- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- депилатоар или самобръсначка
има ли разлика между депилатоара и самобръсначката?![]()
Еми като ефект разлика май няма ( освен, че депилатора изгаря косъмчетата ).
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ефектът е г/д един и същ, косъмчетата излизат след 1-2 дни
No need to ask
He's a smooth operator
Даже и след 1 е многоАз бих избрала самобръсначка, макар че депилатора е малко по-добър, просто не ми се занимава на всеки няколко дни да се мажа, после да ги махам да се мия, освен това мирише гадно
Не си е работа
![]()
Аз предпочитам със самобрасначка защото е по- малко работа. + това депилаторът мирише гадно и после когато се измиваш леко париаз предпочитам самобръсначка
![]()
![]()
Ами, всъщност има.
не всички депилатори миришат гадно, но отнема малко повече време от самобръсначката. С тая разлика, че няма опасност да се порежеш ( аз вече имам един доста голям белег от порязване точно със самобръсначка). Разликата в ефекта е, че когато започват да ти растат косъмчетата не са чак толкова остри на допир, както при самобръснчката. Поне при мен.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
С депилатора става по-нежно, и няма опасност от порязване
Не съм съгласен, че всички миришат гадно. Има един на Дева триминутен, който даже ми харесва как мирише![]()
Попринцип със самобръсначка става по-бързо, но на мен сякаш ефекта от депилатора ми харесва повече.Наистина повечето миришат гадно, но аз си търпя![]()