.
Затворена тема
Страница 12 от 36 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 880
    Фен
    Град
    botevgrad

..

Ами аз съм се насочила в чужбина, защото семейството ми иска да се преместим. PinkPan7her виждам, че си се насочила към страните, които и аз искам. Кога смяташ да държиш изпита DaF по немски или ще кандидатстваш по английска програма?

anonymous708973
    Guest
    Даф-а мисля да го взимам другото лято
    Не съм сигурна, може в последния момент да ми щукне обучението да ми е на английски, ако се панирам, че не знам достатъчно немски Или ако моята специалност е само на английски.

Образованието тук не ми харесва. Ако се наложи да остана тук по финансови причини, ще пиша Журналистика в СУ или Реклама в НБУ.
    Особено са ми абсурдни специалности като Стопанско управление в ПУ, например. :Д

Аз първоначално си мислех да кандидатствам в чуждина, но сякаш се запитах какво има там, каквото няма тук. Ако наистина искаш да научиш нещо ще си го научиш и тук.
    Да, да...

Нях, нямам нерви за следване в чужбина.
    Уча си тука фармацията и чак тогава забягвам.

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Аз първоначално си мислех да кандидатствам в чуждина, но сякаш се запитах какво има там, каквото няма тук. Ако наистина искаш да научиш нещо ще си го научиш и тук.
    Да, да...
    Ако наистина искаш да научиш нещо, никой и нищо не може да те спре. С добри учители всичко става, а и при нас има такива.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Leukocyte
    Нях, нямам нерви за следване в чужбина.
    Уча си тука фармацията и чак тогава забягвам.
    О,колега - най-накрая една сродна душа!
    И аз съм се насочила към медицинския, каквото ме приемат,разбира се.Е няма да е зле да e медицина,а не за рентгенолог,но каквото стане.Тая година бая падна бала на 2 и 3 класиране в му-тата извън София,дано се запази тази тенденция и за нас.
    Кое ти е по-трудно биология или химия?
    Аз по био съм добре,много добре,ама тая пуста химия...... трябва да я преборя някак...
    Ходиш ли на уроци,как се готвиш?
    За следване в чужбина не мога и да си помисля нямам пари,нямам и желание. Завърши си висшето тука,взeми си дипломката и дим да те няма.Аз така ще направя [-o<
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Да взема отново да възродя темата.

Да ви попитам как са ви входните, свикнахте ли вече да ходите на училище и с учлищния живот ?

anonymous708973
    Guest
    Понеделник имах две,
    сряда - пак две,
    днес пак имам две :Д

Не се спуквам да уча и определено не ми се ходи на даскало. Добре че от понеделник съм първа смяна, та поне да имам време и за друго.

Ох, днес ще правя входно по БЕЛ ( тест + есе) и отделно по математика.
    Имахме и писмено изпитване по История, но не смея да го нарека входно.
    По Френски същата работа...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Тази седмица имахме 5 контролни, за другата не ми се мисли колко са :Д Но засега съм супер доволна от себе се. Имам 6 по география, история и математика и 5 по английски. По Бел сигурно пак ще е 5, въпреки, че имам шанс за 6. И ми е интересно по повечето предмети, по някой ми иде да се хвърля от някъде, но това са изключения. Забавно е през повечето време, въобще нямам оплаквания. Мисля, че това ще е една от най-хубавите ми години
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Аз съм към Шотландия :Д
    ..или Франция.

Нас пък ни бяха заплашили с много входни и накрая направихме само едно по биология, на което се надявам на 6. Другата седмица вече май наистина ще е напечено ....

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Пропуснах последните три учебни дни и поради това другата седмица се очертава да е доста тежка.
    Крайно досадни са ми тия входни, да се свършват вече.
    You are broken, I can fix you...

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Аз искам да питам колегите - единайдесетокласници само аз ли си мисля, че тая година учебниците са два пъти по тънки, а трябва да учим два пъти повече

Ако някой се интересува от кандидатстване в Шотландия - да пише на лс .
    Толкова много съм изчела, че съм спец , а и поддържам връзка с няколко бг студента там

Цитирай Първоначално написано от ginny
    Аз искам да питам колегите - единайдесетокласници само аз ли си мисля, че тая година учебниците са два пъти по тънки, а трябва да учим два пъти повече

Толкова много съм изчела, че съм спец , а и поддържам връзка с няколко бг студента там
    Аз съм една година назад с разказвателните ама сега като го каза това и направо ме наплаши Не мога да си представя какво ме чака в дванадесети клас :X

Само аз ли не мога да се почувствам все още на училище? Много ми е странно, неестествено някак си. А днес ми дадоха 3 изненадващи входни. Добре де... Едното не толкова, но останалите наистина бяха изненада.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Град
    stz
    Цитирай Първоначално написано от MoonPie
    Цитирай Първоначално написано от ginny

Аз съм една година назад с разказвателните ама сега като го каза това и направо ме наплаши Не мога да си представя какво ме чака в дванадесети клас :X

Само аз ли не мога да се почувствам все още на училище? Много ми е странно, неестествено някак си. А днес ми дадоха 3 изненадващи входни. Добре де... Едното не толкова, но останалите наистина бяха изненада.
    ами то аз трябваше да отбележа, че и аз сум ( в езикова съм) в 11 клас, но уча за 10, но това, което казах важи, учебниците са мноооого по-тънки, а тея от началото ни погнаха

^ Да, особено биологията е толкова симпатична. Чак приятно ми става да я гледам. Трябва да видиш историята за 11 клас. Урок по три страници, тръпки ме побиват като се сетя. Иначе философията ми изглежда интересна и значително по-приятна от миналогодишната етика.

