- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- дългата и гъста коса
Здравейте! Преди 2 седмици си подстригах косата. Реших да спра да я горя и да и правя маски- нещо което до сега ми беше непознато :Д .. Така де, маската която правя е - тривитаминол, ракия, кисело млкяко, зехтин и мед.. Ползвам я 3 пъти в седмицата. Въпроса ми е, дали не прекалявам, защото чух, че било добре подобна маска да се прави рядко ?
Малко прекаляваш.
+ това не е хубаво да миеш косата си толкова често. (не ,че аз не я мия през ден ,ама..)
Маски с Тривитаминол, се правят веднъж в седмицата, даже може и на 2 седмици.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И аз ползвам тривитаминол,но когато го купувам и ветринаря всеки пат ми казва да не го смесвам с никакви неща.
Маската я правиш прекалено често.1 път в седмицата стига.След като я правиш 1 месец почини 1-2 седмици и отново.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ако косата ти по наследство не е гъста, няма как да стане такаваНо за дължината е друго, нея можеш да я контролираш. И по-внимателно с този тривитаминол, в пъти по-добре е да приемаш тея витамини по естествен път, защото съм била свидетел как на едно момиче започна да му капе косата, но не на косми а на цели кичури точно от него..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
FuckingFreak е права. Ако се прекали с Тривитаминола може да се получи дори обратния ефект.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Както ти казаха, вземи намали малко тривитаминола, за да не си докараш обратен ефект![]()
Аз ползвам тривитаминол 1 път в седмицата
ТИ ЛУДА ЛИ СИ,КАК ТАКА 3 ПЪТИ В СЕДМИЦАТА ЩЕ СЕ МАЖЕШ С ТРИВИТАМИНОЛ!!!!ТОВА ДА НЕ ТИ Е СОКЧЕ ДА ГО ПИЕШ,КОГАТО ТИ ХРУМНЕ.МНОГО ВНИМАВАЙ С ТРИВИТАМИНОЛА,НАКРАЯ ДА НЕ СТАНЕ ОБРАТНОТО НА РАСТЕЖА.И ЩОМ ГО СМЕСВАШ С РАКИЯ,НЕ ПРАВИ МАСКАТА ПОВЕЧЕ ОТ 1 ПЪТ В СЕДМИЦАТА,ЗАЩОТО РАКИЯТА Е СИЛНА.И НЕ СИ НАСИЛВАЙ ТОЛКОВА КОСАТА ДА ТИ РАСТЕ!![]()
![]()