- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да я разбера !Проблем!
Привет. на 21 г. съм, а приятелката ми е на 19 г.
Имаме проблем... вече сме заедно 2 г. и е нормално да има секс между двама души,които се обичат,обаче приятелката ми ми каза,че не иска да го прави и това доста ме отчая... Не мога да разбера защо казва,че не иска ,а много се кефи като я пипам отдолу и дори свършва ......
Не искам да я зарязвам заради това,но честно казано се чувствам много кофти, но я обичам и не знам какво да правя :/ от време на време се заглеждам и по други вече , а и има доста момичета,които ме харесват и се побърквам :/ Усещам,че близките 2 г. пак ще е такава
нищо не мога да й разбера... правили сме и орална любов, уж и харесва , после не иска, а се кефи като я пипам и т.н не знам..
Защо не иска
,ако е само защото "Ами не ми се прави" за какво е с теб,сякаш не я привличаш.Бъди настоятелен.2г. са много дълга връзка.
Говори с нея, друг начин нямаЩото без секс не се седи. Може да има гинекологичен проблем и да не иска да сподели, може да сте се скарали за нещо и да си е навила на пръста, че не иска да прави секс с тебе, може просто да не знае какво иска, може да има друг...А бе вариант много. Говори с нея.
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Не мога да повярвам ,че момче на 21 години е чакало толкова дълго..
И бтв, не ти казвам да я зарежеш с това, хаха. Просто поговори с нея и й обясни ,че имаш нужди ,но не я притискай и не я карай да се чувства все едно няма избор и ,че ще я зарежеш ,ако не ти пусне. За 2 години би трябвало да ти има достатъчно доверие, малко е странно.
тук няма кой да ти отговори вместо нея...поговорете .
Hostis Honori Invidia
Ако не ти е за нещо много сериозно по-добре говори с нея ако не я зарежи. Сега са ти годините живей си ги като пич.. Като си имаш жена тогава си слагай мярка
Поговорете и бъди настоятелен. Направо ти се чудя как си издържал 2г. без секс.![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Явно наистина я обичаш - постъпката ти е похвална, не всички биха чакали 2 години. Трябва да поговориш с момичето открито и да разбереш защо не желае да прави секс, може да има хиляди причини за това. Помни, че каквото и да е - тя със сигурност се страхува да не те изгуби, заради това. Покажи й, че я обичаш колкото и преди и че искаш да бъдеш с нея, но това е важна част от една връзка и трябва да бъде.. обсъдено. А и нещо друго - след като сте правили вече орална, след като свършва и й харесва.. надали ще издържи още дълго без секс, стига да не я притискаш.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Влизам в групичката хора, които ти се възхитиха. Аз лично не бих могла да издържа 2 години без секс. Особено пък, ако съм обвързана.
На въпроса: "Защо не искаш?" какво ти отговаря?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ем, хора.. тя няма никакви проблеми нито има някой друг мъж в живота й..
просто понякога е голямо дете,ама аз наистина я обичам.. Гадното е,че е голям егоист понякога и като й направя кефа и си заспива и мен ме оставя просто ей така... не че съм някъв секс маниак,ама е нормално,все пак съм човек.. мога да издържа и още 2 г. познавам се добре, но е тъпо,защото не сме като другите нормални двойки
казва ми,че не се чувствала на място като сме го "правили" и че не се чувствала добре и ми казва,че не е заради мен...
аз никога не съм я карал да прави нещо, което не иска и винаги съм и казвал,че ако не желае нещо може веднага да ми каже и ще я разбера.
каза ми,че не е длъжна на тази възраст да прави каквото и да е.. аз и казах,че искам да знам причината каква е и тя ми каза,че и тя искала.. не я разбирам въобще, а като започна да я натискам ,да я целувам , да и мачкам гърдите и т.н и свършва и аз я усещам даже... нищо не разбирам, значи представете си за да стигна до тук колко зор съм видял ха..по принцип не споделям нищо с никой, но малко се отчаях
Първоначално написано от h3o
Как така не се чувства на място, а пък си свършва?
Това не го разбирам въобще. Една жена, за да свърши, трябва да се отпусне напълно и определено и е добре.
Мисля, че не ти казва истинската причина.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
каза ми,че иска да е различна и,че не се чувства готова да прави секс още... сори че ви занимавам,явно и да се опитвате да ми помогнете няма да успеете
Много свестен човек си. Малко биха издържали толкова много. Наистина проведете някакъв по-задълбочен разговор по въпроса.
nigga stole my bike
Приятелю, много странно се държи твоята. Тя на 19 да не е готова да си загуби девствеността, колкото повече чака, няма да й става по-лесно. Направо ти се чудя как я търпиш, аз дето съм момиче ако някой ми го направи това ще реша, че се подиграва с мен...
тъкмо преди 5 мин. скъсахме...
каза ми,че щом съм искал да не сме заедно - ок!
А аз такова нещо не съм казал и се ядосах и я блокирах.. и на мен ми писна,ама не заради това,че не правим секс,а заради това,че крие и винаги и вадя думите с ченгелче от устата ,мамка си и какъв глупак съм...
Заради нея толкова много момичета отпратих и имах възможност да се чукам с тях и не го направих... ебаси глупака къде съм!
Извинявам се,че ви изгубих от времето и ви благодаря за подкрепата.
Нещо се лигави и ти извърта думите явно....Първоначално написано от h3o
Не мисля, че за нещо подобно трябва да скъсате и да пропилеете двугодишната си връзка. По-добре й се обади да се видите и поговорете като се поуспокоите.![]()
nigga stole my bike
Поговорете и ще оправите нещата. Щом си повдигнал въпроса така, вече този въпрос ще продължи да тормози момичето. Ще продължи да мисли и да размишлява върху него. Говори й. Накарай я да говори свободно за секса и също така й обясни, че именно този красив акт на любов, ще ви сближи още повече и ще заздрави допълнително връзката ви. Тъй като спомена, че е дечко ти предлагам докато й говориш да я гледаш в очите със сериозен тон, но не строг! Да не се получи така, все едно й се караш. Не прецаквайте двугодишна връзка за нещо, толкова елементарно.
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Кофти се е получило, но мислиш ли, че тя те заслужава?! Ти да я чакаш 2 години (като имаме предвид че не сте на по 12) и тя така да постъпва. Бъди повече егоист и не давай да ти се качват на главата. Успех.![]()
За мен връзка без секс на тези години е непълноценна. Даже не успявам да си представя подбудите на това момиче. Искала да е различна - глупости на търкалета.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Фейк тема невъзмножо ти и тя така да се държите на тази възраст![]()
Върни си момичето , не си струва да я загубиш зареди единия секс . Помни ми думите , после ще съжаляваш човече .
Не го слушайПървоначално написано от ShUnZyk
Фейк си ти! Не знам от къде знаеш кой как можел да се държи на тази възраст, като въобще нито си на моето място, нито на нейното. Всички хора са различни с характери,ама не съм аз този,който трябва да те учи.Първоначално написано от AlokiNn
Ще я оставя тя да ме потърси и ако го направи ще се видим и ще поговорим. Всеки път аз правя жертвите и т.н .. тъпото е,че понякога като е разгонена и иска орален секс,а като поискам аз нещо и започва с оправданията,нз.. и все пак ако ми даде основателна причина,бих я се заредил с търпение.. не съм заради секса с нея,но всеки си има търпение