- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
Ааа не знам..Първоначално написано от Thrombocyte
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Няма да имаме втора задължителна матура по профил, ако беше така, трябваше да го въведат още когато бяхме 8 клас.
Общо взето, аз съм изненадана от това, колко леко започва годината. Да не казвам голяма дума, че е минал само един ден, но имам едва две входни и то насрочени за 30 септември.
Аз имам входно по физика, което ще се състои или средата, или краят на Ноември. Г-на по физика президент !!!!
А да, утре сме на даскало![]()
Първоначално написано от Thrombocyte
В ЕГ съм и с разказвателните предмети сме 1 година назад, за тва така
Аз пък може и да не искам да си кандидатствам по профила.Първоначално написано от Zorin
Не знам защо ама много силно ме съмнява това да е така
Аз доколкото знам и догодина ще си уча физика.. :ДПървоначално написано от Audiophile
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
^ мхм, даже сега учебника ще го ползваме и за догодина. То май е астрономия в 12-и клас, ама не знам, първо да избутаме тая![]()
При нас за по-забавно сме с 2 учебника по физикаА догодина два пъти повече часове от сега...
![]()
Абе хора,а догодина ще имам ли физика,химия и биология?В СОУ с природоматематически профил съм/немски,англ,географ и математ/??
Мх, ама учебникът тая година е готин, а по биология е направо микроскопичен в сравнение с миналата. Обаче като чух какво ще учим, как всичко е свързано и ми трябва логическо мислене. Фак.Първоначално написано от Audiophile
Първоначално написано от PinkPan7her
Да, учебникът по биология е 70 страници, няма да имаме и учебна тетрадка (парти с пояс) А физиката.. тази година само да я минем и тва е.
Биологията е лесна,аз я минах в 10ти клас де ;д
Физиката в 10ти клас беше гадна според мен,ние даже имахме 2 учебника за всеки срок,като 2рия не се взима целия...сега ще учим Астрономия![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
На мен пък Астрономията ми е една от най-безинтересните части на физиката, там има главно теория и нещо главно за любознателните...Първоначално написано от Biskfitka
Ако не знаеш - ще ти покажа, ако не можеш - ще те науча, а ако не искаш - ще те принудя!
Как астрономия? Ние сме на оптика сега, или поне ще бъдем като ни мине входното.
Следващите две седмици ще са просто ужасяващи в тоя аспект.
Вас чака ли ви нещо такова?
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
А ние пък имаме два учебника,единия е само механика...а профила ми няма нищо общо с физиката.![]()
Aз съм от Своге.Първоначално написано от Thrombocyte
Засега нещата се очертават добре без химия,физика,it ...
Специалните предмети са ми: - основи на правото, счетоводство на предприятиетo,бизнес комуникации, делова кореспонденция, менидмънт и по всичко това по два часа учебна практика.....Имам и история,бел,английски,немс и,философия и зип философия.
Аз нещо съм го закъсала и трябва да ми правят операция на дясното коляно и незнам какво да правя,ако ме оперират два месеца ще стоя в болница...А точно сега трябва да уча,да уча и само да уча...
![]()
![]()
sajalqvam za pravopisnite gre6ki,no pi6a s kirilizator ...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ох и аз така krisence... я някой да каже дали мисли да кандидатства в чужбина?? аз съм се насочила към Германия и Австрия и силно се надявам да се получи.
Аз към Великобритания.Мечта си ми е от осми клас още и работя всячески към това да я постигна. :Р
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Аз съм към Шотландия :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
И аз съм към Европа.
Германия, Австрия...![]()
Пък дано да вляза в програма за обмен с други училища, ще мога да прекарам година в Лондон, Париж, Амстердам и прочее.![]()
Виждам имате големи амбиции, за наистина страхотни страни.. но защо, тук не ви ли харесва ?
Извън темата е, но исках да видя ориентацията ви и си зададох този въпрос..
Иначе успех и всичко хубаво!![]()
Вафла..
Аз първоначално си мислех да кандидатствам в чуждина, но сякаш се запитах какво има там, каквото няма тук. Ако наистина искаш да научиш нещо ще си го научиш и тук. Ако обаче си решил да живееш в чужбина наистина е по-добре да продължиш обучението си там, но ако мислиш да крадиш живота си тук по-добре е да си се развиваш тук.