ БАЩА МИ Е ТВЪРДО ПРОТИВ ХАПЧЕТАТА, АМА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НИЩО ПО ВЪПРОСА, ТЪЙ КАТО ВЕЧЕ НЕ ЖИВЕЕ С НАС И Е ТВЪРДЕ ДАЛЕЧ ОТ НАС, ТАКА ЧЕ НЕ ГО НАМЕСВАЙТЕ И НЕ МИ ВИКАЙТЕ, ЧЕ ИМАЛ ЕБАТИ ЛОГИКАТА!!!!!! И да, не съм малоумна, знам, че да си на диета не значи, че трябва да спреш водата и всякаква храна, обаче за мен е буквално невъзможно да се откажа. Или ще ям квото съм си яла и преди, или нищо няма да ям... и така и стана. И ПРЕСТАНЕТЕ ДА МИ ВИКАТЕ, ЧЕ НА 4-ТИЯ ДЕН СЪМ ЩЯЛА ДА ПУКНА, ЩОТО ТАКА И НЕ ПУКНАХ !!!!!!!!!!!!! ЕТО, ЖИВА СЪМ!!! ИМА ХОРА, КОИТО СА ИЗДЪРЖАЛИ БЕЗ ВОДА ЗА 2-3 СЕДМИЦИ, ТАКА ЧЕ ПАК ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕТЕ ГАДНИТЕ ДУМИ!!!! Мерси, на всички останали, които си казаха мнението без да се отварят и да ме обиждат, чрез думите си... Относно клипа... Гледах го по телевизията преди няколко години и преди 1 час случайно го гледах отново! Няма начин аз да свърша като нея, ако тва ви тревожи. Плюс това, аз мисля, че такива случаи са редки! Много други момичета са на диети и на хапчета, пък се осъзнават навреме и спират! Между другото, за всички които не вярваха - свалила съм 3 килца :P[img][/img]
    Пак излъга или преувеличаваш ,което е равно на лъжа. Две-три седмици без ХРАНА да , но вода и три дена няма да издържиш. Тялото ни е съставено от 60% вода - сама можеш да си правиш изводите. Темата е очевидно фалшива,а и няма толкова залюхани родители , които да не забележат , че детето им не яде и не пие. Няма и толкова малоумно момиче , което да си мисли, че диетата е да не ядеш и да не пиеш вода.

След всички тези изводи следва , че темата е -

Жалко, че не те познавам, бих ти казала всичко това в очите. Има и живи свидетели на всичко това, което казах. Темата не е фалшива!!! Издържах без вода и това си е самата истина! Не знам къде си го чул тва, че си щял да умреш. Като не вярваш направи си експеримент и ще видиш. Ама тва е минало... беше преди 1 година и половина. Сега пия минимум по 2 литра на ден вода, щото всички тва повтарят, че било полезно и т.н. И да, виждам се всеки ден в огледалото и си мисля, че не съм дебела (има къде къде по-дебели от мене), ама тва не ме успокоява... Сещам се за по-слабите момичета от мене и се чувствам мега гадно. Не съм дебела - нормална съм, но може и да съм по- слаба! Като другите :\ Тва съм аз - http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2142886_n.jpg http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3247834_n.jpg :\\\\\\ Сигурно сте виждали и по-дебели от мене и аз също, обаче все си мисля, че ако смъкна няколко кила ще съм по-добре p.s. Ако някой ме разпознае да не се смее много D

Уоу...

Знаеш ли , колко ще е жалко ако темата не е бъзик

П.С:

Много си ми позната от някъде
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    София
    Темата не е бъзик. Уверявам те. И да, вече осъзнах колко е гадно Обаче не я създадох темата, за да ми казвате, че е гадно xD

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Лъжеш. За да пазаруваш с visa първо трябва да се логнеш в акаунта си и да прехвърлиш от дебитната във виртуалната карта пари. Тъй като ти не знаеш паролата на майка си, едва ли да си успяла да го направиш. Да не говорим колко е сложна тази операция за едно пикливо 14 годишно моме, дето друго освен ФБ не знае. Кой нормален човек си държи виртуалната карта пълна с пари?

Да кажем не лъжеш... пусни една снимка да ти кажа дали си анорексичка.

Най-добрият начин за отслабване е сутришен фитнес + нискокалорична диета + Л-карнитин и никакво ядене след 18:00.

Спираш боклуците и тръгваш на фитнес. Тия хапчета са незаконни и могат много жестоко да ти объркат хормоналната система и какво ли още не.

Преди време направихме с мама регистрация в paypal и от там мозилата помни и пароли и всичко Ще снимам и лекарствата, ако не вярвате...

Искам снимка на лекарствата , но на снимката искам да показваш два твои пръста - показалеца и средния , и ти вярвам на 100%

Град
    София
    http://i54.tinypic.com/11w7qlf.jpg има мастило по листа

Поне прочете ли какви съставки има?