Иначе, познато... Госпожата ми по БЕЛ още на 16 каза, че тогава трябвало да предадем резюметата и искаше да правим входно на 17 - което, забележете, беше събота - деня в който отработвахме и за който знае, че няма да се съберем всички. Просто.. ужас. Вие входни правехте ли или само нас ни почнаха от рано?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ Да, особено биологията е толкова симпатична. Чак приятно ми става да я гледам. Трябва да видиш историята за 11 клас. Урок по три страници, тръпки ме побиват като се сетя. Иначе философията ми изглежда интересна и значително по-приятна от миналогодишната етика.

Иначе, познато... Госпожата ми по БЕЛ още на 16 каза, че тогава трябвало да предадем резюметата и искаше да правим входно на 17 - което, забележете, беше събота - деня в който отработвахме и за който знае, че няма да се съберем всички. Просто.. ужас. Вие входни правехте ли или само нас ни почнаха от рано?
    Е нас уж ни карат по-леко , но по Английски, Физика, История и БЕЛ вече ги направихте, следващата седмица са по БИО, ИТ и Информатика и Математика и over!
    ПП: Учебника по История на просвета има много грешки,нашия учител ни препоръча някой от търновски автор след 2005,но ние можем да избираме , щото имаме и +2 часа зип
    maDamn

Вие имате все още ИТ? Ние тая година имаме само информатика. Иначе и вие сте минали д/г тези, които ние направихме. Сега и на мен ми остана по математика, химия и информатика. Класната се смили и няма да имаме входно по физика.

Нашия мисля, че е точно на Просвета. Макар че въобще не съм се заглеждала.
    Ние нямаме право на ЗИП-ове. Чак 12 клас май можем да си изберем два, за това и сме прецакани.
    Ти към какво си се насочила след 12 клас?

Град
    stz

дааааа гадиниииите ни погнаха от рано - и аз на 17 правих

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Вие имате все още ИТ? Ние тая година имаме само информатика. Иначе и вие сте минали д/г тези, които ние направихме. Сега и на мен ми остана по математика, химия и информатика. Класната се смили и няма да имаме входно по физика.

Ние нямаме право на ЗИП-ове. Чак 12 клас май можем да си изберем два, за това и сме прецакани.
    ЗИПове е нормално да не можете да избирате. Но нямате ли право на СИПове? Иначе аз съм с два часа ИТ, 1 информатика и принципно имаме и трети час, водещ се ИТ, но там учим висша математика. Нас чак от 17ти не са ни почнали, чак от тази седмица дето мина (лично нашият клас де, другите имаха входни и преди това.)
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

АМи такъв ми е профиа Ит,Информатика и Английски + физика!
    Имам 8 часа зип,от които 2 са история!
    Абе мацаница яка стана,ама ще се оправя!
    Колебая се между 2 крайности,тъй като обожавам историята,просто ми е любима и нещото ,което дава по-гояма перспектива!
    Право или МИО ! Но имам още време да мисля,но съм се насочла по-скоро към второто!
    maDamn

Вчера беше някакъв ужас.
    Първи час - входно по математика, а втория и третия входно по БЕЛ, което включваше - тест, резюме и есе на тема "Книгите" от Далчев.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Пълна трагедия.. Съжалявам,че съм в такова училище,въобщее не ми е интересна тази професия
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    ЗИПове е нормално да не можете да избирате. Но нямате ли право на СИПове? Иначе аз съм с два часа ИТ, 1 информатика и принципно имаме и трети час, водещ се ИТ, но там учим висша математика. Нас чак от 17ти не са ни почнали, чак от тази седмица дето мина (лично нашият клас де, другите имаха входни и преди това.)

Нем, ние нямаме право и на СИП-ове. Аз не съм в езикова гимназия, а в профилирана паралелка - макар, че когато влязох уж ни казваха, че няма да има никаква разлика м/у нашата програма и тази на езиковите, но както и да е. Малко ни прецакаха, но...
    Вие явно сериозно залягате над математиката - това е добре, мен въобще не ме бива.

granger и двете специалности, където си се насочила ми харесват. Всъщност това бяха и моите първи колебания, като правото взимаше връх. Не знам дали си забелязала, но напоследък много хора се втурват към МИО, има доста желания за там. И все пак - според мен трябва да избереш нещо, което ще ти е приятно да учиш, а и където виждаш бъдеще.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Хах, мислех си, че само мен са ме затрупали от сега с контролни, пък то навсякъде било така а за учебниците не знам колко са тънки, ама до колкото съм чувала 11 клас е един от най-тежките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си