Град
    София
    Да. И четох в сайта, от където ги бях поръчала, че няма абсолютно нищо вредно в тех. Така че, няа от кво да ме е страх... Заключете темата... вече си знам квото ми тряаше ;P

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не знам сега на колко години си,ама не си повече от 15,и вземи спри всякакви хапчета,по-добре диета отколкото хапчета.И под диета не разбирай гладуване,а здравословно хранене.

Ти съвсем сериозно вървиш към анорексията, защото си си втълпила че трябва да си по слаба от другите момичета, разбираш ли.. Абе направо нямам думи, аман от болни мозъци. Винаги ще си остане мистерия за мен защо нормалните момичета са пълни с комплекси от външния им вид, а дебелите свини си имат самочувствие и си живеят живота с кеф..
    Едва ли ще помогне, но.. ЗА БОГА, погледни се в огледалото! Ти си едно красиво момиче, защо трябва да се променяш? Защо трябва да си по слаба от другите момичета, като това ще те направи по грозна, а не по красива? Тоя Холивуд е ужасна работа, отвсякъде те дебнат некви тапицирани скелети, а най лошото е че всички искат да им подражават...

Мега фен Аватара на xoxi
    Да речем, че тея хапчета ти ПОМАГАТ и си свалила 3 килограма (за колко дена каза?!). Това от където и да го погледнеш не е на добре. Представи си само каква химия е и колко зле ще ти се отрази след това.
    Както казаха и преди мен, диета не означава гладуване. А правенето на упражнения не трябва да е непременно във фитнеса. Виж в интернет има милион страници за упражнения за навън и у дома.
    Спри ги тези хапчета, малка си още, организма ти още расте, нуждае се от грижа, а не от боклуци, които ще го съсипят !!!
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    София

Боже мой, престанете да ми повтаряте, че диетите не означавали да се гладува!! Знам го пределно ясно! Като писах текста явно се изказах неправилно. Тогава не бях точно на диета, а на “гладна стачка“ Сега става ли ви ясно? И престанете с обидите!! НЕ съм виновна, че не се харесвам. А като ми повтаряте, че съм болен мозък не помагате - даже още повече ме карате да се чувствам зле и да си разболявам мозъка

Между другото, пробвала съм и нормални диети! И упражнения и всичко. Едно време, като тренирах и имах балансирана диета мога да кажа, че бях слаба. Въпроса сега е, че искам някак си да си върна килограмите и фигурата. Въпреки, че сега съм станала по-висока... И на всичкото отгоре надебелях. Сега ше почнете да опявате, че било заради пубертета. Да, и тва го знам

И не, не вървя към анорексия изобщо.... Качих 2 килограма тая седмица, т.е. съм свалила само 1 от тия хапчета... FAIL И тва що? Щото почнах да ям! Така че, не ми викайте, че съм тръгвала към анорексия! Ако поискам мога да огранича храната, както първата седмица и да изгубя пак 2 килограма и така да продължа... Ама всичко си зависи от храната. Всъщност пишеше за тия хапчета, че те засищат и си е вярно. Като ги бях спряла за 2-3 дни и усещах глад и се тъпчех със сладоледи, обаче вчера и днеска като ги взех и ядох по-малко.... :S
    Не ми викайте, че ше ме съсипят и дренки и дренки.... Няма !! Колко други хора са ги изпробвали, пък не са измрели ?? И вие понякога преувеличавате :P

【Моля, закрийте темата. Вече получих информацията, която ми трябваше 】

Град
    Кофата
    Продължавай със хапчетата!!Недей да ядеш!! Ако искаш да изглеждаш така след време.... ---> http://forum.tts.lt/uploads/post-106...9254_thumb.jpg

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xch0colattegiirlxx
    Продължавай със хапчетата!!Недей да ядеш!! Ако искаш да изглеждаш така след време.... ---> http://forum.tts.lt/uploads/post-106...9254_thumb.jpg

Eби си майката ве........ Никой не ти е искал мнението

Град
    California.*
    Абе вие тука всички сте ненормални!
    “Never sneak up on a vampire.”

Град
    Кофата

Нали за това си написала темата ве!!!За да се пишат мнения.
    Аман от прости хора..

Град
    София

Нали за това си написала темата ве!!!За да се пишат мнения.
    Аман от прости хора..
    Аман от прости хора като тебе ве!!!! Ти прочете ли изобщо кво съм написала!? Некъде да пише "хора, да спирам ли хапчетата или не?" НЕМА ТАКОВА НЕЩО! Ако ще пишете нещо то поне да е по темата

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    RageAgainstTheMachine - При нас също във фитнеса не разрешават деца под 14 годишна възраст.
    byntar4eto - Това,което ти пишат,си е по темата. И как можеш да бъдеш ..... такава,че да вярваш,че едни хапчета ще ти помогнат. Не искала да прави това,не искала да прави онова. Хем боли,хем сърби.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Темата е стара.

Lock that bitch

trololololo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си